3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

e olur ufak tefek kavgalar sevgili olmak başka hn 'mı olmak bambaşka fazla duygusal olmayın onu tanımaya çalışın

ama yani afedersinde bu bir patavatsızlık olarak adledilir benim lügatımda yani hiç takmasa bile eşim yüzüğünü sırf kendi zevkim için bir yüzük alacağıma onu alır saklarım ömür boyu asla ya
ben gümüş yüzüğünü kaybettiği için üzüldüm bir ton..
siz satalım demişsiniz üstelik acil bir ihtiyaç vs için değil siz kendi zevkiniz için adamın gururunu kırmışsınız
eşiniz şunu anlamış sen bana süs tak makı alamıyon senin yüzüğü sat bana yinede al okadar önemli bu demiş adamda kafasında benim kazandığım ona yetmiyor demiş ve size ben yetmiyorsam çek git demiş(erkek lügatında) eşinizden özür dilemenizi tavsiye ederim kırmışsınız
bunu söylemek istemediğinizi söyleyin yoksa eşiniz sizi ömür boyu maddiyatçı olarak görecektir ilerde bir tartışmada yüzüğümü satmamı bile istedin diyecektir..

ben 1 yılı aşarak ancak oturttum bu 1 yıl içinde 15 günlük bir evi terkedeşim ve birsürü kavgmız oldu keşke olmasaydı
aslında herşey konuşaarak okadar kolay çözülüyorki
tek şey farklılıklarınızı hoş görmek
onu olduğu gibi kabul etmek
alışkanlıklarınıda sinsice değiştirmek :) ortak bir alan yaratıp onun yaşam alanına saygı duymak bukadar basit
birde asla ailesi ile ilgili kötü söz söylemeyin..

Son düzenleme:
ne desem bos ama evlenince erkek olsun kadin olsun uzun bir sure evlillige alisamiyo ve turlu bahanelerle tartisma cikariyorlar .inslllahh en yakin zamanda duzelir iliskinizz .sabretmen lazim bencede esine telefon ac .deki seninle basbasa konusmak istiyorum bosancaksakta adabiyla bosanalim de o yuzden yuz yuze konusmayi denemelisin bence .birde sen yurtdisindami yasiyosun?

Eşinle daha önce de tartışmalarınız olmuş,
sen o zamanlar affedilmeyecek bi hata mı yaptın neden senden nefret eder gibi davranıyo?
senin görümcenle aranızda daha önce nasıl problemler oldu,senin tutumun ne oldu?
bence farklı bişeyler olmuş sizde.
eşini ailesi neyle ilgili doldurmuş olabilir sen elbet bilirsin en azından tahmin edersin.
yani kimse ama kise durup dururken şeytan görüyor gibi oluorum demez eşine.
hele ki 3 aylık eşini bu kadar kolay atmaz hayatından.
eşinle ne kadar birbirinize bağlıydınız?
Bu adam bigün kalkıp durup dururken bunarı söylemedi sanırım?
ailesi zaten fenaymış o belli ama senin onlara karşı tutumun nasıl oldu acaba?

ne olursa olsun eşine yalvarma.
ben asla bu tür durumlarda çek git boşan gibi yorumlarda bulunmam.ama düşünüyorum da bana bunları yapan bi adam da ne hali varsa görsün aşkından ölsem cehennemin dibine kadar yolu var derim

biz cikmadan once tanisiorduk zaten sonra cikmaya basladik.. 6 ay bir sure sonra bana cok guzel romantik bir yonde evlenme teklifi etti 14-06-2009 cok severek nisanlandik... 25/09/2010da nihayetinde cok zorluklarla evlnebildik... esim herseyi kendisi yapti ailesi tek altinlari yapti yani birden bire cok sorumluluk oldu ilk ciddi isyerine daha yeni baslamisdi hemen para biriktir falan... hatta okadar cok para biriktiryordu aylik buna dogru duzgun para kalmiordu ben yardim ediordum daha halen annesi diordu oglum daha cok biriktirsene para yok...

