- Konu Sahibi melekannesi14
-
kızlar kaç gündür bir yoğunluk içerisindeyimmm sizleri çok özledim umarm herkes iyidir kızlar ikili test sonuçlarım çıktı. dr.u aradım ulaşamadım anlayan birileri yorumlayabilirmi test sonucu lütfen
PAPP-A 1410.6 MOM:1.65 ng/mL
T-hCG 38.4 MOM:0.57 IU/mL
NT 1.12 MOM:0.69 mm
DOWN SENDROMU RİSKİ <1:50000
SADECE YAŞ RİSKİ 1:1230
TISOMİ 18/13 RİSKİ YAKLAŞIK 1:99000
Bence gayet iyi.ben de yarın kontrole gitcem.kaç gündür yoğunluktan migrenim tuttu artık geçmiyor. Bugün ağrıkesici alicam heralde
kızlar testi yorumlayacak kimse yokmu lütfennn
Eksik testmi varFbhcg değeri yokmu sende kiz
Eksik testmi var
Kızlar merhaba. Bende aranıza katılmak istedim. Aralık ayını iple çekiyorum..
Bakmasını bilmezseniz yorumlar dolayısıyla olumsuz olur. Yıllardır bakanları bilirim hepsi tutuyor. Bunun tartismasına girmeyeceğim. Ama siz direk yasınızı ve gebe kaldığınız ayı hesapluyorsunuz ama cin takvimine boyle bakılmıyor.
Akşam rüyamda bebeğimin hareket ettiğini hissetmeye başlamışım. Aman bir seviniyorum sormayın herkese söylüyorum.çok güzel bir histi.:)))
15. Haftanın esmasi O , ihtiyaç ve noksanligi gerektiren her şeyden munezzeh olan Mütekebbir dir.
O her türlü noksanlik ve kusurdan uzak, tertemiz, bütün kemal sıfatları kendisinde toplayan, güzellik, iyilik ve faziletlerle övülen Kuddus tur.
el-MÜTEKEBBiR 65 kere
el- KUDDüS 65 kere.
herkese iyi haftalar
Huuuu huuuu hanimlar nerelerdesiniz ???
Merhaba annişler bende 13 haftaligim cok sükür iyi gidiyor benim tek sikintim doktor bulsmamak
Ya bende yaptırdım ya yakın sonuçlardi doktor iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?