3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Cinsiyeti ogrenmek gittigin hastane degilde doktorun o ultrasonu iyi okuyup okuyamadigi ve bebegin durusuna bagli degisiyor. Bende devlete gidiyorum doktorum 14 de gordu ondan once bebegim hic donmedi yuzunu bize.

canım ben pendikte oturuyorum buradaki hastanelerin ultrason kalitesi gerçekten çok kötü ben ilk özel hastaneye gittim hamilelik kesin. birde devlete gittim bir kese var ama çokta emin değilim dedi. resmen karıncalı tv izliyorsun o denli. ben özele gidiyorum tahlilleri devlette yaptırıyorum.

Ahahhaa benim manita da öyle dalga geçip duruyo. Bide bende sivilce çıktı heryerimde tavuk bende yiyemiyorum ama balık için zorluyorum. Evlat için olunca ana yüreği zar zor yiyorum :)

Evet canim ogretmenim ilkogretimde. Hamileyken calismak zor oluyomus gercekten heleki surekli ayakta olmak daha da zor. Yarin ikili testin varmis ultrasona girmeden once ufak bi cikolata ye bebis o zaman guzel hareket ediyor.

ayy Allah yardımcım olsun ya zaten senin derdin başından aşkın birde ufak çocuklarla uğraşmak disiplini sağlamak dizginlemek Allah yardımcın olsun tekrardan canım sen ne zaman öğrendin cinsiyetini sanırım erkekti dimi evet kesinlikle çikolata yiyip öyle gitcem :))

anam çok gençsin kızım ya normal doğumu bence en raht sen kaldırırsın bende 27 canım :))

Ay yok ben yapmam benm küçük kardesm var 3 yasnda annemde.sezeryan.yapdi ekimde ablam dogum yapdi oda sezeryan hepsi cok rahatti onlari grdum.ben norml.yapamam

Ben cok memnunum canim. Direk yag surunce tuyler cok besleniyor o yuzden krem daha iyi gibi geliyor bana. Rossmandan aldigim kremle yag da asagida. Kremin icindeki madde tum catlak kremlerinde var. O yuzden onu tercih ettim.

Ahahhaa benim manita da öyle dalga geçip duruyo. Bide bende sivilce çıktı heryerimde tavuk bende yiyemiyorum ama balık için zorluyorum. Evlat için olunca ana yüreği zar zor yiyorum :)

hahah okurken güldüm valla ne yalan söyliyim ayy sorma aynen bendede sivilceler bastı kafamda bile var ya ..gögüsler de yüzde heralde adet olamıyoruz ya adet günlerinde patlak veriyo ilk hamişliğimde ne kadar berrak güzel bir cildim vardı hatta arkadaşlar dediki erkek anneye güzelllik verir kız da anneyi çirknleştirir dediler ee ben şimdi çirkinleştim nolcak şimdi oy oy oy şimdiden analık modlarına girmiş birileri

Sagol canim bi sekilde idare ediyorum Allahtan az kaldi okullarin kapanmasina Ben ilk 14. Haftada ogrendim %90 erkek gibi dedi sonra 16. Haftada test icin gidince biraz dondumek icin ugrasti ama dondu sonunda kesin erkek dedi.

Ay yok ben yapmam benm küçük kardesm var 3 yasnda annemde.sezeryan.yapdi ekimde ablam dogum yapdi oda sezeryan hepsi cok rahatti onlari grdum.ben norml.yapamam

hadi bakalım sağlıklı sıhhatli olsunda sezeryan olsun normal doğum yeterki günü vaktinde gelsinler :))

Ay evet ben o moda girdim valla. Muhteşem yüzyılın reklamına bile ağladım duygulanıp. Ama koruma iç güdüsüylede hırçınlaştım baya sağa sola çatıp duruyorum. Sen de kız istiyosun anlaşıldı ama içime erkek doğdu sana sory

amin canım cümlemiizn gönlüne göre versin rabbim. ooo o kadarsın yani adını bile koymuşun kızım ya bana kalırsa sen benden önce öğrenirsin malüm benim dr. takmış 16. hafta diye

Teşekkür ederim canım bakıcam bunada. Bu arada burda kızı olcak olan yok herhalde. Herkesin oğlu oluyo.)

amin canım cümlemiizn gönlüne göre versin rabbim. ooo o kadarsın yani adını bile koymuşun kızım ya bana kalırsa sen benden önce öğrenirsin malüm benim dr. takmış 16. hafta diye

Haha hayrlisi sende bikerecik.baska.doktora gt öğren

kız olmadı ondanda kullanıyım eczanedemi satıyorlar. birde fiyatı ne kadar acaba

Sagol canim bi sekilde idare ediyorum Allahtan az kaldi okullarin kapanmasina Ben ilk 14. Haftada ogrendim %90 erkek gibi dedi sonra 16. Haftada test icin gidince biraz dondumek icin ugrasti ama dondu sonunda kesin erkek dedi.

sanırım erkek senesi ya kime sorsam erkek diyo ama nette araştırdım 2014 kız senesi diyorlar :)) evet bak o konuda şanslısın sora zaten doğum iznine ayrılırsın oyyy yerim senin kuzucuğunu ben :)))

bakimmm sölemezse artık öyle yapcam ya o hastanedeki cihazlarda son model son teknoloji nasıl 16 hafta diyo ya arkadaşlarım 10.11.haftada öğrenmişler

Takintili demekki yada tam emin olmak.istiyo yanltmak istemio olablir bilemedim

İstanbul'da kesin vardir Rossman internetten bak nerelerde var. İkisini 20 yada 25 lira gibi bi fiyata aldim. İcegini baya arastirip aldim. Krem yanliz bildigin kakao kokuyor yogun bir kokusu var koku hassasiyeti varsa rahatsiz edebilir.

banada öyle geldi kız bride varya cinsiyet henüz belli değil dediğimde çevremeee aaaa ben şu haftada öğrendim demesinlermi inanki şarttellerim cidden atıyooo

Hehhe hangi şehirdesn cnm sen bide yanls anlamada ben kadin.doktrlara gicik gttim.cok dengesizler ve hc nazik degller ben 6 haftamda bi kadin doktora gttim.gec dollenme oldu icin cocuk küçük ddi kendni cok kaptrma düşebilir dedi nasl morlmi bzdu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…