ve dunde duydumki bunlar nisanlandik nisanali benim arkamdan zaten konusmaya baslamislar.. eli is tutmaz yuzu gulmez nasil giyiniyor falan gibi seyler hep esimin yani ozamanki nisanlimin yaninda diormus annesi olsun kardesi olsun iki yuzlu teyzeleri olsunnn birde cok severdim o teyzelerini bunlari duyunca soke oldum resmen... yani taa iki sene once bunlara basladilirsa tabiki oda dayanamadi sonunda diye dusunuyorum ama bu derecede olmazki... yani evi terk edisini gormus olsaniz ben onu aramak istemiorum ailemde arama o arasin yoksa degerini hic anlmaz hep ezer seni diorlar ve katiliyorum

simdiye kadar gorumcemle hic kavgam filan olmadi... ailesiyle bazi sorunlar yasadik ama yanli bunlarida konustuk kapattik diye biliorum ben.. tee nisanlik donemizdeydi zaten bunlar...

birbirimizi okadar cok seviyordukki inan okadar cok sevdirdiki kendisini banaa flort ederkenede nisanliykenede nerdese her gun gelirdi yanima (benden bir saat uzak biryerde oturmasina ragmen) ve hergun resmen hergun beni arabayla alirdi iste isyerimden arabnin koltugunda bir cicek kesin olurda

okadar guzel zamanlarimiz olduki ama ne olduysa dugune dogru son aylarda oldu... bende stresse verdim alttan aldim ama dugunden sonra halen devam etti bunlar... dugunden 1 ay sonra ilk kavgamizda lanet olsun seninle evlendigim gune dedi bana sonra her tartismamizda seni bosamami istiorsun gelecek sene mahkemede gorusuruz gibi kelimer cok zarf etti bana karsi ama yine her kavgada o haksiz bile olsa ben gittim gonlunu aldim cilve yaptim kus kalmiyalim diye.. onun icin simdi nekadar sevsemde aramak istemiorum o gercekten bosanmak istese bile o dusunmesi gerekior benim en azindan bir son gorusmeyi hakketmi demi

cnm eşin kaç yaşında ve nereliler? ailesine bu kadar düşkünse bekar hayatına devam etseymiş.. kendini hazır hissedince evlenseymiş keşke..

Allah yardımcın olsun cnm

evet bende boyle dedim daha kac defa daha yeni evliyiz tabiki tartisacaz alismamiz gerekior... herkes oyle dedi ( tabii ailesi haric) ama nuh diyor peygamber demior.. yok olmaz olmayan seyi bosuna yurutemem birbirimize daha cok zarar veririz sanada yazik istemiorum bitti devam ettirmenin bi anlami yok...

evet ben yurtdisindan katiliorum size ama konusmaya dertlesmeye ihtiyacim oldugu icin inette ararkene kk cikti karsima.. yarinda dktora gitmeyi dusunuorum piskoljik destek almak icin yoksa bu sabahki haberi duyduktan sonra gercekten dayanamiyacami zannettim dogru duzgun agliyamiorum bile artik hayatim durdu

Gerçekler gerçekten acı oluyor bence bu iş bitmiş bu adamdan sana hayır gelmez arkadaşım şuan çok canın acıyor eminim ama bu insanlarla ömür geçmez eğer sen yalvarmaya devam edersen barışsanız bile bence mutlu olamazsınız çünkü hep bunu kullanırlar ipleri eline vermişsin eşinin çok fazla şimdi gözü hiçbirşeyi görmüyor ..yazık etme bence kendine daha çok küçük düşürme kendini he birde benden sana tavsiye canıma kıyarım felan demişsin ya eşime bi akrabamızın eşi ayrılacakları dönemde çok çırpındı alkol felan almış fenalaşmış hastahaneye kaldırmışlar bu anlattığım bayan eşi hastahaneye bile gelmedi ve dediği şey gözümde daha da küçüldü nefretim daha da büyüdü onun için canıma kıyarım diyip işleri daha da karıştırmışsın şimdi onlar gururlanıyordur oğulları için sen perişan oldukça onların hoşuna gider bence biraz akışına bırak sabret Allah yardımcın olsun

esim 24 yasinda... ve karamanlilar...

yine bir konya-karaman vakası daha.. bir arkadaş vardı forumda, december, anket düzenlemişti.. "eşi ve ailesinden en çok şikayet eden hanımlar, eşiniz nereli?" diye.. konya ve civarı birinciliği kazanmıştı.. tabi ki her yörenin iyiside var kötüsüde.. ama bir adam size bu kadar aşıkken, güzel süprizler yaparken, 360 derece değişmesi, seni görünce şeytan çarpmışa dönüyorum falan demesi, ufacık bir sebepten (görümcenin mesajı) ayrılma noktasına gelmesi, bende de diğer aradaşlar gibi bir şüphe uyandırdı.. profiline baktım hollanda da yaşıyormuşsun, orda hoca falan var mıdır bilmem ama bir okuttur istersen kendini..

