3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Sağol hayatım iyiym hamd olsun :) aynen canm Rabbim çok büyük o çk seneler sıkıntı çekenlere de inş bir an önce istedikleri güzellikleri verir...
Maşallah subanallah canm benim ne güzel sağlıklı olması da birşey, olsun bu kadar hafta bekledin bir kaç haftadan birşey çıkmaz ☺️ Rabbim büyük utandı demek annesi 😀 yerim onu ben bakalm bizimki ne alemde yarın gidcm bende nasip olursa ❤️ İnşallah görürüz de siz güzel teyzelerimize haberler veririz...
Bu arada doktorların sanırım geneli 16 ya takıntılı kime soruyorsam 16 da öğrendim diyor 😀 var bir hikmeti demek..

tabi canım halimize elhamdülillah güzelim en başta sağlık herşeyin başında tabi :)) evet ama günler hergün geçince insan dahada bir sabırsızlanıyor aslında bizimki şu hesap oluyor ramazanda tüm gün oruç tutarsın acıkmazsın iftara son 5 dakkika olur ağzının suları akar ya bizimki de o hesap :))) ayyy var ya bir görsengözlerim doldu ya rabbime hamd olsun 20 günde ki fark o kadar şaşırdımkii. hala hayretler içerisindeyim anammm seninde güzel haberlerini bekliyorum canım yaa bende seninkini merak ettim şimdiden :))) yaa varya görsen eşimle kadını nasıl sıkıştırdık bişiler söleyin felan diyorki kendini kapamış sırtı dönük tahmin bile yapamam dedi. evet canım 16 da çok net miş eltimde 2,5 ayda öğrenmiş benim 3,5 ay olcak nerdeyse hala öğrenemedinmi havalarında çevremde öle uff bide milletle uğraş

13+3 üm belki biraz tuhaf ama içimde hareketlenmeleri hissediyorum iki gündür ya diyorum gazdır ama ömrümde böle gaz da olmadımki :18:

Aynen hayatım :))) vallahi ben de çok meraktayım 1 ay oldu sen anlatınca böyle hareketler vs daha da merakım arttı canm :))
Olsun hayırlısı canm ne yapalım minnoşlar baya baya nazlı çıktılar zaten, kendilerini göstermekte de nazlılar 😀 yarın gidip gelince yazarım belki benimki de göstermez 😀 arkadaşı ile bir olup ☺️😘
Bende bugün kalabalık bir ortamdaydım herkes erkek dedi dedim maşallah çevremde ne kadar doktor var 😂😂😂 hepsi tecrübelere dayanarak karnımdan tahmin ediyorlar tabi.. Bakalm nasip kısmet teyzesi :))

hahaha okurken krize girdim gören deli diyebilir kendi kendine gülüyo diye :)))) hehhh dimi çevrede birde böyle yorumlar olunca insan erkeğim var yada kızım var demek istiyo yaa bu millet herşeye karışıyo arkadaş. canım inşallah merakın yarın gider benim olmadı bari senin olsun arkadaşım. sorma ya bizimkiler bi nazlı bi nazlı :)) sanki oğlan tarafıyız kız alıyoz kız evi naz evi gibi oldu DDD bana 5 kişi erkek dedi onlarında çocukları hep erkek o yüzden galliba bide emin emin konuşmuyorlarmı erkek o erkek diye şeytan diyo bi çarp yaa nerden biliyorsun da bu kadar emin konuşuyorsun dimi ama.. gerçekten bu çevredeki dr.lar fena çoğunluk kız diyo o da karnım yukarıda olduğu için gögüslerim kararmadığı için bide dev gibi oldukları için bunlarda ayrı bir dr. DD

merhaba arkadaslar,bende 13haftalk gebeyim ve dr.um 11 hafgalikken %100kız dedi:))))

aa hayret ya biri kız mı dedi bana mı öyle geldi benmi yanlış okuyrum biri bana tokat atsın :))))) 13+3 hala öğrenemedim ve öğrenemeyen arkadaşlar fazla bu yüzden sanlısın canım :))

