3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

Benden boşanmak isteyen adamı yanımda tutmam,özgürlüğüne kavuştururum onu.
Hele hele benden boşanmak istiyor diye canıma kıymayı hiç düşünmem..
Nedir bu anlamıyorum,neden kendinizi alçaltıyorsunuz?Birde ailenizin yanındasınız ve size destekler.
Konuda da açıklanmayan başk şeyler olduğunu düşünüyorum,adamın bu şekilde davranmasını gerektirecek elle tutulur bir nedeni olması gerekir.Tamamen sizin anlattığınız gibiysede psikolojik sorunları olan bir adamla evlenmişsiniz.Büyü falan diyede aklınıza saçma sapan kurgular getirmeyin.

Canım,
Bence bu kadar ufak bi meselede işi boşanmaya getiriyosa mutlaka biyerde yanlış vardır.Evliliğin ilk senesinde alışma süreci olduğuiçin hepimiz problemler yaşadık ama boşanmaya kalkmadık daha ilk aylardan boşanmaktan bu kadar söz ediliyosa devam etseniz bile ilişkiniz çok yıpranır.Eşinle karşılıklı oturup konuşun olmuyosada zorlama çünkü dah yolun başındasın ilerleyen yıllard bazı şeyleri kaldırman ve boşanman daha zor olur.Yol yakınken sende kendine yeni bi hayat kurabilirsin.
Senin için hayırlısı olsun arkadaşım unutmaki her son yeni bir başlangıçtır.

valla abla mı diyim arkadaşımmı diyim bilemedim ama seni karşıma alıp evliliğimdeki bu gibi problemleri anlatıp akıl almak istiyorum okadar yaniii.daha önce başka bi konudada faydalanmıştım bilgilerinden :)
dediklerine tamamen katılıyorum.
şuan evlilik okulu olsa evli olduğum halde koşa koşa giderdim sırf kaynana görümce kayın problemlerim için...

off off nedir bu? daha bugun 3. ayni dolan bir evlilikte bosanma laflari yapilabiliyor?... bide gorumcenizin yasi ne bilemiyorum ama nasil oluyorda sizinle mesajla dahi olsa bu denli saygisizca konusabiliyor? bu curreti nerden bulabiliyor? aslinda cevabi hazir abisinden. yazik çok yazik.. esiniz sizi kardesinden, ennesinden bilimum ailesinden azar isitin diyemi aldi caba?? çok çok uzuldum yasadiklarina , eminim hiç ama hiç kolay degil.. ama daha 3 aylik evli iken, ortada da elle tutulur gozle gorulur bir sorun yokken bosanmaya varmak istiyorsa esiniz, bence hiç beklemeyin derim.. sizinde batan gunesiniz yeniden dogmus olur.. Allah hakkinizda hayirlisi ne ise onu çikarsin karsiniza insallah. dualarim sizinle insallah sevgiler..

cok sinirlendim simdi yaa... eger kavga bukadar basit bisey yuzunden ciktiysa bilemiyorum yani... sen elinden geldigince konusmaya calismissin esinle. ama simdi brak kendi haline... illa bosanacaksa da bosansin. bukadar kucuk sebeplerden seni kiran biri yarin obur gun napar Allah korusun. hep uzulursun

Anlattigindan baska bi sorununuz yok ve esin buyüzden bosanmak istiyorsa kusura bakma ama o adamdan ne köy olur ne kasaba üzüldügüne degmez...

