- Konu Sahibi melekannesi14
-
merhaba kızlarr
bende şuan 10+5 deyim doğumum Aralık görünüoo Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğum ve evlat nasip etsin :)
canım hoşgeldin ooo sende aralık annesisin :) sanırım bu aralıkta doğum yapacakların hepsi erkek doğuracakDDD rabbim hepimizin gönlüne göre versin :))
hoşbulduk canım amin bakalım hayırlısı bana da erkek gibi gelio :)) çünkü kızı olacak olanı hiiç duymadım hep erkek sağlıklı hayırlı olsun da ne olursa olsun.. inş sende bugün öğrenirsinn canım hayırlı haberlerle gel inşş :)
merhaba kızlarr
bende şuan 10+5 deyim doğumum Aralık görünüoo Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğum ve evlat nasip etsin :)
bende 4. aya yeni girdim arkadaslar, herkes saglikla bebeklerimi kucagina alir, bir avazda dogurur ins.
varya çok ballısın he ne belirti var ne bişi ooohhh bende böle hamişlik istiyomkıskanıyorm bak seni
hos bulduk, aylik kontrol oldugu icin iki hafta sonra gidicem, o yuzden daha belli degil. kiz olsa diyoruz ama kesin erkek saglikli olsun da tabi onemli olan o. bir de kiz dogumlari sanki cok zorlamio anneyi Allah bilir tabi ama sordugum erkek dogumlari hep daha uzun surmus. ilk bebek olunca hem tirsiyorum hem de normal istiyorum, hayirlisi olsun hepimiz icin ins.Hosgeldin canim. Guzel dileklerin hepimiz icin gecerli. Biz ay olarak yakiniz. Senin cinsiyetin belli oldumu?
inan hemen olsaydıda değerini anlamazdık bu kadar bir takım şeylerin. hiç isyan etmedim sadece sabırla bekledim inan artık tam ümidimi kestim dedim ki artık bundan sora bizim çocuğumuz olmaz ya düşün eşimle bile çakmış durumu sen hamile olabilirsin gögüslerin çok büyüdü. karnın çıktı elin yüzün bi şiş adetin gecikti karın kasık ağrıların var sürekli tuvalete çıkıyorsun sürekli turşu yiyorsun sen bana kalırsa hamilesin dedi. bende diyorum ki klomen yapmıştır diyorum oysa o kadar belirtiler patlak vermiş yani o kadar ümidim kesilmiş kesildiği yerde bu güzel haberi alınca ağladım ama bir anlam veremedim iinsan bazen neden ağladığını bilmez ya benimkide o hesap. sonra hemen annelik modları haha sağol kuzum ya Allah ne muradın varsa versin. akşam 6dan sora gitcm dr.a inş. güzel haberlerle gelirim bebişimi 2 haftadır görmedim onu çok özledim :) bide çikolata yiyim de içerde teey teyyy :)))
ayyy canım sağol bu güzel dileklerin için :))) evet şuan kız yok bu sayfada cidden :))
hos bulduk, aylik kontrol oldugu icin iki hafta sonra gidicem, o yuzden daha belli degil. kiz olsa diyoruz ama kesin erkek saglikli olsun da tabi onemli olan o. bir de kiz dogumlari sanki cok zorlamio anneyi Allah bilir tabi ama sordugum erkek dogumlari hep daha uzun surmus. ilk bebek olunca hem tirsiyorum hem de normal istiyorum, hayirlisi olsun hepimiz icin ins.
bende 4. aya yeni girdim arkadaslar, herkes saglikla bebeklerimi kucagina alir, bir avazda dogurur ins.
Canimmm seni gormek ne guzel. Dun sana ozelden msj attim. Ayy nasil sevindim hamis oldugunu ogrenince bi bilsen.
Canimmm seni gormek ne guzel. Dun sana ozelden msj attim. Ayy nasil sevindim hamis oldugunu ogrenince bi bilsen.
Gttnmi.cnm doktora merkla sni bkliorm
bakya... Boyleside fena insan bisey hissediyim istiyor. Evde bazen bi ultrason cihazi olsun surekli oglusuma bakiyim istiyorum. Bugun pitircigima alisveris yaptim. İlk alisverisimiz.
bende merak ediyorum bakalim daha iki haftasi var. cocugu olan herkesin icine dogmus ne olcagi oyle diyorlar, valla bana hic bisey dogmuo, daha karnimda cikmadi. bulantilarla ve gazla mucadele ediyorum anca. gecen zorladim bi porsiyon balik yedim, mutluluktan aglicaktim aksamina kotu oldum biraz ama olsun. bir an once buyuse de hissetsem diyorum, boyle sanki hasta gibi hissedio insan kendini.
Canım benim ne güzel anlatmışsn bir çırpıda anlatılıyor ama yaşanılanlar öyle yorucu ki dimi.. Rabb'ime şükürler olsun bu yolda herkesin istediğini nasip eylesin inşallah...
İnş görmüşsündr kuşunu annesi haberler sende sabırsızlıkla bekliyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?