3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

panik hastası olupta ömür boyu çekmektense tekme atıp boşamak en mantıklısı gelinlerde kendini ezdirmesin büyük büyüklüğünü bilmiyorsa gelinde büyüğüne dövmekte serbest ne öyle kurbanlık koyun gibi kızlarımız koyun değil erkek sahibi oolanlar erkeğe kişilik versin sorumluluk üstlesinler kadınların hastalığının çoğu erkek ve erkek ailelerin zulmünden meydana gelmektedir . umarım annenniz ömür boyu bu nilacı kullanmak zorunda kalmayacak şifa dilerim ona.

nekadar mantıklı nekadar akıllı bir kadınsın..

fevrisin ama eleştiremiyorum çok fevriyim ben de..üç ayda seni boşayacak adamı da lütfen sen önden boşa,pişman olmayacaksın.Sizin birleşip de mutlu olmanız söz konusu değil.Bu kadar net konuşuyorum çünkü kendi evliliğimden biliyorum,ipleri vermişssin canım eline.Ben ipleri çok sağlam geri çekmem rağmen beş senenin sonunda olmayınca olmuyor,bak bi sürü psikolojik tedavi görüyorum.İş ve arkadaş ortamında vazgeçilmeyeck kadar sevilen ve şen şakrak bir insan olmama rağmen..Kendini bitirme

ya cidden büyü olabilir çok değişik insanlar var çünkü bi insan 3 ayda böle sebepten boşanmak ister mi ya mantıklı bişi gelmiyo aklıma başka

Son düzenleme:
canım ben 12 yıllık evliyim eşim ailesine düşkün değil ama bi konu olduğunda hep annesi haklıdır bende onlardan uzak durmaya çalışıyorum 2 sene önce bizde annesi yüzünden ayrılıyorduk 1 hafta ayrı kaldık ailem bana destek çıktı beni annesi yüzünden evden kovdu bende gittim sonra yalvararak geri çağırdı ha şimdi çok mu iyiyiz hayır ama bi oğlum var ve onu babasız büyütmek istemiyorum çekilmeyecek laf ve tavırlara onun için direniyorum eskiden susardım alttan alırdım şimdi kendi bildiğimi yapıyorum ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum oğlumunda benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum.eğer olmuyorsa en baştan bitiir bence çocuk olunca daha zor herşey gitsen olmuyo kalsan ömrün mutsuz geçiyo çok kuvvetli olman lazım iyi düşün bence

ya bu erkekler annelerine bu kadar düşkünlerse evlenmesinler anneleriyle otursunlar..bizim annemiz anne değil mi.. siz çocuğunuz için fedakarlık yapmışsınız ve haklısınız çocuk yokken herkes kendi için en mutlu olacağı yolu seçmeli

nedense kimi erkek evlendikten sonra dahada bagli olur annesine bacisina ailesine ondan bir hayir gelmez o gorumcede kina yaksin yuva yikan

eşim konunun başlığını okudu yazık ya allah sabır versin 3 ayda boşanacak ne olablir ki dedi
sebebini anlattım ne yani sebep bu mu dedi..

Ahh be canım benimm çok üzüldüm olanlaraa ve yazını sonuna dek okudum.Çok zor bir durum içerisindeymişsin gibi ama öyle değil.O sana öyle yaptıysa aklını kullan ve sakın canıma kıyarım bilmemne diye kendini ezdirmee.Empati kuruyorum ben senin yerinde olsaydımm hiçmii yüzyüze gelmiycezz.Vallahaadaa süslenir püslenirr şöylleeee bir değişirdim ve umrumda değilmiş gibi bir tavır alırdımm.Gülümserdimm hiç kızgın bakmazdım amaa kaale almadann umursamaz tavırlarlaa bak bakalım o zamann nasıl oluyorr eşekten düşmüşe dönüyormu dönmüyormu lütfenn ama lütfen senin hiç suçun yokk ve sen bu konuda kendini ezdirme kimmiş yaa onlarr kardeş olabilir amaa sessiz sedasız kabullendireceksin bunu ona.Eğer boşanıyorsada sırf bunun içinn daha büyük acılardan kurtulmuş olursunn..Lütfen kafana takmaaa.Allah sabır ve kolaylık versinn sana herşeyin hayırlısııı

eşim konunun başlığını okudu yazık ya allah sabır versin 3 ayda boşanacak ne olablir ki dedi
sebebini anlattım ne yani sebep bu mu dedi..
bütün yazılanları okudum ve en mantıklı sizin yorumlarınız bir sürü ders çıkarttım kendime daha evli değilim ben sevgili dönemindeyiz ve sevgilim asker askerden gelince düşünüyoruz artık evliliğe adım atmayı ama şimdiden korku sardı ikimizi de ailelerimiz özellikle de benim ailem sorunlar çıkartacak gibi duruyo sevgilim daha şimdiden bana diyo ki evlilik danışmanına gidelim senin bu dönemde üzülmeni yıpranmanı istemiyorum...