Son düzenleme:
bende karamanliyim ama nedense benim ailem hic boyle degil simdi duyorum ya zaten bu aileye kim gelin gelse sorun yasiorlar herkesin arkasindan konusuyorlar filan...keske zamaninda biri beni uyarsaydi,..

hatta dun ne duydum bunlarin ailesinden biri bizim nisanimizda resmen bunlar fazla uzun surmez demis... esimin teyzesinin yigenlerinin yaninda kimsede agzini acmamis inanabiliormusunn...

simdi ben yurtidinsda kaliorum evde ikimizin uzerinde,.... burda bosanirken filan kolay kolay tazminat filan alamiorsun hakim bosamaz diye birseyde yok genelikte kolay oluyor bu isler..

ortak bankadan hesabimiz var hersey ordan kesilior maaslaar oraya yatior... ben bankayi arayip herseyi esimin eski banka hesabindan kesmelerini isteyecem...

ev filan odemem ben beni boyle kullanan birisi kendisi dusunsun diye dusunuorum... gidipte tum evi bosaltmak istiorumm en azindan o esyalari satarim bankamda birikimin olur hicbirini hak etmior cunku o... evde satilirsa onunda borcu kalirsa kendin ode benim umrumda degil dicem.. esim cok korkar borctan hacizden filan onun icin mecbur kalir odemeye diye dusunuorum.. siz ne diyorsunuzz

ya ben inanamiyorum o adam sizi gercekten seviyor muydu? Yani seni seviyorum diyomuydu SIK SIK bekarken ve evlendikten sonra? Sanki sizinle zorla evlendirilmis gibi bir hali var yaptiklarina bakilirsa

çok mantıklı.. dediklerini uygula ama lafta kalmasın.. madem borçtan hacizden korkan biri, burnu sürtsün azcık.. ayır hesabını..

ya ben inanamiyorum o adam sizi gercekten seviyor muydu? Yani seni seviyorum diyomuydu SIK SIK bekarken ve evlendikten sonra? Sanki sizinle zorla evlendirilmis gibi bir hali var yaptiklarina bakilirsa

arkadasim yine herseyi hatirladim ve kalbime bir sizi girdi.. nekadr cok derdi nekadar hemde arka arakaya derdi beni guldurmek icin.. herzaman bir sakamiz vardi seni seviyorum askim derdi sen beni nekadar cok sevion diye sorardi bende kocamaan derdim oda bana hep derdi seni kocamaan seviyorum diye kollarinida acarak gosterirdi hep...

kocamanlik sevgi 3 ayda bitti ((( allahim yardimcim olsun

Allah sabır versin arkadaşım.
Çok sinir bozucu ve zor bir durum.
Olay tamamen görümcenin kompleksleriyle alakalı.
Ama eşinin dengesizliğini,cehaletini,sorumsuzluğunu da atlamamak gerek.
3 aylık değil isterse 3 günlük olsun sakın gitme dur deme!
Karşında kendi kararlarını kendisi vermekten aciz bir adam var.
Böyle bir insanla yolun devamını görmen ve sonsuz bir güvenle sırtını ona yaslaman imkansız!
Boşanmalısın diye yönlendirmek istemem ama başka bir alternatifin yok gibi.
Yerinde olsam olmasını da istemezdim.
Kimse vazgeçilmez değildir unutma!

Canım ya Rabbim sana çokça sabır versin inşallah...Ben olsam peşini bırakmazdım valla.şıkır şıkır giy bence bas işyerini kaçamazda nedenini sor kendine güvenen umursamaz bir tavırla bana gözlerime bakıp artık sevmediğini istemediğini söyle ben açıcam davayı merak etme ben senin gibi rol yapamam yalanda söyleyemem gururum el vermez buna de senin gibi mutluluk hikayeleri yazan sonra mutsuz sonla hikayesini bitiren bir adamla işim olmaz artık de..ben gerçek hayatta yaşayacagım sen yalan dünyanda tek başına hikayeler yaz de çık bence...hıhhh sevmiyorum derse tabi...

