- Konu Sahibi caresizlik
-
:) msn vereyim isterseniz
kk forumunun güzin ablası olurmuşum
aynen öyle bi okul olsa bende giderdim
mümkünse kaynım için :)
ben bi onu çözemedim herşeyi çözdümde...
buarada arkadaş ne yaptı acaba merak ediyorum!! :26:
Bence de bir okul olsa ne güzel olurdu.
Bugün haberlerde gördüm, gaziosmanpaşa da, aile danışmanıydı sanırım bayan,
yeni evlilelere özellikle, bekarlar ve uzun süre evliliklerde dahil,
seminer veriyordu evliliklerle ilgili ve evlilik vesikası veriyordu.
Bunlar devamlı olsa ve heryerde olsa ne güzel olur.
oncelikle sizecok kizdimm..ne demek canima kiyarim kocami gonerin..neden kendinizi bu kadar kucuk dusuruyorsunuz..bana bu sebeplerle kizacak,ayrilalim diyecek adamla birlikte olmam tamam derim..ben tersimdir..bence sizde esinize ayrilalim diyecektiniz,o zaman hatasini ailesi de,kendi de anlayacakti..caniniza kiymakla tehdit edip onlara firsat vermissiniz..siz neden tutusuyorsunuz,o uzulsun ayrilacaz diye..bi kadin olarak ezdirmeyin bastan kendinizi tavrinizi mutlaka koyun..cunku esinizin yaptigi resmen sacmalik....
her kelimesine katılıyorum . sizin öncelikle kendinize saygınızı kazanmanız gerek . siz "canıma kıyarım" derken zaten bunu kaybetmişsiniz. ondan sonra başkasının size saygı , sevgi duymasını bekliyorsunuz... azıcık kendinize gelin, bir silkelenin , "ne yapıyorum ben" deyin ya, biraz gururlu olun. ne demek "canıma kıyarım" hadi diyelim dediğinizi yaptınız ve intihar ettiniz sonuç ne olacak. gelip mezarınıza mı kapanacak ?
kusura bakmayın ama ben eşiniz ve ailesinden çok size kızdım. ne olur kendinize gelin ....
çok merak ediyorum bu danışmanların evlilikleri nasıl gidiyo:90:
hayır bizim sitede bi psikiyatr oturuyor terör estiriyo evdekilereondan dedm
bu işler vesikayla olmaz,insanda şans olacak
Benim annemin agzı var dili yokken sadece babaannemin, halalarımın bir kac söyledigine karsılık cevap verdigi icin dedem babamın yanında yeter sus diye yumrugunu annemin agzına getirmis yeni evlendiginde kınaları duruyormus daha elinde annecigimin.
Ne alıp veremedikleri var bilinmez büyü tarzı seylerle de cok ugrastılar evde cok sacma sapan seylere rastladık biz. Annem korkudan panik atak hastası oldu 4 yıl tedavi gördü. Aileye düskün erkek zor gercekten dedemin o hareketinde babam öylece oturdugu yerden izlemis.
Allah yardımcınız olsun esinizin böyle parlaması kesinlikle anlamsız..
Ceviz kabugunu doldurmayacak bir sorun bosanmakta ne demek???
Görümcenizin yazdıklarını okudugu halde üstelik!!
Cok doldurusa geliyor.
Üzerine gitmeyin bence umarım hatasını anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?