- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Cinsiyeti ogrenmek gittigin hastane degilde doktorun o ultrasonu iyi okuyup okuyamadigi ve bebegin durusuna bagli degisiyor. Bende devlete gidiyorum doktorum 14 de gordu ondan once bebegim hic donmedi yuzunu bize.
al bendende o kadar ya göbüşte tüy vardı hafiften sarı belli cinsten değil tabi.şimdi karardı gürleşti. ağda yapıyom napimm kocam dalga geçiyo zatengöbüşünün ağda vakti gelmiş diye haha durum o kadar acımtırak yani emrah modlarına gircem yakında :d evet dr.da su tüketimi yap dedi bol bol ama et duymamıştm. daa balık et tavuk yiyemiyom yaa
Evet canim ogretmenim ilkogretimde. Hamileyken calismak zor oluyomus gercekten heleki surekli ayakta olmak daha da zor. Yarin ikili testin varmis ultrasona girmeden once ufak bi cikolata ye bebis o zaman guzel hareket ediyor.
anam çok gençsin kızım yanormal doğumu bence en raht sen kaldırırsın bende 27 canım :))
Annemin yüzünden bendemi çatlıcam yamücadelemi vericem bide çok kilo almıcak gibiyim çok büyümezse karnım çatlaksız yırtabilirim diye düşünüyorum. Onu duymamıştım iyi nemlendiriyomu bide masaj yaparak sürmek gerekiyomuş cilt emsin diye.
Ahahhaa benim manita da öyle dalga geçip duruyo. Bide bende sivilce çıktı heryerimdetavuk bende yiyemiyorum ama balık için zorluyorum. Evlat için olunca ana yüreği zar zor yiyorum :)
ayy Allah yardımcım olsun ya zaten senin derdin başından aşkın birde ufak çocuklarla uğraşmak disiplini sağlamak dizginlemek Allah yardımcın olsun tekrardancanım sen ne zaman öğrendin cinsiyetini sanırım erkekti dimi evet kesinlikle çikolata yiyip öyle gitcem :))
Ay yok ben yapmam benm küçük kardesm var 3 yasnda annemde.sezeryan.yapdi ekimde ablam dogum yapdi oda sezeryan hepsi cok rahatti onlari grdum.ben norml.yapamam
hadi bakalım sağlıklı sıhhatli olsunda sezeryan olsun normal doğum yeterki günü vaktinde gelsinler :))
hahah okurken güldüm valla ne yalan söyliyimayy sorma aynen bendede sivilceler bastı kafamda bile var ya ..gögüsler de yüzde heralde adet olamıyoruz ya adet günlerinde patlak veriyo ilk hamişliğimde ne kadar berrak güzel bir cildim vardı hatta arkadaşlar dediki erkek anneye güzelllik verir kız da anneyi çirknleştirir dediler ee ben şimdi çirkinleştim nolcak şimdi oy oy oy şimdiden analık modlarına girmiş birileri
Hayirlisi olsun gönlüne göre versin Rabbim bende hamile olmadan önce erkek çocuğu doğmuşum snra hamileyken de doğurdum adini bile koydum umut :) rüyamda
Benm doktor gttmde 15 olcaz bakalm.sylicekmi asermem falan.yok benm hic :)
Ben cok memnunum canim. Direk yag surunce tuyler cok besleniyor o yuzden krem daha iyi gibi geliyor bana. Rossmandan aldigim kremle yag da asagida. Kremin icindeki madde tum catlak kremlerinde var. O yuzden onu tercih ettim.Eki Görüntüle 1145099
amin canım cümlemiizn gönlüne göre versin rabbim. ooo o kadarsın yani adını bile koymuşun kızım yabana kalırsa sen benden önce öğrenirsin malüm benim dr. takmış 16. hafta diye
Ben cok memnunum canim. Direk yag surunce tuyler cok besleniyor o yuzden krem daha iyi gibi geliyor bana. Rossmandan aldigim kremle yag da asagida. Kremin icindeki madde tum catlak kremlerinde var. O yuzden onu tercih ettim.Eki Görüntüle 1145099
Sagol canim bi sekilde idare ediyorum Allahtan az kaldi okullarin kapanmasinaBen ilk 14. Haftada ogrendim %90 erkek gibi dedi sonra 16. Haftada test icin gidince biraz dondumek icin ugrasti ama dondu sonunda kesin erkek dedi.
Haha hayrlisi sende bikerecik.baska.doktora gt öğren
bakimmm sölemezse artık öyle yapcam ya o hastanedeki cihazlarda son model son teknoloji nasıl 16 hafta diyo ya arkadaşlarım 10.11.haftada öğrenmişler
Takintili demekki yada tam emin olmak.istiyo yanltmak istemio olablir bilemedim
banada öyle geldi kız bride varya cinsiyet henüz belli değil dediğimde çevremeee aaaa ben şu haftada öğrendim demesinlermi inanki şarttellerim cidden atıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?