Simdi güclü olma zamani
eger taviz verirsen ömürboyu bu adami ve ailesinin yaptiklarini cekebilecekmisin?
Daha cicim aylarinda bosanmak isteyen ailesine seni ezdiren bi adam icinmi ölmeyi düsünüyosun
Yapma lütfen biraz güclü ve gururlu ol
Seni istemeyeni sen hic isteme
Sevgi karsilikliysa sevgidir,sevgisi olan adam böyle davranmaz

Dünyayi su adamlarin etrafinda döndürmeyin

canmım eğer 3 aylık evlilikte bunları yapıyorsa daha sonraları olaylar artıcak..ailesinin ve eşinin yerini ayrmasını bilmeyen adam benim gözümde eş olamaz benim eşimde aynı şeyleri yaptı ölüyodu bitiyodu bana ilk gün daha salonda yattı ve hala aramız kötü nefret boyutuna geldi neredeyse ona hislerim...ailesi yüzünden yapmadığını bırakmadı bana 2.5 yıl oldu hala aynı düzelmezde sanmıyorum..düğünümüz ist.oldu nikah yani 2 .si köylrinde konuşamadım onunla hiç ailesi ile birlikte idi benimle kimse konuşmadı falan çok soğuktu kimseyle konuşup bişey isteyemedim veee intahap geçirdim çok şiddetli şimdi çocugum olmuyo...aileside domuz gibiler....seninde öyle bence yol yakınken bitir ailende ne güzel sahip çıkıyo ben olsam bir saniye bile düşünmezdim ben vururdum kıçına tekmeyi...yaşında gençtir sana değer veren biriyle evlenirsin oohh sıkıntı yerine mutlulukla geçirirsin hayatını takma bence...hatta mutluluk pozları ver onlara gurrurunu hiç bi zaman onların ayaklarına serme derim...

Allah yardımcın olsun arkadasım suan empatı kuruyorumda seni anlamak ımkansız içim sızladı inan ne desek zor bizim tesellilerimizi hissetmiyorsundur şuan bende 3 aylık evliyim Allah kimseye göstermesin inşallah biran evvel aranız düzelir görücü usulumu evlendiniz cnm?

kesinlikle katılıyorum hakettiklerinden fazla değer vermeye başladığın anda gözlerinde senin değerin düşüyo kabuklarından çıkıp bizi beğenmiyolar en iyisi o kabuktan onları hiç çıkarmamak

eşin çok iradesiz biriymiş öncelikle onu anladım canım....
ikincisi daha cok yeni evlisin birbirinizi tanımadan mı evlendiniz????
aynısını kızkardesine eşi yapsaydı acaba eşin nasıl tepki verirdii?????
olan hep kadınlara oluyo bende buna gelemiyom erkek istemiom deyip cıkıo işin içinden
görümcene gelince vicdanen rahatmı yarın kendiside el kapısına gitcek aynı yaptıgı basına gelmez mi simdi onun....
bende bir görümceyim 3 tane yengem var bi gün olsun görümcelik yapmadım hep ablam gibi sevdim hepsini....
hem böle bişi kaldı mı yaa o eskidenmiş anne için kardeş için eşe eziyet etmek...
sanırım bizim bunları asmamız için daha bi çok egitime önem vermemiz gerekiyo...
rabbim yar ve yardımcın olsun canım inanki senin adına bende çok üzüldüm şimdi hakkında hayırlısı olsun inşallah.....

Son düzenleme:
Ne değerli oğulları varmış ya. Hemen boşanma aşamasına getirmişler olayı. Bu adamın kızkardeşi de yarın birgün evlenmek isteyecek. Sizi ayırmış ama yarın bir gün onun da başına aynısı gelirse o zaman anlar yaptığı kötülüğü.

istenmeyen gelindin!
kaynanan görümcen bir olmuş eşini senden koparmaya çalışıyorlar hatta başarmışlar.
bu kaynanaları da görümceleri de anlamıyorum.
oğullarını evlendiriyorlar sonra da gelini yanında promosyon olarak görüp her işi her denileni yaptırmaya çalışıyorlar.
sinir oluyorum böyle insanlara.

bence eşinle sakin kafayla konuş.

Seni gördüğüm zaman şeytan görmüş oluyorum diyen adamla nasıl evli kalacak bu insan bende bunu anlayamıyorum.Sevgi mi enjekte edecek damardan adama

tabiiki öyle birşey yapmayacak allah aşkına ya kasttetiğim şeyin bu olmadığını aslında herkesin çok iyi anlaması gerekiyor kim böyle bir durumda helede daha 3 aylık evliyken habire habire boşan gitsin lafı duyma ister ki!

