3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Tamam canım cok saol haberini beklıcem çatlama iğnesi olduğumuda söyle istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlarr
bende şuan 10+5 deyim doğumum Aralık görünüoo Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğum ve evlat nasip etsin :)

canım hoşgeldin ooo sende aralık annesisin :) sanırım bu aralıkta doğum yapacakların hepsi erkek doğuracak DDD rabbim hepimizin gönlüne göre versin :))

canım hoşgeldin ooo sende aralık annesisin :) sanırım bu aralıkta doğum yapacakların hepsi erkek doğuracak DDD rabbim hepimizin gönlüne göre versin :))

hoşbulduk canım amin bakalım hayırlısı bana da erkek gibi gelio :)) çünkü kızı olacak olanı hiiç duymadım hep erkek sağlıklı hayırlı olsun da ne olursa olsun.. inş sende bugün öğrenirsinn canım hayırlı haberlerle gel inşş :)

ayyy canım sağol bu güzel dileklerin için :))) evet şuan kız yok bu sayfada cidden :))

Hosgeldin canim. Guzel dileklerin hepimiz icin gecerli. Biz ay olarak yakiniz. Senin cinsiyetin belli oldumu?
hos bulduk, aylik kontrol oldugu icin iki hafta sonra gidicem, o yuzden daha belli degil. kiz olsa diyoruz ama kesin erkek saglikli olsun da tabi onemli olan o. bir de kiz dogumlari sanki cok zorlamio anneyi Allah bilir tabi ama sordugum erkek dogumlari hep daha uzun surmus. ilk bebek olunca hem tirsiyorum hem de normal istiyorum, hayirlisi olsun hepimiz icin ins.

Canım benim ne güzel anlatmışsn bir çırpıda anlatılıyor ama yaşanılanlar öyle yorucu ki dimi.. Rabb'ime şükürler olsun bu yolda herkesin istediğini nasip eylesin inşallah...
İnş görmüşsündr kuşunu annesi haberler sende sabırsızlıkla bekliyorum ?

Benimde ilk olucagi icin acikcasi nelerin beni bekledigini bilmiyorum. Tek istegim saglikli bi sekilde pitircigimi kucagima almak.

Canimmm seni gormek ne guzel. Dun sana ozelden msj attim. Ayy nasil sevindim hamis oldugunu ogrenince bi bilsen.

Canimmm seni gormek ne guzel. Dun sana ozelden msj attim. Ayy nasil sevindim hamis oldugunu ogrenince bi bilsen.

Canım okudum msjını cevap yazdım. Profiline baktım bu topikte olunca geldim hemen saol canım benim bende çok mutlu oldum yanlış hatırlamıosam seninle konuşmuştuk hamile olduğunu söylemiştin diğer topikte :)) oğluşun geliomuş hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inş tatlım :)

bende merak ediyorum bakalim daha iki haftasi var. cocugu olan herkesin icine dogmus ne olcagi oyle diyorlar, valla bana hic bisey dogmuo, daha karnimda cikmadi. bulantilarla ve gazla mucadele ediyorum anca. gecen zorladim bi porsiyon balik yedim, mutluluktan aglicaktim aksamina kotu oldum biraz ama olsun. bir an once buyuse de hissetsem diyorum, boyle sanki hasta gibi hissedio insan kendini.

