- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
- Konu Sahibi melekannesi14
-
13+5 matmazelcim bu tarihte gel dedi. ikili testte detaylı ultrasonada giriliyrmu nasıl bişi anlat hele :)))
günaydınnn annişlerr
nasılız bakalım bugün ben herzmanki gibi yorgun gibiyim malum
pazartesi sendromu galiba.birde kaç gündür baş ağrılarımı
geçiremiorumm tansiyon sorunum var galibaa
hepimize ii haftalar diliorum.
günaydın bayan hamişş :))) elhamdülillah iyi olamaya çalışıyorum. çok güzel uyku sabahları açlıkla uyanma sık tuvalete gitmek halsizlik
geçen haftalar bendede sık sık baş ağrısı vardı hep parolla yatıştırdımbirde bel ağrısı var belim tekliyor 3 aylığım oysa bir kilo aldım sadece ama sanki 9 aylığım belim tekliyo (( hava yağmurlu bişi yapasım gelmiyor bu hafta sonu sınav var yüzüne bakasım gelmiyor tuhaf bir durum işte
sen ikili testini bekletme git yaptırt geç kalma..
sorucam sebebini ileri ya da geri gebeliğin bakalım ne dicek akşamı bekleyin kızlarrsssss
ay sorma canım ya uyuyorum geçer belki dieye
ama yok kalkıorum gene aynı ağrı yaptığım hiç
bişeyden zevk alamıorum hava kötü evet tam uyumalık
ilaç kullanmıyormusun? parol beni kesiyo umarım ileride bağışıklık kazanmamevet havalarda tam uykuluk
evde yoktu içemedim vardı kullanıodum ama dayanamıom bugün
aldırıcam resmen ensemden zonkluo tansiyonla ilgili sanırım ilaç içmekten de
korkuorum aslında.
tabi canım ağrıyı çekeceğine git al derim hazır yağmurda durmuş gidersin eczaneye hem tansiyonunu ölçtürürsün canım ilacın bebeğe hiç zararı yok parol minoset o endişeleri çıkar tatlım aklından
1 2 kere içtimde endişlendim açıkcası ama bu bi kaç gündür de
çekilmiooo.
tabi canım ne çekcen bak hatta 1 aylık hamileyken çok şiddetli karın kasık ağrım vardı her gece ağlayarak kalkıyordum uyuyamıyordum günde 4 tane alıyordum olsa bana olurdu. birde çocuğa etkisi olsa dr. verirmi o yüzden gönlünü rahat tut.dr.um söledi verdiğim ilaçların bebeğe hiç bir zararı yan etkisi yok dedi.
içicem bende zaten bi sürü ilaç var vitamindi kandı onuda dr verio sonuçta
ayağa kalkamıorum ya ağrıdan o derece ağrıoo
canım inşallah iyileşir şifanı bulursun inşallah iyi haberlerini bekliyorum :))
sağol canım ya valla artık güzel yemek de yiyorum
önceden hadi yemedim için halsiz düşüodum baş ağrısı
yapabilodu açlık ama şimdii anlamadım ki..
bende daha yeni yeni yemeye başladım öncesinden sadece meyve çubuk kraker ceviz fındık yiyebiliyordum vee yiyorum doymuyorum yaaa nasıl bişi bu hala açımmmm
aynen dün bende öyleydim yalnızdıö bide yiyorum aç kalkıorum
resmennn yarım saat sonra bir daha tövbe tövbe dedimm.
Herkeslere merhabalar. 3 aylık anne adayı olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla ilk mesajımı yazıyorum. Korkunç bulantıları ve depresif ruh halini geride bıraktım. Son Dr randevumuzda kıpır kıpır oynayan tepinen bebişimizi gördüğümüzden beride hamileliğimin en keyifli dönemine girmiş olduğumu farkettim. Dr Çarşamba günü cinsiyetini söylicek ve çook merak içindeyim. Bu heycanı yaşamak ve şimdiden anne olmayı hissetmek dünyadaki tüm kadınları birleştiren ortak ve gurur verici bi duygu. Herkese sağlıklı keyifli bi dönem diliyorum Rabb'imden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?