3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Bn gecen gittiğimde bi ara benim hesabima gore 10 haftaydi doktora göre 10 +6 CIKTI :)
BENM bebis iiyi glisiodu :) hayrlisi cnm ya bi öğrensek rahatlasak

canım şimdiden sabırsızlanıyorum veeee güzel haberlerinizi bekliyorummm :)

Merhabalar canm :) gittik geldik güzelliğimle.. Vallahi keyfi gayet yerinde teyzesi maşallah büyümüş şimdiden öyle çok sevdim ki anlatamam doğduğunda ne yaparım bilmiyorum ❤️. Yüzü dönüktü vücudu falan ama doktor ya gördü tam net olmadığı için birşey demedi yada göremedi sordum özellikle ama belli değil henüz dedi.. eller havadaydı bizimkinin annesini güzel karşıladı görsen bir hareketler :)) maşallah.. Herşeyi güzel hamd olsun zeka testini istiyorsan yaptırabilirsin, ama bir sorun olsada Allah korusun aldırmayı düşünmüyorsan gerek yok dedi. Rabbim sağlık sıhhat versin inş..
Ama çok özlemişim dediğin gibi kocaman olmuş şükür :) Rabbim hepimizin meleklerini korusun.. Haftaya cuma tekrar gidiyoruz bakalm.. O zaman ne dicek. :)

evet çin takviminin bilimsel bi yanı yok ama ülkemizde yanlış bakılıyor bir de güncel çin takvimine bakman gerek bende inanmıyorum ama gerçekten tutuyor öyle yaşım 27 diyip hemen listeye bakılmıyor o takvimde.. onun bi hesabı var mesela ben 32 yaşındaym ama takvime göre 34 üzerinden bakmam gerek bir de 11. hafta çok erken daha cinsel organ gelişmesini bitirmedi bence konuşmak için erken cinsiyetten en erken 13. hafta olmalı kesinlik açısından

Bn gecen gittiğimde bi ara benim hesabima gore 10 haftaydi doktora göre 10 +6 CIKTI :)
BENM bebis iiyi glisiodu :) hayrlisi cnm ya bi öğrensek rahatlasak

hadi ya 1 haftaya kadar oynayabilir dedi içim rahatladı dr. 12+5 dedi ama daha büyük görünüyo dedi dedim bende dün 13+3 dedim buda benim hesabım dedim doğrudur diyo oynaması normal bir kaç gün dedi.

mrhb. canım valla okuyunca bir tebessüm etttim hatta hala tebessüm içerisindeyim :)))) ooooohhh maşallah yaa keyfi yerinde demek dimi yaa nasılda büyümüş yer onu teyzesi :))) ya varya insan görünce nasılda bir rahatlıyor dimiii mesela dün gördüm ya nasıl uçuyorum anlatamam o kadar keyfim yerine geldiki herşeyi unuttum DD hadi ya bizimkide sırtını dönmüş saklamış kendini net değildi desene aynı kaderi paylaşıyoruz ve cinsiyetleri öğrenemedik :)))) testi yaptırdınmı ? birde 2 gündür teyzoşuu kıpırtıları hissediyorum :))))

şu çin cinsyetlerinin yorumlarına bir baktığında olumludan çok olumsuz yorumlar var tutalarında tesadüftür diye düşünüyorum.

hadi ya 1 haftaya kadar oynayabilir dedi içim rahatladı dr. 12+5 dedi ama daha büyük görünüyo dedi dedim bende dün 13+3 dedim buda benim hesabım dedim doğrudur diyo oynaması normal bir kaç gün dedi.

Öyle tabi onlar olablyo.ufak tefek ya saglikli olsunlar bebislermizde grisi onemli degil tabi cnsyeti öğrensekde fena.olmaz ama :)
Benmde randevu bu carsmba dgl oteki carsamba bnde.cok.sabirszim.ama.ne fayda

Sağol teyzesi :))) rahatlamaz olur muyum hemde nasıl... Sizinki Nazlı annesi bizimki sele serpe gösterdi ama işte anlayamadık :)) ama nedense o kdr merak eden ben onu görünce tüm merakım yok oldu kuzum. Ellerinin o kıpırdısı falan hafif dönüşleri eridim bittim yani anlayacağın testi yaptırmadım hayatım ama sanırım yaptırmcz eşim gelsin de karşıya geçti iş için bir müzakere yaparız yine :) süper nasıl bir his öyle merak ediyorum ki anlatamam. Bizimki hareketli ama hala pek hissedemiyorm açıkçası

evet bende görünce o kdar rahatladım ki anlatamam insan o kadar mutlu oluyor kiii... bu nazla giderse benim 16. hafta deil 9 ayına kadar göstermez :))))
ne bilim 2 li test yaptrdık sonuçları salı alacağız acaba erken mi hareketlerini hissetim diye düşündüm ama resmen bir kıpraşma var :)) ara ara nadir. zaten dr. çokk hareketli dedi :))) inş. yakında hissedersin :))

