- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi caresizlik
-
arkadaslar bende bugun esimler tartıstım altın yuzugu vardı dedımkı onu satalım bana yüzük alalım hıc yuzugum yok askım sen ztn gumus alacaksın dedım bana bır hırsla geldı ve ben sana yetmıyorsam cek gıt dedı ınanamadım cunkı bızde 3 aylık evlıyız ve boyle bır tepkı beklemıyordum cok agladım daha sonra abısıgıle oturmaya gıttık soguktuk bırbırımıze ne yapacagımı bılmıyorum konusuyoruz ama soguduk hep boyle oluyor 2 gun sonra barısıyoruz cok ıyı oluyoruz sızce bu sancılı donemler ne zaman bıter eşimde cok medenı ınsan bende ama anlasamadıgımız yerler oluyor yüzügü cıkarıp fırlattı bı daha takmam dedi neyin eksikki yüzük istiyorsun dedi cok uzuldum bu sancılı donemler ne zaman bıter yardım edın ltfn
arkadaslar bende bugun esimler tartıstım altın yuzugu vardı dedımkı onu satalım bana yüzük alalım hıc yuzugum yok askım sen ztn gumus alacaksın dedım bana bır hırsla geldı ve ben sana yetmıyorsam cek gıt dedı ınanamadım cunkı bızde 3 aylık evlıyız ve boyle bır tepkı beklemıyordum cok agladım daha sonra abısıgıle oturmaya gıttık soguktuk bırbırımıze ne yapacagımı bılmıyorum konusuyoruz ama soguduk hep boyle oluyor 2 gun sonra barısıyoruz cok ıyı oluyoruz sızce bu sancılı donemler ne zaman bıter eşimde cok medenı ınsan bende ama anlasamadıgımız yerler oluyor yüzügü cıkarıp fırlattı bı daha takmam dedi neyin eksikki yüzük istiyorsun dedi cok uzuldum bu sancılı donemler ne zaman bıter yardım edın ltfn
Eşinle daha önce de tartışmalarınız olmuş,
sen o zamanlar affedilmeyecek bi hata mı yaptın neden senden nefret eder gibi davranıyo?
senin görümcenle aranızda daha önce nasıl problemler oldu,senin tutumun ne oldu?
bence farklı bişeyler olmuş sizde.
eşini ailesi neyle ilgili doldurmuş olabilir sen elbet bilirsin en azından tahmin edersin.
yani kimse ama kise durup dururken şeytan görüyor gibi oluorum demez eşine.
hele ki 3 aylık eşini bu kadar kolay atmaz hayatından.
eşinle ne kadar birbirinize bağlıydınız?
Bu adam bigün kalkıp durup dururken bunarı söylemedi sanırım?
ailesi zaten fenaymış o belli ama senin onlara karşı tutumun nasıl oldu acaba?
ne olursa olsun eşine yalvarma.
ben asla bu tür durumlarda çek git boşan gibi yorumlarda bulunmam.ama düşünüyorum da bana bunları yapan bi adam da ne hali varsa görsün aşkından ölsem cehennemin dibine kadar yolu var derim
ne desem bos ama evlenince erkek olsun kadin olsun uzun bir sure evlillige alisamiyo ve turlu bahanelerle tartisma cikariyorlar .inslllahh en yakin zamanda duzelir iliskinizz .sabretmen lazim bencede esine telefon ac .deki seninle basbasa konusmak istiyorum bosancaksakta adabiyla bosanalim de o yuzden yuz yuze konusmayi denemelisin bence .birde sen yurtdisindami yasiyosun?
cnm eşin kaç yaşında ve nereliler? ailesine bu kadar düşkünse bekar hayatına devam etseymiş.. kendini hazır hissedince evlenseymiş keşke..
Allah yardımcın olsun cnm
herkezin mesajlari icin cok tessekur ederim... yarin esimin evi terk edeli bir hafta olacak ve daha halen bir haber yok. yani beni armadi aileside aramadi ailemide aramadilar.. ne duyorsam yigenlerimden duyorum az bu sabahda gecen bu yigenin annesi konusmus esimle... bu buyugumuz cok iyi biri hacidir kendisi beni istemeyede o gelmiste onlarla beraber birdaha konusmus esimle.. oda demis ben baski altinda filan degilim, kararim asla evet olmiycak bu konuyu uzatmayin, kararimi verdim saygi duyun yoksa delirecem demis...
dunde evime gittim bir bakim diye... tum giysilerini toplamis atletlerini donuna kadar yoktu... damatlik nisanligi ve benim ona aldigim bir kac esya haric...
