- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
tam tamına 12 haftalığım..
sen?
13+1 canım :)) bugün rüyamda doğurmuşum bebişimi doğum sahnesini görmedim tabiii hemen kucağıma vermişler ay nasıl meme arıyor varya emzirdim cinsiyetini bilemediğim bebiişimiii resmen emzirme hissini yaşamdım
tüylerim diken diken oldu .... yaa bende görüyorum seninkine benzer rüyalar ama aynen cinsiyeti göremiyorum bi tek bazen kız gibi hissediyorum rüyamda bazen erkek gibi ama göremiyorum.. ohh ne güzel senin karnın çıkmaya başladı mı ? çünkü 12den sonra sivrilmeler başlıyormuş diye biliyom
tüylerim diken diken oldu .... yaa bende görüyorum seninkine benzer rüyalar ama aynen cinsiyeti göremiyorum bi tek bazen kız gibi hissediyorum rüyamda bazen erkek gibi ama göremiyorum.. ohh ne güzel senin karnın çıkmaya başladı mı ? çünkü 12den sonra sivrilmeler başlıyormuş diye biliyom
sadilicim hoşgeldin günaydınlarrrr :) valla esmalarla neşe kattın sayfamıza :) hayat nasıl gdiyor bkalım :)
Iyi arkadaşim. Çalışıyorum işte.benim de haftaya kontrolüm. 14. Haftadayım. Ama bir şey de hissediyorum. Insan panikliyor. Inşallah her şey yolundadır.
canım hiç korkmaaa içini rahhat tut Allahın izniyle bebişlerimiz iyi inşallah. benim 3 hafta önce bulantılarım kesilmişti bi kaçgün dedim eyvahh bebeğe bişi oldu gerçi kanama felanda yok. ya birde ilk hamilelik hemen bi panik oldum. dr. kontrolüne gittim ultrasonda kıpraştığını görünce ohhh be dedim hatta hazırlanırken kötü bişi diyecek diye o kadar korktumki sonra tabii içim huzurla doldu sora kesilen bulantılarım daha şiddetli olmaya başladı.bol bol dua et canım ve bebişlermizi emanetleri kaybolmayan rabbimize emanet edelim Allahın izniyle hiç birşey olmaz inşallah hiç sıkma canını ahh işte bir tekmeleseler heh dicez bugünde iyi dicez neyse o günlere de az kaldı canım ya
Inşallah Allahaım yardımcimiz olsun her zaman. Aynen bir hissedebilseydik:))
Aman yoruldum yaa. Uykum da geldi. Bir de geceleri kaç kere uyanıyor sunya sabah da hala yorgunluk. Neyse yine de hamileliğin her hali güzel iştehamişlerrrr nerdesinizzzz hadi akşam dedikodusuna :))1:
Kiz bende evdeyim sanki tüm gün is yapmisim Gibi.geceleri çok seyrek kalkiyorum ilk zamanlar tuvalete abonman olmuştum :)) neyse şükür atlattim onu.evet dediğin gibi hamisligin her hali bir başkaAman yoruldum yaa. Uykum da geldi. Bir de geceleri kaç kere uyanıyor sunya sabah da hala yorgunluk. Neyse yine de hamileliğin her hali güzel işte
Kızlar içimde bi yakışıklı taşıdığımı öğrendim bugün :) oğlumuz olcak inş. Kıçını başını heryerini gördük. Yiğidin malı meydanda olur demiş yayılmış yatıyo kerata:)
Kızlar içimde bi yakışıklı taşıdığımı öğrendim bugün :) oğlumuz olcak inş. Kıçını başını heryerini gördük. Yiğidin malı meydanda olur demiş yayılmış yatıyo kerata:)
canım bu arada Allah analı babalı büyütsün yaa rabbim bir an önce kucağına sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah ah birde ben öğrenebilsem aaa karnın aşağıda mı yukarıdamı buradaki kız anneleri karnım yukarıda olduğunda kız deyip duruyorlar bunuda merak ettim kendimce cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?