3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

tüylerim diken diken oldu .... yaa bende görüyorum seninkine benzer rüyalar ama aynen cinsiyeti göremiyorum bi tek bazen kız gibi hissediyorum rüyamda bazen erkek gibi ama göremiyorum.. ohh ne güzel senin karnın çıkmaya başladı mı ? çünkü 12den sonra sivrilmeler başlıyormuş diye biliyom

evet canım ilk aylardan hissettirdi karın çıkıklığını :) 1 sene çocuğum olmadı artık olmaz diye ümidimi kesmiştim. ilk progestan verdi söktürücü. sonra klomen verdi. sonra bende şiddetli karın kasık ağrısı geceleri çığlıkla ağlayarak uyanıyordum çok sık idrara çıkıyordum diyorumki bu ilaçların yan etkisidir dayan kızım diyordum.ama o acıya dayanabilme ne mümkün acile gittim enfeksiyon dedi ağrı kesici verdi eşimde tabi bu arada hep söylüyor diyorki ya sende değişiklikler var ne gibi dedim ya karnın çıktı gögüslerin çok büyüdü elin yüzün şiş hamile olabilirmisin dedi. dedimki canım ilaçlar yapıyor gerçekten o kadar ümidim kesilmişki anlatamam. sora bir rüya gördüm rüya şuydu tabi ben o ara hamileyim ama bilmiyorum.karnımda 8 tane bamya şeklinde bebişler var karnıma bakıyorum ve görüyorum diyorum ben hamileyim ve 8 tane bebeğimz olcak yarısı mavi renk yarısı pembe :)Allahım diyorum nasıl bakcam ben bu çocuklara nasıl bir misafirliğe gitcem felan sora dedimki bu rüyayıda gördüm eşimde söledi gittim test aldım bir baktımki krımızı çift çizgi :)))

canım ilk aydan hissettrdi kendini şuan 13+1 iz ve bayağı belli otobüste yer veriyorlar o denli iç karnım küçükmüş 9 ayımı düşünemiyorum varya biz peşpeşe doğum yapcaz :)))

cinsiyet konusuna gelince hamile olduğumu öğrendiğimde içime erkek doğdu. sora 2. rüyamda bir erkek çocuğu emzirdim sonrasını hep kız gördüm ne bilim artıkım ne olur bilemedim :)

Iyi arkadaşim. Çalışıyorum işte.benim de haftaya kontrolüm. 14. Haftadayım. Ama bir şey de hissediyorum. Insan panikliyor. Inşallah her şey yolundadır.

canım hiç korkmaaa içini rahhat tut Allahın izniyle bebişlerimiz iyi inşallah. benim 3 hafta önce bulantılarım kesilmişti bi kaçgün dedim eyvahh bebeğe bişi oldu gerçi kanama felanda yok. ya birde ilk hamilelik hemen bi panik oldum. dr. kontrolüne gittim ultrasonda kıpraştığını görünce ohhh be dedim hatta hazırlanırken kötü bişi diyecek diye o kadar korktumki sonra tabii içim huzurla doldu sora kesilen bulantılarım daha şiddetli olmaya başladı.bol bol dua et canım ve bebişlermizi emanetleri kaybolmayan rabbimize emanet edelim Allahın izniyle hiç birşey olmaz inşallah hiç sıkma canını ahh işte bir tekmeleseler heh dicez bugünde iyi dicez neyse o günlere de az kaldı canım ya

Inşallah Allahaım yardımcimiz olsun her zaman. Aynen bir hissedebilseydik:))

Aman yoruldum yaa. Uykum da geldi. Bir de geceleri kaç kere uyanıyor sunya sabah da hala yorgunluk. Neyse yine de hamileliğin her hali güzel işte
Kiz bende evdeyim sanki tüm gün is yapmisim Gibi.geceleri çok seyrek kalkiyorum ilk zamanlar tuvalete abonman olmuştum :)) neyse şükür atlattim onu.evet dediğin gibi hamisligin her hali bir başka

kızlarrr 3,5 aylık hamişimm göbişimm yukarıdaa çoğunluk kız diyor :))) deneyimli anneler hadi cinsiyet belirleme :)))

Kızlar içimde bi yakışıklı taşıdığımı öğrendim bugün :) oğlumuz olcak inş. Kıçını başını heryerini gördük. Yiğidin malı meydanda olur demiş yayılmış yatıyo kerata:)

ayyy okuuyunca bir tebessüm ettim yanlış hatırlamıyorsam 3 aylıktın hafta olarak yani tam 12. haftadamı öğrendin? kesin net mi söledi? yarında ben gitcem ya kadın takmış bir 16 yı görek diye :))) bence biliyordur ya.. niye beni bu kadar bekletiyorlar 13+2 yim bende ( birde oğlun olacağı içine doğdumu ve rüya felan gördünmü ?

canım bu arada Allah analı babalı büyütsün yaa rabbim bir an önce kucağına sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah ah birde ben öğrenebilsem aaa karnın aşağıda mı yukarıdamı buradaki kız anneleri karnım yukarıda olduğunda kız deyip duruyorlar bunuda merak ettim kendimce cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum :)))

Canım çook teşekkür ederim.. 12+5 te öğrenmiş oldum ben. Ve gayet net gözüküyo evladımın pipiciği.;P Ama ben zayıfım ve bende henüz karın göbek fln yok. Yaklaşık 1 kilo aldım ama hamileyim desem inanmaz kimse.aşerme vs de olmadı ne biçim hamileyim anlamadım..D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…