Gttnmi.cnm doktora merkla sni bkliorm

evet canım şimdi geldim eve direkt daldım buraya canım evden çıkmadan dondurma rulo kat halley ice tea yedim içtim dr.a gittim tahlillerimi gösterdim gayet iyi dedi. hemen ultrasona aldı kız varya nasıl büyümüş o kadar şaşırdımki her muayenede videoya çekiyoruz bunları cd yapıp ilerde bebişmize göstercez eller kollar tey tey hareketli maşallah yalnız canım sırtını dönmüş ellerini ayaklarını gördük sırtını kafasını gördük o kadar tatlı bebişime ters tepti bize sırtını döndü DDD hiç bişiy görünmüyor saklamış kendini. kadın demesinmi 16 hafta diye hasbinallah artık 16. haftaya cidden bi ayar oldm kadının sayesinde sora ense kalınlığı ölçtü.kan verdim bebeğimi gördüğüm için çok mutlu oldum :))) ve kadın dediki 12+5 bende sordum hemen hocam benim hesaplarıma göre 13+3 dedim. oda dediki evet dedi 12+5 e göre büyük görünüyo 1 haftaya kadar değişim olması gayet normal sıkma canını dedi. bugün nasıl heveslendim öğrenirim diye sanırım 16 ya şartlıycam kendimi

bakya... Boyleside fena insan bisey hissediyim istiyor. Evde bazen bi ultrason cihazi olsun surekli oglusuma bakiyim istiyorum. Bugun pitircigima alisveris yaptim. İlk alisverisimiz.

kız sen bir bulantı çek bakalım ondan sora istermisin istemezmisin görürüm seni :)) ayyy inanki eşime bende söledim yaa dedim yavrumuzu hergün görmek istiyom bir ultrasn cihazı alak diyee D oyyy minikler mi almış annesi ona cicilermi almış amanda aman resimleri çekte bakalım şekerim :)))

evet bugün var ya ne umutlarla gittim ((( ancak o kadar tatlı yememe rağmen kendileri sırtını dönmüş ama kıpır kıpır bir görsen ohh be görünce içim o kadar rahatladı ki darısı başınıza :))) ooo sen o zaman bayağı zayıfsın 13+3 3 kilo aldım. balık felan yiyemiyorum tavuk bezeye pilavv ööööö bebişim geçen hafta minnaktı şimdi gör aradaki fark ne kadar büyük yaa büyüyolar annnesi hergün :)) yakında hissetcez inşallah tekmişleri

canım hoşgeldin nasılsın ? yaa dedğin gibi öyle şeyler yaşayınca insan bir çırpıda anlatıyor. ama rabbimize şükürler olsun eşimin iş yerinde bir arkadaşı var ve 8 senedir çocukları olmuyormuş biz bir senede bu kadar strese girerken onları düşüemiyorum neleri var canım ya bunlarıda duyunca insan haline binlere kez şükrediyor. canım gördüm ya kuşumu bir görsen nasıl büyümüş 20 günde bu kadar fark olurmu hala ciddi anlamda şaşkınlık içerisindeym kız varya bugün ne umutlarla gittim. cinsiyet öğrenirim diye. evden çıkarken tatlı krizine girdim resmen dr.a gittim tahliller iyi dedi ultrasonda ayakları parmakları elleri gösterdi kafası sırtı ee kendini kapatmış sırtı dönükk o kadar tatlı bişiye yaramadı anlıycannn bebişime ters tepti sırtını döndü ve dr. 16. haftaya takıntılı DD

hamile kaldigimda 56'dim simdi 54. alamadim daha doktora 13. haftada gittigimde 2 kilo verdim dedim, onemli degil alirsin dedi. ekmek kahvalti disinda pek yiyemiorum, gecede meyveye asiliyorum, sekerli seyler hic icim almio ondan alamadim daha kilo. ultrasonda el kol oynatmasi cok enteresan cidden izleyince sasiro insan 6cmlik kucuk insan cok acayip. doktor ense kalinligi olcmustu, bir de 2li test icin kan verdim. o testin zamani da önemliymis 12-13 haftadan sonra yapmiolar galiba doktor ense olcumunden sonra hemen verdirtti kani zamani gecmicek demisti. sonucu iyi cikti sukur. sonuna kadarda hepimizin saglikli gitsin, dogumdan sonra da Allah saglik versin ins. bi arkadasimin cocugu 2 yasinda hastalik atlatti. hep saglikla dogsun buyusun diye duya ettirio bana. alistim bende hep oyle diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…