3 aylık evliyim eşim beni arzulamıyor?!

Suan evde yalniz kaldigi bir surec yok maasturbasyon yapmamaz.sevistigimizde uzun suren guzel yasaniyor.ama 2 haftadir hic sevismedik.nadir sevisiliyor.ikimizde yorucu meslekte calisiyoruz yapacak bu bir bahane olmamali
Uzun surdugu icin useniyor olabilir. Ozellikle de aktif taraf hep oysa.

Gerçekten çok garip.neden bizim akıl edebildiğiniz en ufak şeyleri bile akıl edemiyorlar çok ilginç doğrusu.çok garip bir cinsiyet.insan hiç mi yuvam yıkılacak, şu kadının ihtiyaçlarını karşılaşıyorum, sorun yaşanacak demez.bir gün şu saman kafalarının içine girip nasıl çalışıyor görmek istiyorum.

Önceden gayet iyi gidip bir anda durgunlaştıysa aklıma sadece ekonomik sebepler geliyor. Belki sizden gizli borçları vs var beyin hep orda tıkalıyken yatağı pek düşünemiyor hormonlar frenleniyor zar zor ilişkiye girse bile pek tatmin edemiyor.
Bir de ekonomik krizdeki ülkelerin erkeklerinde hep bir kuş kalkma sorunu oluyor araştırmaların yalancısıyım :

Is yorgunlugu ,stres buyuk ihtimal

normal değilsin bence adama ilaç nasıl vereceksin rızası bilgisi olmadan?adamda ne sorunu var onu bilmiyorsun daha.doğum kontrol hapıda istemeyen kullanmaz eşim prezervatif kullansın diye diretir sevişmezler olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…