3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

İlk Bebisler sağlıklı olsunlarda kiz erkek farketmez kiz olrsa bana ceksin sarisin mavis erkek olrsada eşime esmer olsun :) saglikli olsunlar
Market varda tekel.bayi sevmiorm orayi gdesimde yok valla useniyom acikcasi :)

Geldim bile demek krize girdin sen canm Benm ya.. Sen kadınlar benim üzerimden tahmin yaparken beni görseydin kopardın.. Ya öylemi, hadi ya, gerçekten mi, diye diye koptum kendi kendime :))
Vallahi harika bir duygu sabahtan beri konuşuyorum minnoşmla görünce bi başka oluyor gerçekten o elleri oynattı ya delirdim başkasına anlatsam deli mi bu dicekler ama tutamıyorum kendimi kuzum

İlk Bebisler sağlıklı olsunlarda kiz erkek farketmez kiz olrsa bana ceksin sarisin mavis erkek olrsada eşime esmer olsun :) saglikli olsunlar
Market varda tekel.bayi sevmiorm orayi gdesimde yok valla useniyom acikcasi :)

kesinlikle ilk başta sağlık canım yaa vay vay vay şu olursa bana çeksin şu olursa babasına çeksin bak sennn :))) kim kimi çok severse ona benzermiş bakalım görcez :)))) demekkki şalgam tam tavan yapmamış. yapsaydı. görürdüm seni DDD

aynen yaa D ayyy o zaman düşünemiyorum senii o zaamn daha fazla kopardım ehehehe yok be canım ne delirmesi aslında bizim gibi olmayanlarda bi sıkıntı olmalı bence bende ara ara konuşuyorum ve beni hssetiğini düşünüyorum :)))

Haklısın canm Benm, bende sabahtan beri 😀 hiç susmadım.. Ya özelden mesaj atabiliyorsan face vs ekle beni konuşuruz burası yeterli olmuyor :))) canm Benm..

Hahahha hayrlisi be ; )
Benim hic öyle illa şunu istym gbi bisi olmadı öyle hamile olmadan önce de nasl cnm bisi aklma geldgnde cekiosa smdide öyle

hayırlı olsun ikizlere hamile olmak çok özel bişey olmalı.. ben 17. haftaya girdim ama ne bulantılar geçti ne de halsizliğim, daha ne kadar sürecek bilmiyorum herkes geçecek diyor ama benim umudum kalmadı ilacı alamadığım günler komaya giriyorum resmen kusmaktan, ilaç mükemmel şekilde sakinleştiriyor midemi kusmuyorum ama az da olsa bulantı oluyor yinede.. bir an önce iyileşmek ve eski neşeme dönmek tek isteğim, size de çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer ve hepimiz hamileliğimizin tadını çıkarırız...

inşaallah.. Bende sabırla geçmesini bekliyorum biran önce.Benim ilaç kullanmamda yasak.Artık kusmaktan midem acıyor.Napalım katlanıcaz yeterki onların canı sağolsun :)

şu çin cinsyetlerinin yorumlarına bir baktığında olumludan çok olumsuz yorumlar var tutalarında tesadüftür diye düşünüyorum.

Bakmasını bilmezseniz yorumlar dolayısıyla olumsuz olur. Yıllardır bakanları bilirim hepsi tutuyor. Bunun tartismasına girmeyeceğim. Ama siz direk yasınızı ve gebe kaldığınız ayı hesapluyorsunuz ama cin takvimine boyle bakılmıyor.

nasıl bakılıyor peki ?

Ben Nisan1987 doğumluyum ve mart ayında hamile kaldım. Benim çin takvimine göre erkek gözüküyor. ?

Akşam rüyamda bebeğimin hareket ettiğini hissetmeye başlamışım. Aman bir seviniyorum sormayın herkese söylüyorum.çok güzel bir histi.:)))

nasıl bakılıyor peki ?

Ben Nisan1987 doğumluyum ve mart ayında hamile kaldım. Benim çin takvimine göre erkek gözüküyor. ?

aslında tam olarak 27 nin içindesin.. çin takvimine göre şubattan sonra doğanlar yaşlarına bir yaş ekleyerek bakarlar yani siz 28e göre bakacaksınız şu an erkek görünüyor

nasıl bakılıyor peki ?

bir de bu takvim sürekli güncelleniyor eskilere değil bu yılın takvimine bakmalısınız.. ocak ve şubat doğumlular yaşlarına iki eklemeli bakarken.. bizler bi yaşımıza bakıyoruz şu an ki bi de gebe kaldığımız aya öyle olmuyor. açıkcası bilimsel değil ama hep mi tutar arkadaş doktorlar bile şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…