3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Kızlar merhaba size bişey sorabilirmiyim ilişkiden kaç gün sonra kanda belli olur gebe olunduğu bide Adet döneminden önce ne gibi belirtileriniz oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12. Haftada erkek dedi ama. Aman arkadaşım sağlıklı olsun da inan haftayı zor bekliyorum.elim yüreğimde. Benim biraz zor oldu da . Allahım inşallah iyidir.

Gebelik kanda dollenmeden 7-12 sonra belli olmaya basliyor. Yani BHCG hormonu en erken 12 gun sonra yukselmeye basliyor. Benim hic ama hic belirtim olmadi. Hatta o kadar belirtisiz olunca bu kezde basima kist cikti adet olamiyorum diye dusundum su anda 18. Haftamin icindeyim simdeye kadar ne bulanti ne tiksinme hicbisey yasamadim bebisimi gormesem hamile olduguma inanamicam o kadar yani.
Herkeste cok farkli oluyor bu surec ve belirtiler.

Sibell merakla seni bekliyorum valla. Daha gitmedinmi hastaneye ? Ayy catladim ben burda insallah cinsiyetide ogrenirsin. Haber ver mutlaka.

:) ben de merak içindeyim ya dahada çok saat varmış.. Haberlerini bekliyoruz canım..

canım kanda ertesi gününden bile belli oluyor laborant arkadaşım öyle demişti normalde değerler0-5 arası ya hemen 6-7 oluyormuş. benim 2. haftalarda patlak verdide ben çakmadım o da ayrı mevzu ama onunda bir nedeni var olmayacak gözüyle baktığım için ((

varya çok ballısın he ne belirti var ne bişi ooohhh bende böle hamişlik istiyom kıskanıyorm bak seni

Nasıl yani canım anlamadım ben şimdi çatlama iğnesi oldum ve ertesi gün ilişkiye girdim ilişkiden 6hün sonra kan testi yapsam çıkar mı ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay güldürdün beni ya ilahi

hahah canım güldürdüysem ne mutlu buradaki yazıları okurken bende gülüyom ya :)) annem bu halimi görse bilgisayarda kafayı yedi der kesin DDD ama sorbakalım bu sayfada kimin kızı var hepsi erkek en iyisi bu zinciri ben kıram akşama bir kız haberiyle gelemmm PPPP

canım laborant arkadaşım var dediki mesele sen dün hamile kaldın ertesi gün git test yaptır değerlerin yükselir dedi. bence değerleri 6 güne tavan yapar kesin çıkar ama bizim burada abla var 2 aylk hamişken ne idrar ne kanda çıktı ama hamile böle ender durumlarda var akşam arkadaşımla konuşiyim senin bu durumu bi sorayım bakalım ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…