- 31 Aralık 2023
- 38
- 18
- 8
- 27
- Konu Sahibi sleepless12
-
Sen değilsin kesinlikle, o yüzden sorunun sahibi bunu kabullenip çözüm için adım atmalı.7yıllık sevgililik uzak kalmanın ardından evlendik.3aydır evliyiz.Alkol alma dışında esim sevismeye yeltenmiyor.Ben isteyince yorgunum vs.Arzulanmiyorum gururum inciniyor .Bunu kendisiyle kinustum oyle birsey yok neden istemeyeyim guzelsin ,seni seviyorum diyor.Bir cevap veremiyor.Sorun ne olabilir?
Severek evlendik hep hayalini kurduk.Uzaktayken bile fotograf vs isterdi.Simdi elde edince bitti mi yaniSorun o ve pipisi.
Sakın kendinizde bir kusur vs aramayın.
Bir taraflarını üşengeçlikten kaldıramayıp kadınların özgüveniyle oynuyorlar.
Konusuyorum sebep soruyorum sebebi yok diyor.ne desem reddiyor,cevabi da yok.sinirlerim bozulduSen değilsin kesinlikle, o yüzden sorunun sahibi bunu kabullenip çözüm için adım atmalı.
Bahsettigim şoyle;3 aydır evliyiz 2-3kere alkol aldık o zaman oldu.surekli iliskimiz boyunca suregelen birsey degilAlkollüyken sevişmeye alışan normal kafayla zorlanır genelde .
Evet vardı son 1yıldırSevgiliyken cinsellik var mıydı?
Çünkü sorun onda ve kabullenemiyor. Benim libidom düşük diyemiyor ne diyecek yorgunum , iş stresi , borçlar vs. Öncelikle çok güzel bir şekilde korun cinsellik sorununu asmadan yanlislikla olsa dahi hamile kalma. Eşine değişik öneriler sun kan testi işte belki değerleri düşmüştür basit bir çözümü vardır.Konusuyorum sebep soruyorum sebebi yok diyor.ne desem reddiyor,cevabi da yok.sinirlerim bozuldu
O zaman nasıldı normal miydi? Yani bariz bir fark varsa fark edersiniz bunu zaten. 1 yılda ilişki sıklığı fazlaysa belki biraz duraklama dönemine girilmiştir.Evet vardı son 1yıldır
Farklı sehirlerdeydik.gorustugumuz zaman ozlem vs olunca gayet guzeldi hersey.o da ayda 2 3 gun gorusuyorduk sık degılO zaman nasıldı normal miydi? Yani bariz bir fark varsa fark edersiniz bunu zaten. 1 yılda ilişki sıklığı fazlaysa belki biraz duraklama dönemine girilmiştir.
Bu böyle okuduğum kaçıncı konu. Hani erkeklerin çoğu nefes alsın yeter modundan çıkıp "bu gece olmaz başım ağrıyor Hayri "moduna geçti. Valla yediğimiz içtiğimiz şap mı atıyorlar ne anlamadım7yıllık sevgililik uzak kalmanın ardından evlendik.3aydır evliyiz.Alkol alma dışında esim sevismeye yeltenmiyor.Ben isteyince yorgunum vs.Arzulanmiyorum gururum inciniyor .Bunu kendisiyle kinustum oyle birsey yok neden istemeyeyim guzelsin ,seni seviyorum diyor.Bir cevap veremiyor.Sorun ne olabilir?
Kabul bile etmiyor ki ben bu insana nasil test yaptiralim dr a gidelim diyecegimÇünkü sorun onda ve kabullenemiyor. Benim libidom düşük diyemiyor ne diyecek yorgunum , iş stresi , borçlar vs. Öncelikle çok güzel bir şekilde korun cinsellik sorununu asmadan yanlislikla olsa dahi hamile kalma. Eşine değişik öneriler sun kan testi işte belki değerleri düşmüştür basit bir çözümü vardır.
iki tarafında libidosu farklı olunca çok kötü oluyor maalesefFarklı sehirlerdeydik.gorustugumuz zaman ozlem vs olunca gayet guzeldi hersey.o da ayda 2 3 gun gorusuyorduk sık degıl
1yılı assa evlik dicem bi durgunluk ,monotonluk olustu.ama daha 3 ay yani hayirdir buna ne oluyor.şap atılsa aynı yemekleri yiyoruz is yerimizdeBu böyle okuduğum kaçıncı konu. Hani erkeklerin çoğu nefes alsın yeter modundan çıkıp "bu gece olmaz başım ağrıyor Hayri "moduna geçti. Valla yediğimiz içtiğimiz şap mı atıyorlar ne anlamadım
Normalde o hep isterdi suan tam tersi.gun icinde laf da atiyorum sevisilmiyor diye oyle bisey yok diyor.yataga yatiyoruz iyi geceler seni seviyorum uyuyoriki tarafında libidosu farklı olunca çok kötü oluyor maalesef
O yuzden konusmaya calisiyorum icime atmadan takir takir sorunu dile getiriyorum.cevap yok ,cozum yontemi yokSorununun ne olduğunu kendisi de bilmiyordur muhtemelen. Olayın sizle ilgisi yok.
Cinsellik için değil sürekli yorgunsun değerlerin mi düştü acaba falan de. Önce vitemin takviyeleri macunlarla bir destekle ama kendini yetersiz görme. Konu senin güzelliğin ,fiziğin ,cinsel performansın değil. Belki gerçekten dediği gibi maddi manevi bir sıkıntı var sana soylemedigi , ya da gerçekten hasta.Kabul bile etmiyor ki ben bu insana nasil test yaptiralim dr a gidelim diyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?