Allah nasip eder de evlenirsek sadece kayınvaliden ve bir görümcem var ve sevgilim ailesine çok düşkün değil annesi bazen murat nasılmış varmıymış bi sıkıntısı neler yapıyomuş bize herşeyini pek anlatmıyo diyo ama evlenince birden bire bi düşkünlük baş gösteri mi bilemem bence sizin dediğiniz gibi en doğrusu daha en başından araya mesafe koymak ve saygıyı korumak....

herkezin mesajlari icin cok tessekur ederim... yarin esimin evi terk edeli bir hafta olacak ve daha halen bir haber yok. yani beni armadi aileside aramadi ailemide aramadilar.. ne duyorsam yigenlerimden duyorum az bu sabahda gecen bu yigenin annesi konusmus esimle... bu buyugumuz cok iyi biri hacidir kendisi beni istemeyede o gelmiste onlarla beraber birdaha konusmus esimle.. oda demis ben baski altinda filan degilim, kararim asla evet olmiycak bu konuyu uzatmayin, kararimi verdim saygi duyun yoksa delirecem demis...

dunde evime gittim bir bakim diye... tum giysilerini toplamis atletlerini donuna kadar yoktu... damatlik nisanligi ve benim ona aldigim bir kac esya haric...

ne yapacam bilmiyorum arkadaslar okadar bir caresizlige dustumkki ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiorumm ... evde bu durumla karsilasinca bende sinirlendim tum giysilerimi toparlamak istedim.. annem dedi kizim yapma sabret duzelir insallah araniz ... bir giysi toplamakla olmuyor nasil olsa herzaman toplarsin... giysilerimi biraktim... bu sabahda yigeninden bunu duyunca dedim yarin gidelim tum esyalari filan topliyalim... ama ailem yine dedi sabret sen yarin ise git isine saril ... onun yigenleride oyle diyor sabret falan filan...

neye sabrediyorum bilmiyorum... ne yapacagimida bilmiyorum.. yarin pazartesi esim aceba gidip ararmi evi satiliga cikaririmli dusun dusun durr... dun sabah 8de yattim 12de kalktim
her saat basi kalkiorum telefonuma bakiorum aceba aradimmi yigenlerinden yeni bir haber varmi...

yardim edin tavsiyelerinizi bekliorum..

sana bol sabır dilerim eşin işi bitirmiş sende olanları kabuk et ve üzülme yoksa gücünü yitirirsin ki güçlü olman gerek

bir hafta oldu adam seni aramadı anlaşılan o ki aramayada niyeti yok
eğer ben hala geri dönmek istiyorum diyorsan
birkez aramayı dene derim ama öyle barışalım falan diye yalvarma
sadece sor
biz bu hale nasıl geldik
neleri bukadar kısa zamanda tükettik
bukadar basitmiydi sevgimiz
hereks bir yeni şansı hakeder hayatta ben haketmeyecek ne yaptımki
telafisi zormuydu yaşadıklarımızın
merak ediyorum benimle boşanmak istemendeki ana sebep ne
biz bu yuvayı bu hayallerle mi kurdukta bukadar çabuk terkettin ocağımızı
herşeyi toplayıp bitti gidiyorum demekle bidecek mi??
hakkıma giriyorsun böyle huzur bulabilecekmisin..
amacın beni böyle kullanıp 3 ayda bi kenara atmakmıydı neden evlendin neden hayallerimle gururumla oynadın
hiç mi sevmedin ki beni
insan bir gıdım sevse azcık düşünür ne haldeyim biliyormusun
diye bir sor
biraz olsun sevdiysen en azından son bir konuşmayı hakediyoruzdur de..
eşinizin dini inancı ne boyutta bilemem ama eğer dinine sahip çıkan birisi ise evliliklerle ilgili peygamberimizin hadislerinden sözler söyle..
ve sonra eğer huzur bulacaksa son bir kez neyapacaklarına oturup karar vermek için yüzyüze gelmeyi talep et.. şartları konuşalım herşeyi bileyim de
zaten konuştuğunuzda görürsün onun ne hssetiğini gözlerinden
seviyorsa bitaptır
sevmiyorsa birşey ifade etmez bakışları
ve senin o halini görüpte hala devam ediyorsa kararlılıkta sevgini içine göm..
ama ağlayıp zırlama sakın ha yalvarma
böyle başın dik konuş
sen onu aldatmadın etmedin kötü birşey yapmadın hırsızlığın arsızlığın soysuzluğun yok..

