3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

ben 15 şubat diyince başlangıç tarihini esasa aldı ve 22 kasıma doğum tarihi verdi. ama bana nedense hiç öyle gelmiyo

Him.bana doktorum gec dollenme olnca bundan.snra son adet 3 mart hesaplcz dedi ama doğum tarihi falan sylemdi normalmi düşünüyosun ilk bebsmi

evet ya öyle yapimmm öğrenem şu cinsiyetini kız alışveriş mağazalarına girdiğimde bi bakıom pembiş bi bakıom mavi bişi almadan çıkıyom ya benimde iştahım kesilsin o kadar şey yiyom doymuom bu ne açlık yaaa dr. çatlak için badem yapı önerdi onun dışında bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum ben şimdiden çatladım karında bişi yokta bacaklar file verdi ((

Yavrular ya çatlak için krem kullanmaya başlayan varmı? Ben şimdiye kadar kakao yağı+kayısı çekirdeği yağı+badem yağı karışımını karnımı biraz ıslatıp masaj yaparak sürüyodum. Dr babe nin kremini önerdi ama hep lierac ı duyuyorum. Karar veremedim bu benim için çok önemli bi konu kendimi bildim bileli göbeğim olmadı ve tenim kuru;( çatlar bu ya bişey yapmam lazım ;( ;( ;(

Vlaa bnde 13+2 yim ayin 18 i gbi randevum yani bi iki hafta kadar var ; (
Sen ogrenirsin herlade yarin cin takvimi falan ne gsterio sende rüya falan.grdnmu ne hssediosum

aynen canım bende 13+2 yim :) ay inşallah öğrenirim ya çin takvimi felan oku yorumları yalan yaa inanmıyorum çoğunun tutmamış tutanlarında tesadüf olmuştur. inşallah ya bişi söler yarın. ama kadın takmış 16 16 diye 16. haftada sölicek heralde evet canım ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde içime erkek doğdu bir erkek çocuk emzirdim sonra hep kız rüyaları gördüm şimdi kızmı diyim erkekmi bilemedim ama son zamanlar komşulardan mı etkilendim bilmem ama hepsi karnıma bakıp kız diyo bu aralarda içime kız doğuyo

Ya benim gözüm hep pembelere gidiyordu. Süsler süsler dururum diyodum kızışımla aynı taytları giycektik artık yaşlanmadan ikinciyi yapcaz kız tutturmaya çalışcaz özelde kesin söylüyorlar ama benim kardeşim devlete gidiyo 19. Haftada hala emin değiller cinsiyetinden.

Him.bana doktorum gec dollenme olnca bundan.snra son adet 3 mart hesaplcz dedi ama doğum tarihi falan sylemdi normalmi düşünüyosun ilk bebsmi

canım bu arada ilk hamişliğim normal doğum düşünüyorum. sezeryan yapan arkadaşlar derlerki tam anlamıyla hiisedemedim normal doğum yapsaydım sevgim dahada fazla olurdu gibi gelio diorlar ya bide en sağlıklısı normal doğum. senin ilk bebişmi ? birde kaç yaşındasın

mrb canım hoşgeldin dedim bu kız nerelerde :)) hadi ya öğretmenmisin? ne öğretmeni nerde yapıyorsun? ooo işin zor desene Allah yardımcın olsun

Evet canim ogretmenim ilkogretimde. Hamileyken calismak zor oluyomus gercekten heleki surekli ayakta olmak daha da zor. Yarin ikili testin varmis ultrasona girmeden once ufak bi cikolata ye bebis o zaman guzel hareket ediyor.

Hayirlisi olsun gönlüne göre versin Rabbim bende hamile olmadan önce erkek çocuğu doğmuşum snra hamileyken de doğurdum adini bile koydum umut :) rüyamda
Benm doktor gttmde 15 olcaz bakalm.sylicekmi asermem falan.yok benm hic :)

Benimde ilk hamileliğim ama ben normal düşünmüyorum kesnlikle sezeryan yani.o potansiyel yok bende :)) yapamam :))
19 canm

canım ben erken çatlamaya başladım bacaklardan karında bişi yok dr. sordum dediki sakın pahalı pahalı kremlere para verme en sağlıklısı badem yağıdır hemen kullanmaya başla dedi kullanıyorum düzenli sürüyorum.oo tenin kuruysa çatlamaya müsaittir. lierac arkadaşım kullanmış çatlama olmuş. birde dr. dediki annede çatlama varsa kzındada olur genetikmiş sanırım ben napsam çatlaktan kurtulamıcam (((

Bende iceriginde senin soyledigin yaglarin bulundugu bi krem aldim onu suruyorum. Acikcasi en pahalisinida alsan vucudunu iyi nemlendirmezsen yada genetik olarak yatkinligin varsa malesef catliyosun. Ben o kremi kullanip yine catlayan bicok kisi gordum. Ben burda rossman diye bi market var orda kendi markalarinin almanyadan ithal vucut nemlendiricisi ve anne bebek yagi diye bi yagini aldim. Hem fiyati cok uygundu hem muthis guzel kokuyor.

Son düzenleme:

ayy evet genelde bayanlar hep kız istiyo ya kızlar için o kadar kıyafet varki insanın kız çocuk yapası geliyo sırf kıyafetler için. inşallah 2.de kız olur canım ya kız özele gidiyorum devletin ultrason kalitesi iyi değil. ayy kardeşinin yerinde olsam 10 kere gitmiştim özele

;( badem ve kakao yağı sürüyorum tabi göbeğim biraz tüylendi böyle giderse Recep ivedike döncem krem almayı düşünüyorum gece gündüz sürcem artık. Bacaklarımda biraz vardı zaten çatlak ama daha fazla olmaz inş. Hertürlü şeyi denicem. Dr bol su iç ve et ye dedi olmaması için.

Cinsiyeti ogrenmek gittigin hastane degilde doktorun o ultrasonu iyi okuyup okuyamadigi ve bebegin durusuna bagli degisiyor. Bende devlete gidiyorum doktorum 14 de gordu ondan once bebegim hic donmedi yuzunu bize.

Annemin yüzünden bendemi çatlıcam ya mücadelemi vericem bide çok kilo almıcak gibiyim çok büyümezse karnım çatlaksız yırtabilirim diye düşünüyorum. Onu duymamıştım iyi nemlendiriyomu bide masaj yaparak sürmek gerekiyomuş cilt emsin diye.

al bendende o kadar ya göbüşte tüy vardı hafiften sarı belli cinsten değil tabi.şimdi karardı gürleşti. ağda yapıyom napimm kocam dalga geçiyo zaten göbüşünün ağda vakti gelmiş diye haha durum o kadar acımtırak yani emrah modlarına gircem yakında :d evet dr.da su tüketimi yap dedi bol bol ama et duymamıştm. daa balık et tavuk yiyemiyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…