3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

15. Haftanın esmasi O , ihtiyaç ve noksanligi gerektiren her şeyden munezzeh olan Mütekebbir dir.
O her türlü noksanlik ve kusurdan uzak, tertemiz, bütün kemal sıfatları kendisinde toplayan, güzellik, iyilik ve faziletlerle övülen Kuddus tur.
el-MÜTEKEBBiR 65 kere
el- KUDDüS 65 kere.
herkese iyi haftalar

kızlar kaç gündür bir yoğunluk içerisindeyimmm sizleri çok özledim umarm herkes iyidir kızlar ikili test sonuçlarım çıktı. dr.u aradım ulaşamadım anlayan birileri yorumlayabilirmi test sonucu lütfen

PAPP-A 1410.6 MOM:1.65 ng/mL
T-hCG 38.4 MOM:0.57 IU/mL
NT 1.12 MOM:0.69 mm
DOWN SENDROMU RİSKİ <1:50000
SADECE YAŞ RİSKİ 1:1230
TISOMİ 18/13 RİSKİ YAKLAŞIK 1:99000

Bence gayet iyi.ben de yarın kontrole gitcem.kaç gündür yoğunluktan migrenim tuttu artık geçmiyor. Bugün ağrıkesici alicam heralde

tamam madem bu kadar iddalı konuştun tutmazsa sana sorarım :)))) benimkinide hesaplarmısın ?

Akşam rüyamda bebeğimin hareket ettiğini hissetmeye başlamışım. Aman bir seviniyorum sormayın herkese söylüyorum.çok güzel bir histi.:)))

çok güzel bir rüyaymış hayırdır inşallah ama güzel bir rüyaya benziyor. ben hareketlerini hissetmeden br 2 gün önce tekmelediğini görmüştüm sonra tekmeledi yani seyirtileri ufak dokunuşları hissettim :)))

oo sadilicimm haftammıza neşe kattın hoşgeldin cnım. :)

Ya bende yaptırdım ya yakın sonuçlardi doktor iyi dedi

rahatlattınız beni arkadaşlarada sordum sabahtan beri dr.a ulaşamadım kaç kez not bıraktırdım. hastası var hastası var yeminle soğudum ya acil birşey olsa demekki kadına ulaşamıcammm benide böylelerimi bulur. bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…