3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Ikili testteki fbhcg değeri 50 den asagi ise erkek yukari.ise kiz diyolar Cinsyt öğrenen.anneler degerlerne bakarlarsa.dogruluk payini test Edebiliriz

Kizlar meraba.... Gunlerdir nete giremedim malum okullar kapaniyor not girme sinav okuma derdindeyim. Sabahin korunde git aksam gel yemek yap ye not gir derken ben benden gectim valla.
Gecmisi okuyamadim insallah olumsuz hicbisey yoktur. Bisey sorupta cvp veremediklerimden ozur dilerim.

Ikili testteki fbhcg değeri 50 den asagi ise erkek yukari.ise kiz diyolar Cinsyt öğrenen.anneler degerlerne bakarlarsa.dogruluk payini test Edebiliriz

Canim merak edip teste baktim ama fbhcg diye bisey yazmiyor bende hcg(t1) diye bi deger var oysa eger oda 68044 yaziyor. Cinsiyetimiz erkek

ayyy inşallah yarın bende öğrenirim. bende hafif bir göbüş vardı şimdi net çıktı iç karnım küçükmüş 3 kilo aldım ooo aşermeler felan hat safhalar bu aralar felaket iştah açıklığı var bilemiyorum bence senin yerinde olmak isteyen kim bilir kaç kişi vardır mesela ben

mrb canım hoşgeldin dedim bu kız nerelerde :)) hadi ya öğretmenmisin? ne öğretmeni nerde yapıyorsun? ooo işin zor desene Allah yardımcın olsun

Hdi.ya.:) nezamndi senn son adetin.canim

canım şubatın 15de başladı adetim ama tam adette değil leke leke geldi kesildi. birde adetim düzensiz acep ne zaman hamiş kaldım bilemedim nisan 2 de gittiğimde dr. 4 hafta 2 günlük dedi. sanırsam şubat 28 de hamiş kaldım

ne bilim bende anlamadım dr. benden daha iyi bilecek değil ya dedim kendi kendime sordum ben daha var dedi bu tarihi verdi yarın gitcem bakalım bu arada cinsiyet öğrenmişmiydin?

Dgru tabi cnm.hyr öğrenmedim ama meraktan catlamak uzereyim :))

Benm de son adetim 23 subatti ama gec dollenme olmus o yüzden doktorum 3 marttan hesapliyo

inş bende merak ettim şimdi. Çikolata ye öyle git. Bebek eller havaya modunda oluyo :) bende de bi iştahsızlık var meyveli yoğurt yiyim başka bişey yemeyim istiyorum. Dr bana pilates önerdi kaslarım vücudum doğuma hazırlansın diye. Bide çatlak kremi verdi babenin. Ama kararsız kaldım. Çatlak korkulu rüyam :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…