- Konu Sahibi melekannesi14
-
Ikili testteki fbhcg değeri 50 den asagi ise erkek yukari.ise kiz diyolar Cinsyt öğrenen.anneler degerlerne bakarlarsa.dogruluk payini test Edebiliriz
Canim merak edip teste baktim ama fbhcg diye bisey yazmiyor bende hcg(t1) diye bi deger var oysa eger oda 68044 yaziyor. Cinsiyetimiz erkek
Canım çook teşekkür ederim.. 12+5 te öğrenmiş oldum ben. Ve gayet net gözüküyo evladımın pipiciği.;P Ama ben zayıfım ve bende henüz karın göbek fln yok. Yaklaşık 1 kilo aldım ama hamileyim desem inanmaz kimse.aşerme vs de olmadı ne biçim hamileyim anlamadım..D
Ikili testteki fbhcg değeri 50 den asagi ise erkek yukari.ise kiz diyolar Cinsyt öğrenen.anneler degerlerne bakarlarsa.dogruluk payini test Edebiliriz
Kizlar meraba.... Gunlerdir nete giremedim malum okullar kapaniyor not girme sinav okuma derdindeyim. Sabahin korunde git aksam gel yemek yap ye not gir derken ben benden gectim valla.
Gecmisi okuyamadim insallah olumsuz hicbisey yoktur. Bisey sorupta cvp veremediklerimden ozur dilerim.
ya duydum ama aslı varmı bilemedim ? sanırım yarın istiycek 2li testi.
Him 11 haftada yapdi bana sen gec kalmissin
Him 11 haftada yapdi bana sen gec kalmissin
ya gittiğimde 11 haftalıktım istemedi.şimdi 13+2 yim zaten bu test 11-14 testi değilmi ?
aa bişi dikkatimi çekti seninle aynı gün doğuracağız :)))))
Evet ne blim.bana.hemen.yapinca
Hdi.ya.:) nezamndi senn son adetin.canim
ne bilim bende anlamadım dr. benden daha iyi bilecek değil ya dedim kendi kendime sordum ben daha var dedi bu tarihi verdi yarın gitcem bakalım bu arada cinsiyet öğrenmişmiydin?
canım şubatın 15de başladı adetim ama tam adette değil leke leke geldi kesildi. birde adetim düzensiz acep ne zaman hamiş kaldım bilemedim nisan 2 de gittiğimde dr. 4 hafta 2 günlük dedi. sanırsam şubat 28 de hamiş kaldım
ayyy inşallah yarın bende öğrenirim. bende hafif bir göbüş vardı şimdi net çıktı iç karnım küçükmüş 3 kilo aldım ooo aşermeler felan hat safhalarbu aralar felaket iştah açıklığı var bilemiyorum bence senin yerinde olmak isteyen kim bilir kaç kişi vardır mesela ben
Dgru tabi cnm.hyr öğrenmedim ama meraktan catlamak uzereyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?