:))) canm benim ya..
Sorma neler neler daha 😀 inş canm ya nasip tabi inş görürürz..
Hımm vallahi bende de tam tersi göğüslerim felaket karardı karnım sivrildi gibi ben bir de zayıfım hemen belli etti kendini.. Tabi bilemiyorum hatunların tahminleri sadece 😀 o bişey değil tahminleri ile bizi umutlandırıyorlar 😀 siz daha çok kız mı erkek mi istiyorsunuz hayatım ?

ben hiç birini kayle almıyorum diyorum rabbim bilir rabbim ne takdir etmişse odur diyorum emin konuşanlara.canm ilk hamileliğim olduğu için kız erkek hiç farketmiyo sonuçta ikincisini de 2-3 sene sonra düşünüüyoruz he şimdi ilk erkek olur dersin 2. de kız olsun veya ilk kız olur 2 yede erkek olsun onuda tatmak istersin ama şimdi hiç fark etmiyo

Tabi canm ona ne şüphe herşeyin hayırlısı inş...
Sende bendensin canm sağlıklı olsunda gerisi boş dediğin gibi... ❤️

Tabi canm ona ne şüphe herşeyin hayırlısı inş...
Sende bendensin canm sağlıklı olsunda gerisi boş dediğin gibi... ❤️

tabi canım herşeyden önce sağlık sonra rabbim ne takdir etmişse o. canım ben şimdi çıkıyorum seni ve bebişini çok öpüyorum ve yarın güzel haberlerini bekliyorum Allaha emanet ol

tabi canım herşeyden önce sağlık sonra rabbim ne takdir etmişse o. canım ben şimdi çıkıyorum seni ve bebişini çok öpüyorum ve yarın güzel haberlerini bekliyorum Allaha emanet ol

Amin canm benim.. Çok sağol bende öpüyorum ikinizi inşallah yarın gidip gelince yazcm canm.. Teşekkür ederim sizde Allah a emanetsiniz hayatım 😘❤️

Ay maşallah ya canim hayrlisi o kadin kafasına endekslemis ya sen baska.doktra gidicksn bikerlik yada sabretcen bska.yolu yok eskiler 9 ay blmiolarmis biz gene sansliyiz saglikli olsunlar da gerisi bos ya :) hayrliisi inşallah valla bu hafta işleri benim kafami.karistrio bende suanda 14 15 olmam.gerekio ama gec dollenem olnca geriden gelio bakalm dokta gttmde 15 olcm o kac hafta dcek

arkadaşlar vallahi kadınların laflarına,çin takvimine falan sakın inanmayın...öyle olsaydı benim kesin oğlum olacaktı...ama dr.um tam 11 haftada kız dedi...bebeişin arkası dönüktü ama dr. görebilmek için çok uğraştı..dr.larınıza söyleyin hemen pes etmesin..bana çikolata falan yedirdi ultrasondayken:)))

sabretcem artık napiyim bu kadar bekledim artıkım beklerim :)) az kaldı öğrenmemize inşallah. ya sorma eşimde diyo bu haftalar neden tutmuyor diye 13+3 ama 12+5 görünüyor dr. hemen sordum dediki crl ye göre büyük görünüyor dedi.yani benim hesabım doğru 1 haftaya kadar oynamasıda gayet normal dedi. emin ol oda sana farklı sölicek. ben başından beri ultrason haftalarını hep hesapladım son 2 muayenede geriden geldi. ilk iki gün oynama oldu sora 4 gün 4 gün geri söylüyor ama dedim ya kendisi de söyledi crl ye göre daha büyük dedi.

bende hiçç çin min inanmıyorum.dr. uğraştı ama bzimki kendini saklamakta direndi oynuo ama sırtı dönük :))))) canım hasstane ile aramda 10 mesafe var evden çıkmadanda tatlı krizine girdim bişiler görürüm diye ancak gel gör ki göstermedi bu nazlı şey böleee 3 hafta sora bakalım inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…