- Konu Sahibi caresizlik
-
ama şuanda senin evini kimbilir ne yapıyorlar talan ediyorlar belki canım yaaa
öfff öff
kendimiz gibi olacaz dersek evliliğimiz yıkılıyor
olmadığımız gibi güçlü olalım dersek erkeği süründürüyoz yok herkese ikiyüzlü olalım dersek herşey güllük gülistanlık oluyor
tabiki sana kişiliğini kaybet demiyorum
ama eşinin ailesine karşı hep AKLIMDA diyeceksin
hep çok yakın ama çok uzak duracaksın
hep mesafen olacak
annesi dünyanın en kötüsüde olsa
kötü lafını sen demeyeceksin ama öyle birşey olacak ki onun gözüne gözüne batacak
kızlara evlenmeden önce evliliğe hazırlık kursu falanmı versek
dengeler nasıl korunur
evin huzuru nasıl korunur
evinizi kaynana görümce kayın lara karşı nasıl savunursunuz
falan filan
bende çok yaptım zamanında eşime hep annesinin yaptığı saçma şeyleri şikayet ediyordum ben şikayet ederken dinliyordu hak veriyodu ama içine ukte oluyormuş meğer kavga ederken bunlar ortaya çıktı
ya toz konduramıyorlar işte...
hep derlerki evlenen kızlar yeni hayata uyum sağlayamazlar diye yok bizler değil
erkekler uyum sağlayamıyor
metabolizmaları yeni bir evin kralı gibi ağırlanmayı kaldıramıyor onlar illa avam kamarasında anasının babasının yanında kavga gürültü herele gürele istiyor kardeşim
bıraksa karısı ona börekler açar misler gibi bakar anasını babasını da başının tacı yapar herkes yerinide bilir değerinide oda evinin kralı olur çıkar
ama yok
alışmıştır baba otoritesi anne dizinde yaşamaya
bir kuru çorba da olsa orada olmalıdır
sevmesede babasının izlediği kanalı izlemelidir didişssede kardeşi bir melaikedir..
yine mi çok sivri oldum
bence kapat telefonu
aç bir radyo kanalı
ve onsuz geçer hergün için kendine bir meşgale bul
1 hafta içinde aklına sen gelipte aramıyosa
eğer boşuna uğraşma düzelmez
bugün erkenden biter
yarın yılların geçtiğinde yıpranmış harap olmuş olursan ne olacak..
Anlattigindan baska bi sorununuz yok ve esin buyüzden bosanmak istiyorsa kusura bakma ama o adamdan ne köy olur ne kasaba üzüldügüne degmez...
Simdi güclü olma zamani
eger taviz verirsen ömürboyu bu adami ve ailesinin yaptiklarini cekebilecekmisin?
Daha cicim aylarinda bosanmak isteyen ailesine seni ezdiren bi adam icinmi ölmeyi düsünüyosun
Yapma lütfen biraz güclü ve gururlu ol
Seni istemeyeni sen hic isteme
Sevgi karsilikliysa sevgidir,sevgisi olan adam böyle davranmaz
Dünyayi su adamlarin etrafinda döndürmeyin
bazı arkadaşlara boşan demek nekadar kolay geliyor ya anlayamıyorum
Seni gördüğüm zaman şeytan görmüş oluyorum diyen adamla nasıl evli kalacak bu insan bende bunu anlayamıyorum.Sevgi mi enjekte edecek damardan adama
tabiiki öyle birşey yapmayacak allah aşkına ya kasttetiğim şeyin bu olmadığını aslında herkesin çok iyi anlaması gerekiyor kim böyle bir durumda helede daha 3 aylık evliyken habire habire boşan gitsin lafı duyma ister ki!
