3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Hayırlı geceler olsun hepinize.. Biz de 12+6 yız bebişimle.. İlk gebeliğim bu hafta da kasık ağrım oluştu ara ara hafif şekilde arada rahime vuran.. Acaba sizlerde aynı şeyleri yaşadınız mı merak ediyorum? Bulantılarm devam ediyor ama ilk zamanlardaki kadar ağır geçmiyor şükür.. Ama yemek yemeyi özledimmmmm.. Hepimizin bebekleri hayırlısı ile dünyaya gelir inşallah...❤️

ay şimdi anlatınca bende ayar oldum ist. pendikte oturuyorum. canım sen nerde oturuyorsun ? evet ilk gittiğim kadın dr.a çok ayar oldum bende plt yüksekliği var yani kan pıhtılaşması dr. dediki gebelik sonlanabilir ya insan güzelce söyler dimi damdan düşer gibi pat diye inanki başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. şimdiki gittiğim dr. da kadın ama çok nazik çok kibar gerçekten içime sindi. bir de eşim bayan olsun deyip duruyo o bakımdan bayan tercih sebebim oluyor

hayırlı geceler canım hoşgeldin aramıza ooo hemen hemen aynıyız desene benimde ilk gebeliğim ara ara bendede oluyor özellikle ayıptr söylemesi eşimle beraber olduğum zaman kasıklara dahada vuruyo.benim hatta ilk zamanlar daha çok şiddetliydi. sonradan hafifledi. arada vuruyo. dr. normal dedi rahim genişlediğinden ddi. benimde bulantılar eskiye göre nazaren daha azaldı hatta 3 ayın sonunda evimde nihayet yemeğimi pişirdim hatta eşim bile yemeklerrimi o kadar özlemişki direk yemeklere daldı hatta fazla kaçırdı he kahvaltılık meyve sebzeyle geçirdim bu zamana kadar amin canım yavrucaklarımızı rabbim bir an önce sağlıkla sıhhatle alırız kucaklarımıza inşallah

Hoşbuldum canım benim çok sağol.. Senin ne kadar oldu ? Çok şükür yemek pişirebiliyorm ama çok yediğim zaman mutlaka çıkarıyorum etten tiskindim köfte ve tavuktan.. Tatlı kan ilacım çaya attığım şeker harici pek yiyemiyorum midem bir hoş oluyor hemen.. Hep tuzlu istiyoruz ☺️ Evet hatta şuan da bile arada kasıklarıma vuruyor ağrı inş herşey yolundadr.. Iyice özledim bir ay oldu görmedim cuma günü gidcm nasipse ❤️
Iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım, Rabbim bu güzelliği herkese nasip etsin inş.. ❤️

Evt bazilari.gicik oluyo iyileride var demekki hayirlisi ya

canım bende 13+2 yim ya bende 3 aydan sonra ilk defa bugün yaptım kusma fobim var şiddetli öğürtü evet bende et tavuk pilav bezelyee ööö yazarken bile bir tuhaf oluyorum tatlıyla normaldede aram yoktu şimdi hiç yok evet sürekli tuzlu şeyler hem bulantıları bastırıyo midem ferahlıyo hiç korkma kasık ağrısı için inan ben kaç kere gittim şiddetli karın kasık ağrısından geceleri çığlık atarak uyanıyordum ağrıdan günde 4 kez parol içilirmi ya halimi sen düşün artık. eminim iyidir bebişin gönlünü ferah tut. evet bende çok özledim ve inşallah yarın göreceğim bakalım bu seferde güzel haberlerle gelirim inşallah :) mesela cinsiyet öğrenme gibi

Sağol canım rahatladım insan ufak birşey de acaba diyor çünkü iyi olsunda ağrı çekmek kolay :)
Sen de baya ağır geçirmişsin kuzum
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorm inşallah .. Bende çok merak ediyorum inşallah söyler, devlet hastanelerinde söylemiyorlarmş sanırım 16. Haftadan önce... Sen devlete mi özele mi gidiyorsun canm? Ben özele gidiyorum vallahi sıkıştırcm söylemesi için 😀 meraktan çatladık ❤️

ay canım rahatlattıysam ne mutlu bana :)) aynen bak o konuda bende takıntılıyım bulantılarım geçen kesildi diyorum ay iyimi ay kötümü hemen bir pimpiriklenmeler kii görme.. yaa belkide ilk hamişlik birde 1 sene çocuğumuz olmadı o yüzdenmi bu kadar titreme bilemedim. evet canım ya ağır geçti biraz ama elhamdülillah halimize şükür atlattım o günleri arada tek tük oluyor int.te araştırdım bayağı hemen hemen herkeste oluyormuş normal kabul ediliyo.ilk özele gittim hamişlik kesin birde devlete gittim diyo orda bi kese görünüo ama emin değilim dio özele gidiyorum canım ben tahlilleri devlette yaptırıyorum adamı özelde resmen soyuyorlar ya tahlil konusunda ya kiminle konuşsam erkek çocukları oluyo özellikle bu sayfada erkek anneleri çok fazla belki hiç kız yok