ne yapacam bilmiyorum arkadaslar okadar bir caresizlige dustumkki ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiorumm ... evde bu durumla karsilasinca bende sinirlendim tum giysilerimi toparlamak istedim.. annem dedi kizim yapma sabret duzelir insallah araniz ... bir giysi toplamakla olmuyor nasil olsa herzaman toplarsin... giysilerimi biraktim... bu sabahda yigeninden bunu duyunca dedim yarin gidelim tum esyalari filan topliyalim... ama ailem yine dedi sabret sen yarin ise git isine saril ... onun yigenleride oyle diyor sabret falan filan...
neye sabrediyorum bilmiyorum... ne yapacagimida bilmiyorum.. yarin pazartesi esim aceba gidip ararmi evi satiliga cikaririmli dusun dusun durr... dun sabah 8de yattim 12de kalktim
her saat basi kalkiorum telefonuma bakiorum aceba aradimmi yigenlerinden yeni bir haber varmi...
yardim edin tavsiyelerinizi bekliorum..
esim 24 yasinda... ve karamanlilar...
bende karamanliyim ama nedense benim ailem hic boyle degilsimdi duyorum ya zaten bu aileye kim gelin gelse sorun yasiorlar herkesin arkasindan konusuyorlar filan...keske zamaninda biri beni uyarsaydi,..
hatta dun ne duydum bunlarin ailesinden biri bizim nisanimizda resmen bunlar fazla uzun surmez demis... esimin teyzesinin yigenlerinin yaninda kimsede agzini acmamis inanabiliormusunn...
simdi ben yurtidinsda kaliorum evde ikimizin uzerinde,.... burda bosanirken filan kolay kolay tazminat filan alamiorsun hakim bosamaz diye birseyde yok genelikte kolay oluyor bu isler..
ortak bankadan hesabimiz var hersey ordan kesilior maaslaar oraya yatior... ben bankayi arayip herseyi esimin eski banka hesabindan kesmelerini isteyecem...
ev filan odemem ben beni boyle kullanan birisi kendisi dusunsun diye dusunuorum... gidipte tum evi bosaltmak istiorumm en azindan o esyalari satarim bankamda birikimin olur hicbirini hak etmior cunku o... evde satilirsa onunda borcu kalirsa kendin ode benim umrumda degil dicem.. esim cok korkar borctan hacizden filan onun icin mecbur kalir odemeye diye dusunuorum.. siz ne diyorsunuzz
ya ben inanamiyorum o adam sizi gercekten seviyor muydu? Yani seni seviyorum diyomuydu SIK SIK bekarken ve evlendikten sonra? Sanki sizinle zorla evlendirilmis gibi bir hali var yaptiklarina bakilirsa
arkadasim yine herseyi hatirladim ve kalbime bir sizi girdi.. nekadr cok derdi nekadar hemde arka arakaya derdi beni guldurmek icin.. herzaman bir sakamiz vardi seni seviyorum askim derdi sen beni nekadar cok sevion diye sorardi bende kocamaan derdim oda bana hep derdi seni kocamaan seviyorum diye kollarinida acarak gosterirdi hep...
kocamanlik sevgi 3 ayda bitti((( allahim yardimcim olsun
kız ellerine sağlık ne güzel yazmışsın annemde ne varsa alsın dedi
simdiye kadar gorumcemle hic kavgam filan olmadi... ailesiyle bazi sorunlar yasadik ama yanli bunlarida konustuk kapattik diye biliorum ben.. tee nisanlik donemizdeydi zaten bunlar...
birbirimizi okadar cok seviyordukki inan okadar cok sevdirdiki kendisini banaa flort ederkenede nisanliykenede nerdese her gun gelirdi yanima (benden bir saat uzak biryerde oturmasina ragmen) ve hergun resmen hergun beni arabayla alirdi iste isyerimden arabnin koltugunda bir cicek kesin olurda
okadar guzel zamanlarimiz olduki ama ne olduysa dugune dogru son aylarda oldu... bende stresse verdim alttan aldim ama dugunden sonra halen devam etti bunlar... dugunden 1 ay sonra ilk kavgamizda lanet olsun seninle evlendigim gune dedi bana sonra her tartismamizda seni bosamami istiorsun gelecek sene mahkemede gorusuruz gibi kelimer cok zarf etti bana karsi ama yine her kavgada o haksiz bile olsa ben gittim gonlunu aldim cilve yaptim kus kalmiyalim diye.. onun icin simdi nekadar sevsemde aramak istemiorum o gercekten bosanmak istese bile o dusunmesi gerekior benim en azindan bir son gorusmeyi hakketmi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?