UHHH Küfür etsen adamın bukadar zoruna gitmez çok ayıp etmişsin bence ..hatıralar çok değerli eşiniz için demekki sizin için olmasada ...ben olsam daha fazla tepki verirdim...kusura bakmayın ama bide sorumluluk çok fazla oluyor erkeklerde..evimi geçindire bilirmiyim eşimi muhtaç etmeden kimseye falan filan diye bir sürü fikirler geçiyo akıllarından belki bir şeylerin eksikliğinden size bir mahçupluğu olmuştur bunu söyleyincede kendini yetersiz hissedip sinirlenmiştir düzelir.merak etmeyin siz daha anlayışlı olursanız..ben 2.5 yıllık evliyim bizimde acayip problemlerimiz var kaç kez boşanmayı düşündüm..hep madddiyat yüzünden bana birşey alamıyo edemiyo diye hırçın davranıyo söylediğim herşeyi yanlış anlıyo..bende patlıyorum aynı durum sanırım..ben altınlarımı bile verdim 1 aylık evliyken sıkıntı çekmesin die bilezik filan herşey bide annemlerin durumu çok iyi annem her ay bana para veriyo 300 filan bende onunla eksikleri kapatıyorum farketmeden ama anlıyo maddiyat çook büyük sıkıntılar getiriyo manevi olarak yani sizinde öyle değildir inşallah yoksa böle problemleriniz olur sürekli...

kız ellerine sağlık ne güzel yazmışsın annemde ne varsa alsın dedi

mersi canim
kesinlikle neyi var neyi yok bu adami soyup sogana cevirmeli ki insanlarin canini yakmamak ona ders olsun!

ben bir cok arkadasa maalesef katilmiyorum.
evliligin ilk aylari zordur, bu sikintilar o yuzden cikmis olabilir diyorsunuz ama arkadasin yasadigi duruma bakarsak bana bu hic mantikli gelmiyor.

3 aylik bir evlilikte ne gibi sorunlar yasanabilir ki?
yani birden bire kucuk bir tartismanin ardindan bosanma kelimesini bir insana ne soyletebilir?
bunun icin evlilikte cok cok buyuk sorunlar yasanmasi lazim.

bana kalirsa bu adamin karisina olan sevgisinde problem var.
esini seven bir adam bu tur sebeplerden dolayi bosanmayi aklina bu denli sokamaz ve bu kadar normalmis gibi bitti israr etmeyin kararliyim falan diyemez.
bunun tek aciklamasi esine karsi olan sevgisindeki eksikliktir bence.
yoksa 3 aylik daha cicegi burnunda evli bir genc sevdigini hemen bosamaya kalkmaz bu iste baska isler var...

Son düzenleme:

Canım madem anlattığın gibi,bu adamın senden kolay kolay vazgeçmemesi lazımdı,demek ki ailesi buna bir baskı yapmış ki öyle böyle değil.Resmen oğullarını çember içine almışlar.

Eşinin de artık canına tak etmiş ailesinden duydukları,ailesinin baskıları.Zaten nişanlıyken başlamışlar buna.Belki eşin ailesinin ağzını kapatmak için senden vazgeçiyor olabilir.Bu mümkün.Nerden mi biliyorum?
Benim de vardı evlenmeyi düşündüğüm biri ama ailem istemedi çok baskı altındaydım ve bunu evlenince kaldıramayacağımı düşündüğüm için kavgalar çıkararak ayrıldım ondan.
Eşin de böyle bir durumun içinde olabilir.
Eğer çok kararlıysa vazgeçmeyecektir boşanma kararından.Barışıp devam ederseniz başka sorunlar yaşaman da seni çok üzer.Ailesini atamaz satamaz.Demekki rest çekemiyor da,susturamıyor da.
Kimi erkekte bunu yapacak cesaret var,kiminde yok.
Umarım hakkında hayırlısı olur,ailesinin yaptığı hatayı anlar ve sana hakettiğin değeri verir.
Hayırsız olacaksa da senden uzak olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…