Merhabaa canım bence aramamalı aradıkçaa dahadaa büyüyücek olay ilgilenmesin bence madem öyle ilgilenmesin şimdi baktı nasıl olsa seviyor yalvartmaya çalışıyor şuanda bir kadın bir erkeğin önünde küçülmemeli bence,güçlü olduğunu gösterirse herşey düzelicek eminim o kendi elinde zannediyor ipleri amaa o ipleri almalısın bence ne diyorlar biliyormusun suç yokken kocayı doldurdular aramaa burnu sürtsün gibi diyebilecekk adice bir yapıya sahipler bunu resmen hissediyorum ve şuannn elime geçirsem hepsini mahfederdimm LÜTFEN GÜÇLÜ DUR VE LÜTFEN KENDİNİ DÜŞÜRECEK İŞLER YAPMA kocan olabilir ama böyle kocalık olmazz sen varyaa onu çatlatt kıskandırr yaa valla yap bi,şeylerr yüzyüze gelirseniz farklı bir kıyafetlee farklı bir stille karşısına çık üzüldüğünü belli etmee eminimm gerçekten eminimm düşünceleri değişecekk kıskanacak bakta görr sonra kedi gibi kendi gelecek kaçan kovalanırr ben buna hep inanırım örnek eşimle bir tartışmamız olsunn sinirimden kahrolurum amaa inadınaa giyinir ssüslenirr arkadaşlarımla ailemle mutlu mutlu kaale almazmış gibi konuşurum kudurur resmen sinirinden sonra paşa paşa gelirr yanımaa

şaka gibi
birine anlatsan sadece sebep gerçekten bu mu diyip güler yani.
adamın aklında başka bişeyler var.
siz severekmi evlendiniz?

hayır canım eğer adam bu durumdan ders alsın isteseydi iğnesinden ipliğine herşeyini evden toplayıp gitmezdi
herzaman açık kapı bırakır ama yalvartcam diye ses çıkartmazdı
bu işte bir iş var herkes bundan kuşkulandı zaten
ve benim tavsiyemde kendini hırpalamadan yıpratmadan en azından bir kez hesap sorması taraftarıyım
sonuçta bitecekse böyle kafasında keşkelerle bitirmesin
insan ömrü boyunca keşke bi kez rasaydım diye geçirirse ömrü boyuca diğer yaşamlarında da mutsuz olur
ama şimdi bir kez arayıp yalvarmadan hesap sorarsa..
ömrü boyunca elimden geleni yaptım artık allahından bulsun der yeni bişeylere sarılır
yıkılır mı evet yıkılır diyorum
hani bazen sonucunun kötü olma ihtimali yüksekken ateşe yürümek ister ya insan aynen öyle
yanacak belki ama bi kez yanıp soyulacak derileri..
bidaha aynı acıyı çekmeyecek hiç
Keşke Demeyecek.. herşeyden önemlisi

bende ailenin çocuğa başkasını istediği gibi tuhaf şeylerden huylanıyorum
git hesap sor
kimsenin hayallerini başına yıkmak bu kadar kolaymı 15 yaşındaki liseli kızlar bile 3 aydan fazla flört edebilirken 3 ayda biten ne olabilirki
evlilik bu hadi ayrılalım olmaz kii

arkadaslar bende bugun esimler tartıstım altın yuzugu vardı dedımkı onu satalım bana yüzük alalım hıc yuzugum yok askım sen ztn gumus alacaksın dedım bana bır hırsla geldı ve ben sana yetmıyorsam cek gıt dedı ınanamadım cunkı bızde 3 aylık evlıyız ve boyle bır tepkı beklemıyordum cok agladım daha sonra abısıgıle oturmaya gıttık soguktuk bırbırımıze ne yapacagımı bılmıyorum konusuyoruz ama soguduk hep boyle oluyor 2 gun sonra barısıyoruz cok ıyı oluyoruz sızce bu sancılı donemler ne zaman bıter eşimde cok medenı ınsan bende ama anlasamadıgımız yerler oluyor yüzügü cıkarıp fırlattı bı daha takmam dedi neyin eksikki yüzük istiyorsun dedi cok uzuldum bu sancılı donemler ne zaman bıter yardım edın ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…