9.5 yıldır evliyim..evliliğin ilk 1,2 ayı çok zordur..en güzel günlerdir..cicim aylarıdır felan ama en çok tartışmalar da bu aylarda yaşanır..2 farklı insan 2 farklı kültürden..birbirlerini çok sevseler de..hele her ikisi de bizim gibi dominant karakterlerse kavga kaçınılmaz oluyor..zamanla birbirini tanıdıkça düzeliyor herşey..ama bu zor dönemde 3.şahısların karışmaması önemli..eşler kendi hallarine bırakılmalılar..sizde eşnin ailesi çok karışmış hem de menfi anlamda..eşin de evlilik sorumluluğu ona biraz ağır gelmiş anlaşılan..sen sabırlı ol biraz..eğer seviyorsa zaten zamanla yaptığı hareketlerin yanlış olduğunu zamanla anlayacaktır..sabır biraz sabır...
yorumunuz çok güzel....gerçekten evlilik okulu olmalı ve oradan mezun olanlar evlenebilmeli.....evlilikler yazboz tahtasına döndü....daha 3 aylılık evli iken bir erkek evini, eşini nasıl terk eder gider.....ve anneler babalar oğullarının bu davranışına nasıl seyirci kalır......nasıl bu vebalin altına girilir...hiç bir şekilde anlayamıyorum ve de okudukça bu yürek bana ağır geliyor....
evliliklerinin baharını, gençliklerini yaşayamayanların tanrı yardımcısı olsun.....
Sevgili Punchshe,
Acımasız ve sivri bir şekilde yorum yaptığını düşünmüyorum
Hatta ve hatta diyorum ki neolur başta kendim olmak üzere
konu sahibi ve diğer benzer sorunları yaşayan arkadaşlar
Bu iki yoruma kulak versinler....okusunlar dikkate alsınlar!
Yorumlarına tamamen katılıyorum,arkadasınkıne benzer sorunu
20 gün önce bende yasadım evimi terk ettim gittim
eşimin ailesi boşanın daha iyi olur dedi
eşimde sinirli oldugu için evet bitti bu iş dedi...
2 gün ailemin evinde kaldım,eşim beni hiç aramadı bende o aramayınca
hiç arayıp sormadım...daha sonra eşim ailemle görüştü ve annemin evine geldi
bitirmek istediğini söyledi tamam bitsin dedim...
Eğerki yalvarıp yakarıp beni bırakma deseydim
ben biliyorumki eşim iyice kendini kasacaktı ve belkide bitecekti
O nasıl kolayca bitsin dediyse bende içim acısada aynı kolaylıkta
bitsin demeyi tercih ettim...bir kaç saat sonra baktıki ben tavrımı bozmuyorum
barısmak ve benı eve geri götürmek için mücadeleye başladı
barıstık eve döndüm...
Ama ailesi hala kötülük yapmaya devam edıyor...
Birdaha Allah o duruma düşürmesin ama evimi terk etmeyi düşünmüyorum
Gerekirse kendisi gitsin ama giden ben olmayacağım...
Seni sözün çok hoşuma gitti ve aklıma kazıdım
''O ev senin kalendi''
Evet...Kalemizi biz terk edersek,o kale zaten yıkılmayada yağmalanmayada mahkum
Sağol yorumlar için...Hepsini 2 defa okudum ve kendi payıma olanı aldım.
Konu sahibi arkadaşım;
Eşinin ve ailesinin rahatlığı anlaşılmayacak derecede
Bırak eşinin üzerine düşme bitirmek istiyorsa bitirsin
Eğer istemezse inanki bir sekılde barısma yollarına girer
Bu kadar sorumsuzca rahatlık göstermez.
Sen bu süreçtelütfen güçlü olmayı dene
İnceldiği yerden bırak kopsun...
Allah yardımcın olsun,hakkında herseyın hayırlısı inşallah
katılmanıza sevindim en azından düşüncelerimin bir çok insanın tepkisini çekmesinden korkuyordum :))şiddetle katılıyorum..... nur alem nurda olsa seni gözünde artık tat vermez bence bu durum
teşekkür ederim canım biz buna 2 buçuk yıllık tecrübe diyelimçok güzel yazmışsın ainen katılıyorum sana
:) msn vereyim istersenizvalla abla mı diyim arkadaşımmı diyim bilemedim ama seni karşıma alıp evliliğimdeki bu gibi problemleri anlatıp akıl almak istiyorum okadar yaniii.daha önce başka bi konudada faydalanmıştım bilgilerinden :)
dediklerine tamamen katılıyorum.
şuan evlilik okulu olsa evli olduğum halde koşa koşa giderdim sırf kaynana görümce kayın problemlerim için...
bu işten başka bir koku gelıyor!!!!benım gıbı dusunen var mı???eger bu durum boyleyse yapana da yaptırana da yazıklar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?