- Konu Sahibi melekannesi14
-
nagihan olaydı sanada dr. derdi kız dün beni resmen krize soktu yaaDD hadi ya bakkal uzunmu kızım o kadar market felan yokmu kocişi beklion :))) eşim bam diye geldi genelde böle şeyleri beraber alıoz DD canım hayırlısı ama eşimde öyle dio içime kız düştü dio benimde ilk erkek düştü bakalım takdir rabbimin
nagihan olaydı sanada dr. derdi kız dün beni resmen krize soktu yaaDD hadi ya bakkal uzunmu kızım o kadar market felan yokmu kocişi beklion :))) eşim bam diye geldi genelde böle şeyleri beraber alıoz DD canım hayırlısı ama eşimde öyle dio içime kız düştü dio benimde ilk erkek düştü bakalım takdir rabbimin
İlk Bebisler sağlıklı olsunlarda kiz erkek farketmez kiz olrsa bana ceksin sarisin mavis erkek olrsada eşime esmer olsun :) saglikli olsunlar
Market varda tekel.bayi sevmiorm orayi gdesimde yok valla useniyom acikcasi :)
Geldim biledemek krize girdin sen canm Benm ya.. Sen kadınlar benim üzerimden tahmin yaparken beni görseydin kopardın.. Ya öylemi, hadi ya, gerçekten mi, diye diye koptum kendi kendime :))
Vallahi harika bir duygu sabahtan beri konuşuyorum minnoşmla görünce bi başka oluyor gerçekten o elleri oynattı ya delirdim başkasına anlatsam deli mi bu diceklerama tutamıyorum kendimi kuzum
aynen yaaD ayyy o zaman düşünemiyorum senii o zaamn daha fazla kopardım ehehehe yok be canım ne delirmesi aslında bizim gibi olmayanlarda bi sıkıntı olmalı bence bende ara ara konuşuyorum ve beni hssetiğini düşünüyorum :)))
Haklısın canm Benm, bende sabahtan beri 😀 hiç susmadım.. Ya özelden mesaj atabiliyorsan face vs ekle beni konuşuruz burası yeterli olmuyor :))) canm Benm..
aynen buralar dar geliyoo bize eheheheh
kesinlikle ilk başta sağlık canım yaa vay vay vay şu olursa bana çeksin şu olursa babasına çeksin bak sennn :))) kim kimi çok severse ona benzermiş bakalım görcez :)))) demekkki şalgam tam tavan yapmamış. yapsaydı. görürdüm seniDDD
Ben 12 haftalık ikizlerime hamileyim.Aşırı kusmalarım oluyor.Beş kilo verdim bende.Doktorum zofran yazdı onu kullanmaya başladım.Sanki hiç hamile değilmişim gibi bulantım bile olmuyodu onu içince.Ama bana yan etkisi oldu karaciğer enzimlerimi yükseltti.o yüzden kullanmayı kestim.Şimdi sürekli yediklerimi çıkarıyorum
hayırlı olsun ikizlere hamile olmak çok özel bişey olmalı.. ben 17. haftaya girdim ama ne bulantılar geçti ne de halsizliğim, daha ne kadar sürecek bilmiyorum herkes geçecek diyor ama benim umudum kalmadı ilacı alamadığım günler komaya giriyorum resmen kusmaktan, ilaç mükemmel şekilde sakinleştiriyor midemi kusmuyorum ama az da olsa bulantı oluyor yinede.. bir an önce iyileşmek ve eski neşeme dönmek tek isteğim, size de çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer ve hepimiz hamileliğimizin tadını çıkarırız...
şu çin cinsyetlerinin yorumlarına bir baktığında olumludan çok olumsuz yorumlar var tutalarında tesadüftür diye düşünüyorum.
Bakmasını bilmezseniz yorumlar dolayısıyla olumsuz olur. Yıllardır bakanları bilirim hepsi tutuyor. Bunun tartismasına girmeyeceğim. Ama siz direk yasınızı ve gebe kaldığınız ayı hesapluyorsunuz ama cin takvimine boyle bakılmıyor.
Ben geldim herkes gitti
nasıl bakılıyor peki ?
Ben Nisan1987 doğumluyum ve mart ayında hamile kaldım. Benim çin takvimine göre erkek gözüküyor. ?
nasıl bakılıyor peki ?
Ben Nisan1987 doğumluyum ve mart ayında hamile kaldım. Benim çin takvimine göre erkek gözüküyor. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?