Öyle tabi onlar olablyo.ufak tefek ya saglikli olsunlar bebislermizde grisi onemli degil tabi cnsyeti öğrensekde fena.olmaz ama :)
Benmde randevu bu carsmba dgl oteki carsamba bnde.cok.sabirszim.ama.ne fayda

aynen canım ya en başı sağlıklı olsunlarrr hee çk derin ve hassas konuya değindin kesinlikkle cinsiyet merak içerisindeyiz hadi ya bu çrş deilmi 2 hafta var yani. ooo kızım vakit geçsin ya daha iyi o zamana Allahın izniyle kesin öğrenirsin :))))

Hayrlisi ya.bakalm inşallah

salı tahlil çıkcakmış 2li test sonucu dr.a götrcez bana demiştiki önümüzdeki ay gelirsin o zamanda tam 3 hafta doluyo temmuza kaldım DDD

:) tahlil icin randevu almiosun.zaten.canim bende.direk gsterdm.sonuca bakdi sadce ben sonucu.gsterdgmde 12 falandim ultrqsnda bakmdi cnsyet için artk bende 1 ay bekledim işte :)

sen benden önce buralarda reklam yaparsın eheheh DDD çiko sende bebeğin kıpraşmalarını hissediyormusun?

Hayrlisi.kiz belki benmkide gostermicek
Az önce uzaniyodm sag kasigmn tarafi byle seyriyo gibi oldu ama kiprasmqmi ne bilemedm
Ay ne migdesiz bi insanm.dun.pasta istedi canm bugün salgam :)

Hayrlisi.kiz belki benmkide gostermicek
Az önce uzaniyodm sag kasigmn tarafi byle seyriyo gibi oldu ama kiprasmqmi ne bilemedm
Ay ne migdesiz bi insanm.dun.pasta istedi canm bugün salgam :)

evet kızlar kendni göstermiyo bakalım belki seninkide öyle olcak :)) mesela teyzesi bak dün benimki sırtını dönmüş oralı bile olmadı nazlı hee aynen ara ara bir dolaşma var 2 gündür huupp içiimden bişi bi yana kayıyooo aa dn bende pasta yedimm bak şimdi benimde cnaımı şalgam çektirdin DDD

Kizlarrrr selamlar hepinize. Sibel bebis nazli cikmis senin edepli cocuk acip gostermemis canim bende 12 de gittigimde sirti donuktu ve hicbir sekilde donmemisti ama bence gec olsun temiz olsun. Bende 16 da gittigimde 15 dk once bildigin kesme seker yemistim ve baya hareketliydi.
Bugun bende doktora gittim 3lu taramanin sonucunu aldim masalkah hersey yolunda ee gitmisken yuzsuzluk yapip ultrasonada girdim oglusum nasil kocaman olmus hayretler icinde kaldim. Resmen uyuyodu parmagi agzida... Hareketsiz olunca doktorda biraz rahatsiz etti trip atip bize poposunu dondu sipa

Hdi ya vla benm esim çalışıyo gec gelicek yarin alicam artk bende :) esine syle sende alsin
Hayrlisi ama icime senn kiz gbi gelio

slm canm hoşgeldin yaaa matmazelcim hiç sorma kız o kadar tatlı yedim geri tepti ya oynuo ama sırtı dönük anam bir alemmm DD babası gibi edepli canım bana çekeydi hemen açardı hahahaha DDD 3lü taramada ne bakılıyordu canım ? ayy maşallah oh oh çok sevindim herşeyin iyi gitmesine evet bende dün ağzım açık kaldı 20 gün önce gitmiştim küçücüktü bi gördüm şok oldum DD yaa hemen nasılda büyüyorlar maşallah subhanallah yaa demek parmağını emiyordu hee yerim onuu bennn maşallah :)))vay vay kızım seninki bendende nazlı anam bu senenin çocukları tripkolik galiba işimiz var DD

Hdi ya vla benm esim çalışıyo gec gelicek yarin alicam artk bende :) esine syle sende alsin
Hayrlisi ama icime senn kiz gbi gelio

nagihan olaydı sanada dr. derdi kız dün beni resmen krize soktu yaa DD hadi ya bakkal uzunmu kızım o kadar market felan yokmu kocişi beklion :))) eşim bam diye geldi genelde böle şeyleri beraber alıoz DD canım hayırlısı ama eşimde öyle dio içime kız düştü dio benimde ilk erkek düştü bakalım takdir rabbimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…