Aynen canm bizde 2. Senemiz bitti 3 e girdik eşimde sıkıntı vardı hamd olsun klomen ve çatlatma iğnesi ile Rabbim in de izniyle kavuştuk güzelliğimize... Bende ondan hep tedirginim.. Aynınız sanrm :)
Aynen bende öyle yapıyorum tahlillerimi devlette yaptırıyorum muayeneye özele gidiyorum.. Sonuçta devlette ücretsiz dediğin gibi gerek yok soyulmaya.. :)
Bende hep erkek duymaya başladım, çevremde hamile olanlar var son aylarında ama onların hep kız.. Bakalm Rabbim bize ne nasip edecek gerçi ikisi de yok sağlıklı olsun yeter hayatım.. ❤️

canım 3,5 sene oldu evleneli 2 seneden fazla korunduk istemedik dedik evliliğimizin tadını çıkaralım gezelim tozalım kii öyle oldu.sonra çocuk istedik ilk esimde sıkıntılar çıktı o düzeldi bende hormon tembelliği çıktı. progestan ve klomen verdi klomeni şubatta kullanmaya başladım martta hamişmişim :) kesinlikle geçen bir takım tahlil istedi dr. yok hemogram yok toksoplazma yok rubellla hepatit felan anam hastane demesinmi 450tl dedim yok artık devllette yaptırdım. o parayla bebişlerimize biişiler alırız :)) tabi canım öncelikle sağlıklı sıhhatli olsunlar sora kız olsun oluş olsun benim ilk çocuk olacağı için fark etmio ama yinede merakımada yenik düşmüo deilim :)))

Ya öyle oluyor hayatım biz de dedik tadını çıkaralım evliliğin ama keşke korunmasaydık diyorum bazen.. Ama herşey nasip tabi..
Aynı anda desene aramızda haftalar var :)
Baya da istemişler.. Iyi yapmışsın hayatım dediğin gibi bebeğe bişeyler alırsın o paraya az da değil yani..
Hayırlısı bakalm güzel haberlerini bekliyorum çok öpüyorum seni canm.. Memnun oldum yaz mutlaka dönerim her şekilde hayırlı geceler olsun inşallah minik kuşunla sana.. ❤️

evet canım yaa korunmasaydık keşke dedim ama bunu bebişim olmayınca anladım. çünki hemen olur diye düşünmüştüm ama evdeki pazar çarşıya uymadı.ve büyükk konuştum aslında kaynanam felan çocuk dediğinde yok istemiyrz felan. ıyyy yok istemem felan .rabbimde bizi bölle bir imtihandan geçirdi. bugünümüze elhamdülillah. evet canım ya aramızda hiç fark yok hemen hemen tamm canım sana haber vericem bende minik bebişinle seni rabbime emanet ettim görüşmek dileğiyllee

Aynen hayatım keşke ama işte bazı sınavlardan geçecekmişiz..
Güzel haberlerle inş.. Rabbim gönlüne göre versin kuzum 😘

Aynen hayatım keşke ama işte bazı sınavlardan geçecekmişiz..
Güzel haberlerle inş.. Rabbim gönlüne göre versin kuzum 😘

inan hemen olsaydıda değerini anlamazdık bu kadar bir takım şeylerin. hiç isyan etmedim sadece sabırla bekledim inan artık tam ümidimi kestim dedim ki artık bundan sora bizim çocuğumuz olmaz ya düşün eşimle bile çakmış durumu sen hamile olabilirsin gögüslerin çok büyüdü. karnın çıktı elin yüzün bi şiş adetin gecikti karın kasık ağrıların var sürekli tuvalete çıkıyorsun sürekli turşu yiyorsun sen bana kalırsa hamilesin dedi. bende diyorum ki klomen yapmıştır diyorum oysa o kadar belirtiler patlak vermiş yani o kadar ümidim kesilmiş kesildiği yerde bu güzel haberi alınca ağladım ama bir anlam veremedim iinsan bazen neden ağladığını bilmez ya benimkide o hesap. sonra hemen annelik modları haha sağol kuzum ya Allah ne muradın varsa versin. akşam 6dan sora gitcm dr.a inş. güzel haberlerle gelirim bebişimi 2 haftadır görmedim onu çok özledim :) bide çikolata yiyim de içerde teey teyyy :)))

sibelim ne yaptın bugün kontrolün vardı.

ooo sadilicim hoşgeldinn canım nasılsın ? gündüzde gidebilirim bana kalırsa gündüz gitmek istiyorumda eşimde gelmek istediği için ve akşam 6da evde olduğu için akşam 6dan sonra gitcez inşallah bebişimi çokk özledim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…