3 aylık evliyim eşim beni arzulamıyor?!

sleepless12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
38
18
8
27
7yıllık sevgililik uzak kalmanın ardından evlendik.3aydır evliyiz.Alkol alma dışında esim sevismeye yeltenmiyor.Ben isteyince yorgunum vs.Arzulanmiyorum gururum inciniyor .Bunu kendisiyle kinustum oyle birsey yok neden istemeyeyim guzelsin ,seni seviyorum diyor.Bir cevap veremiyor.Sorun ne olabilir?

Sen değilsin kesinlikle, o yüzden sorunun sahibi bunu kabullenip çözüm için adım atmalı.

Konusuyorum sebep soruyorum sebebi yok diyor.ne desem reddiyor,cevabi da yok.sinirlerim bozuldu
Çünkü sorun onda ve kabullenemiyor. Benim libidom düşük diyemiyor ne diyecek yorgunum , iş stresi , borçlar vs. Öncelikle çok güzel bir şekilde korun cinsellik sorununu asmadan yanlislikla olsa dahi hamile kalma. Eşine değişik öneriler sun kan testi işte belki değerleri düşmüştür basit bir çözümü vardır.

Bu böyle okuduğum kaçıncı konu. Hani erkeklerin çoğu nefes alsın yeter modundan çıkıp "bu gece olmaz başım ağrıyor Hayri "moduna geçti. Valla yediğimiz içtiğimiz şap mı atıyorlar ne anlamadım

Kabul bile etmiyor ki ben bu insana nasil test yaptiralim dr a gidelim diyecegim

1yılı assa evlik dicem bi durgunluk ,monotonluk olustu.ama daha 3 ay yani hayirdir buna ne oluyor.şap atılsa aynı yemekleri yiyoruz is yerimizde

Kabul bile etmiyor ki ben bu insana nasil test yaptiralim dr a gidelim diyecegim
Cinsellik için değil sürekli yorgunsun değerlerin mi düştü acaba falan de. Önce vitemin takviyeleri macunlarla bir destekle ama kendini yetersiz görme. Konu senin güzelliğin ,fiziğin ,cinsel performansın değil. Belki gerçekten dediği gibi maddi manevi bir sıkıntı var sana soylemedigi , ya da gerçekten hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…