Yanlış evlilik yaptığının o da farkında.Adam evlenmeden evvel de böyleymiş.Ama evlenmiş.
Bir konu açılıyor.Kimi boşan,kimi peşinden koş diyebiliyor.Farklı fikirlere saygı duymak gerek.
Kocamn tepkiler vermemek gerek ..

9.5 yıldır evliyim..evliliğin ilk 1,2 ayı çok zordur..en güzel günlerdir..cicim aylarıdır felan ama en çok tartışmalar da bu aylarda yaşanır..2 farklı insan 2 farklı kültürden..birbirlerini çok sevseler de..hele her ikisi de bizim gibi dominant karakterlerse kavga kaçınılmaz oluyor..zamanla birbirini tanıdıkça düzeliyor herşey..ama bu zor dönemde 3.şahısların karışmaması önemli..eşler kendi hallarine bırakılmalılar..sizde eşnin ailesi çok karışmış hem de menfi anlamda..eşin de evlilik sorumluluğu ona biraz ağır gelmiş anlaşılan..sen sabırlı ol biraz..eğer seviyorsa zaten zamanla yaptığı hareketlerin yanlış olduğunu zamanla anlayacaktır..sabır biraz sabır...

gerçekten bugün bu konu ile ilgili okuduğum en doğru yorum bence
gerçekten katılıyorum!

aynen yaa sanki onca masraf edilmedi onca hayal kurulmadı onca insanın haberi olmadı da hemen oğullarına boşanın diyorlar.. erkek ailesi olmak gerçekten kolaymış..
ama kız olunca iki kez düşünüyoruz biz ya daha aileye söylemeden anam babam ne der ben şimdi ne yapıcam milletin yüzüne nasıl bakıcam korkusu sarıyor bizi..

evet şiddetle savunuyorum bu fikri evleneceklere bir kurs verilmeli

erkeklerin metabolizması evlenir evlenmez nasıl değişir.. evlenmeden önce huzurdan bahsedip aile ortamındaki tartışmalardan kaçmak isteyen erkek evlenir evlenmez neden anneci babacı olup çıkar ben bunu çözebilmiş değilim arkadaş.. yok aklım almıyor yanii

evet bende bunu son zamanlarda şiddetle uyguluyorum :) burası benim kalem ben değil sen gidiyorsun boşanıyorsak da sen terkedeceksin evi.. üstelik annesiyle kalıyorz ne yani diyo annemi alıpta mı gidiyim
valla ben bilmem diyorum ya huzursuzluk çıkarma yada çek git ben burdayım diyorum
2 gündür yatakan sürdüm benimkini cezalı :))

hele ayrı eve çıkınca bnimki yandı valla tırsıyo :) sen beni eve almazsın diyoo..

bunu ne zaman keşfettim biliyormusunuz eşim bana ilk evden git dediğinde boşanma kararı aldığımızda çok dokundu yediremedim kendimi yersiz yurtsuz gibi hissettim
barışmamızda da ilk resti ben çektim asla ben giden olmayacam diye
ne zaman boşanma işlemi biter alır eşyamı bakarım yoluma dedim ama boşanma gerçekleşene kadar sen gidersin bu evden dedim.. şimdi tırsıyo aynı duyguyu oda yaşıyor evden kovulursam ne derim ne yaparım..

şiddetle katılıyorum..... nur alem nurda olsa seni gözünde artık tat vermez bence bu durum
katılmanıza sevindim en azından düşüncelerimin bir çok insanın tepkisini çekmesinden korkuyordum :))

çok güzel yazmışsın ainen katılıyorum sana
teşekkür ederim canım biz buna 2 buçuk yıllık tecrübe diyelim

:) msn vereyim isterseniz
kk forumunun güzin ablası olurmuşum
aynen öyle bi okul olsa bende giderdim
mümkünse kaynım için :)
ben bi onu çözemedim herşeyi çözdümde...

buarada arkadaş ne yaptı acaba merak ediyorum!! :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…