- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Benm de son adetim 23 subatti ama gec dollenme olmus o yüzden doktorum 3 marttan hesapliyo
hadi yaa sende bendensin desene ne zamana gitcen dr.a
ben 15 şubat diyince başlangıç tarihini esasa aldı ve 22 kasıma doğum tarihi verdi. ama bana nedense hiç öyle gelmiyo
inş bende merak ettim şimdi. Çikolata ye öyle git. Bebek eller havaya modunda oluyo :) bende de bi iştahsızlık var meyveli yoğurt yiyim başka bişey yemeyim istiyorum. Dr bana pilates önerdi kaslarım vücudum doğuma hazırlansın diye. Bide çatlak kremi verdi babenin. Ama kararsız kaldım. Çatlak korkulu rüyam :/
Vlaa bnde 13+2 yim ayin 18 i gbi randevum yani bi iki hafta kadar var ; (
Sen ogrenirsin herlade yarin cin takvimi falan ne gsterio sende rüya falan.grdnmu ne hssediosum
evet ya öyle yapimmm öğrenem şu cinsiyetini kız alışveriş mağazalarına girdiğimde bi bakıom pembiş bi bakıom mavi bişi almadan çıkıyomya benimde iştahım kesilsin o kadar şey yiyom doymuom bu ne açlık yaaa dr. çatlak için badem yapı önerdi onun dışında bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum ben şimdiden çatladım karında bişi yokta bacaklar file verdi ((
Him.bana doktorum gec dollenme olnca bundan.snra son adet 3 mart hesaplcz dedi ama doğum tarihi falan sylemdi normalmi düşünüyosun ilk bebsmi
mrb canım hoşgeldin dedim bu kız nerelerde :)) hadi ya öğretmenmisin? ne öğretmeni nerde yapıyorsun? ooo işin zor desene Allah yardımcın olsun
aynen canım bende 13+2 yim :) ay inşallah öğrenirim ya çin takvimi felan oku yorumları yalan yaa inanmıyorum çoğunun tutmamış tutanlarında tesadüf olmuştur. inşallah ya bişi söler yarın. ama kadın takmış 16 16 diye 16. haftada sölicek heraldeevet canım ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde içime erkek doğdu bir erkek çocuk emzirdim sonra hep kız rüyaları gördüm şimdi kızmı diyim erkekmi bilemedim ama son zamanlar komşulardan mı etkilendim bilmem ama hepsi karnıma bakıp kız diyo bu aralarda içime kız doğuyo
canım bu arada ilk hamişliğim normal doğum düşünüyorum. sezeryan yapan arkadaşlar derlerki tam anlamıyla hiisedemedim normal doğum yapsaydım sevgim dahada fazla olurdu gibi gelio diorlar ya bide en sağlıklısı normal doğum. senin ilk bebişmi ? birde kaç yaşındasın
Yavrular ya çatlak için krem kullanmaya başlayan varmı? Ben şimdiye kadar kakao yağı+kayısı çekirdeği yağı+badem yağı karışımını karnımı biraz ıslatıp masaj yaparak sürüyodum. Dr babe nin kremini önerdi ama hep lierac ı duyuyorum. Karar veremedim bu benim için çok önemli bi konu kendimi bildim bileli göbeğim olmadı ve tenim kuru;( çatlar bu ya bişey yapmam lazım ;( ;( ;(
Yavrular ya çatlak için krem kullanmaya başlayan varmı? Ben şimdiye kadar kakao yağı+kayısı çekirdeği yağı+badem yağı karışımını karnımı biraz ıslatıp masaj yaparak sürüyodum. Dr babe nin kremini önerdi ama hep lierac ı duyuyorum. Karar veremedim bu benim için çok önemli bi konu kendimi bildim bileli göbeğim olmadı ve tenim kuru;( çatlar bu ya bişey yapmam lazım ;( ;( ;(
Ya benim gözüm hep pembelere gidiyordu. Süsler süsler dururum diyodumkızışımla aynı taytları giycektik artık yaşlanmadan ikinciyi yapcaz kız tutturmaya çalışcaz özelde kesin söylüyorlar ama benim kardeşim devlete gidiyo 19. Haftada hala emin değiller cinsiyetinden.
canım ben erken çatlamaya başladım bacaklardan karında bişi yok dr. sordum dediki sakın pahalı pahalı kremlere para verme en sağlıklısı badem yağıdır hemen kullanmaya başla dedi kullanıyorum düzenli sürüyorum.oo tenin kuruysa çatlamaya müsaittir. lierac arkadaşım kullanmış çatlama olmuş. birde dr. dediki annede çatlama varsa kzındada olur genetikmiş sanırım ben napsam çatlaktan kurtulamıcam(((
Benimde ilk hamileliğim ama ben normal düşünmüyorum kesnlikle sezeryan yani.o potansiyel yok bende :)) yapamam :))
19 canm
ayy evet genelde bayanlar hep kız istiyoya kızlar için o kadar kıyafet varki insanın kız çocuk yapası geliyo sırf kıyafetler için. inşallah 2.de kız olur canım ya kız özele gidiyorum devletin ultrason kalitesi iyi değil. ayy kardeşinin yerinde olsam 10 kere gitmiştim özele
Bende iceriginde senin soyledigin yaglarin bulundugu bi krem aldim onu suruyorum. Acikcasi en pahalisinida alsan vucudunu iyi nemlendirmezsen yada genetik olarak yatkinligin varsa malesef catliyosun. Ben o kremi kullanip yine catlayan bicok kisi gordum. Ben burda rossman diye bi market var orda kendi markalarinin almanyadan ithal vucut nemlendiricisi ve anne bebek yagi diye bi yagini aldim. Hem fiyati cok uygundu hem muthis guzel kokuyor.
;( badem ve kakao yağı sürüyorum tabi göbeğim biraz tüylendiböyle giderse Recep ivedike döncem krem almayı düşünüyorum gece gündüz sürcem artık. Bacaklarımda biraz vardı zaten çatlak ama daha fazla olmaz inş. Hertürlü şeyi denicem. Dr bol su iç ve et ye dedi olmaması için.
anam çok gençsin kızım yanormal doğumu bence en raht sen kaldırırsın bende 27 canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?