3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

ya muayene olduğumda kadın diyorki sonuçların çıksın telefonla ara ben sana yorumlayım diyor sabahtan beri kaç kez aradım. kadının hala hastası var geri dönecek kızlar sizce napayım ya gittiğimde çok ilgili alakaalı ama bu ufak tefek şeyleride görünce insanın midesi bulanıyooo. ya zaten hamilelik var insan bir ilgi istiyo eee böylede olunca şartel atıo haksızmıyım?

merhaba arkadaslar. bende 12 haftalik hamileyim yarin ikili tarama testimiz yapilacak ve cok tedirginim. bebegim sagliklidir insaallah

mimozacım hoşgeldin canım anemm yerin senin pıtırcığını :)) maşallah ona. canım hiç korkma bi ense kalınlığı bir de kan alıyorlar senden. Allaha tevekkül et mesela bugün bende tedirgindim.sonuçlarım çıktı dr.a ulaşamadım sağdan soldan yorum istedim elhamdülillah iyi. hiç korkma rahat ol. bak arkadaşıma down sendrom var dedi kaç yere gitti aynı şekilde sıvı alcaklarmış efenime söyliyim kan alcaklarmış yurt dışına gönderceklermiş tahlillerde çok yüksek miktarda kız kafayı yedi. en sonunda prf. buldu ya nasıl down sendromlu demiş. çocuğun ense yerine popo kalınlığını ölçmüşler dedi. bir arkadaşım daha var ondada bacakları yok dediler. kız nolursa olsun doğurcam dedi. ve bacakları var. arkadaşım anlattı bu olayıda çocuğun her tarafı iyi güzel demişler ama yüzü insan yüzü gbi değil demişler ve kadın 7 aylıkken aldırmış ve çocuğun her tarafı tastamam düşün artık. içini rahat tut Allaha tevekkül et canım.

Bir yığın hasta bakıyorlar ya. Daha sakin bir yer bulamazmisın acaba

Bir yığın hasta bakıyorlar ya. Daha sakin bir yer bulamazmisın acaba

canım o konuda haklısın ama sabah 10 buçukta aradım kaç kez telefonumu bıraktım hastası var hastası var.hiçmi yemeğe çıkmıyo molaya çıkmıyo. yada hastası çıktıktan sonra diğer hastayı almaz 2 dakkalık şey ya iyi veya kötü dicek ya ufak sinek mide bulandırıyo cidden.

tesekkur ederim sibelim... bende guzel dusunmek istiyorum. ve yeni suan katildim araniza. forumu nasil kullanacagimi da bilmiyorum teknoloji sifir bende. ogrencem artik nasil bilmiyorum.

tesekkur ederim sibelim... bende guzel dusunmek istiyorum. ve yeni suan katildim araniza. forumu nasil kullanacagimi da bilmiyorum teknoloji sifir bende. ogrencem artik nasil bilmiyorum.

ne demek canım ya güze düşün güzel olsun hiç kötyü çekme güzelim.aramıza hoşgeldin tekrardan olsun canım ya karıştıra karıştıra öğrenirsin ya valla güzel arkadaşlıklar oluyor. fikir alışverişi oluyor o yüzden burayı çok seviyorum :))

tamam madem bu kadar iddalı konuştun tutmazsa sana sorarım :)))) benimkinide hesaplarmısın ?

sadece nasıl bakıldığını okumadan etmeden bodoslama bakıyorlar böyle bakınca da tutmadı hikaye yalan bu takvim diyorlar..bu kıytırık çin takvimi denilen şey üniversitelerde bilimsel yanı olmamasına rağmen antropoloji bölümlerinde okutuluyor.. bilip bilmeden yazanlara yorum yapanlara kızıyorum..
ben çinlilerin avukatı da değilim sizi de tenzih ederim
gebe kaldığınız ay bir de doğum tarihiniz önemli siz yazın bana bakayım.. açıkçası ben de dört dörtlük bakamıyorum ince hesaplamaları var ama yakın tahmin yaparım. benim hesabıma göre oğlum ama bu işin okulunu okuyanına göre kızım olacak bakıp görücez kendi şahsıma :44:

anemmm bizim kız çıldırdı tamam tamam :))) şubatta hamile kaldım nisan 2 de gittiğimde 4 hafta 2 gün demişlerdi.05.10.1987

mesela arkadaşlarımın tutmadı tutmayanla ilgili hep olumsuz olanlarıda görünce kafamda bitirdim. ya tabiii eğlencesine inandığımdan değil.rabbim bilir. ama aç bak nette olumsuz yorumları oku sende hak verirsin :)

Ense kalınlığı ayrimi yapiolar cnm ya benden ikili testte sadece kan aldi doktor

işte bakmasını bilmeden bakarsan yanlış çıkar ben anlatamadım galiba e böyle olursa da haliyle yorumlar da olumsuz olur..şimdi oturup burada x ve y kromozomlarından başlasam zaten cinsiyetin daha yumurta döllenmeden belirginleştiğini nasıl anlatırım tıpta adamlar 6 yılda oku oku bitiremiyor.. neyse .. ve hiç enerjim yok yeminle kimseye bi şey kanıtlayacak gücüm de yok.. öyle bilsinler yanlış bakıp olumsuz yorum yapsınlar herkes her şeyin doğrusunu bilmek zorunda da değil

böyle şeylere çok takmadığım için sıkıntı yok :) yoo arkadaşlar hangi seneyse o takvime bakmışlar ben seni gayette iyi anladım. yok yok canım o kadar baştan anlatma yani başkasınada enerjini harcama takdir Allahındır diyelim ne diyelim :)

:) dilerim doğru takvime bakarlarken arkadaşlar yaşlarına şubat ayı +2 ve nisan sonrası +1 eklemeyi unutmamışlardır...
boş verelim artık takvimi nefret geldi zaten canımız akşam akşam sıkılmasın :)

aynen öyle canım ya hiç polemiğe gerek yok siyasetmi yapıoz DD senin bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo

aynen öyle canım ya hiç polemiğe gerek yok siyasetmi yapıoz DD senin bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo

bugün ben eşeklik ettim 4 km yürüyüş yaptım sıcakta.. biraz huysuz hissediyorum sen sormasan ben soracaktım sankim ben hissediyorum yerini falan bebeğin ama seyirme dışında pek bi şey yok.. sen de var mı hareketlenme? ve bir de bi ilaca takıldım elevit kullanıyorum vitamin ama domuz ürünü var diye okudum internette napcam ben doktor da bunu verdı? sen alıyor musun vitamin?

anammm kız nee ettin sen 4 km mi bide sıcaktaaa ...yaa ben bi yarım saatlik yol yürüyeyim anam hemen bacaklarım ağrıyor senin kaç haftalık birbirmize yakındık yanlış hatırlamıyorsam evet seyirmeler başladı çok güzel bir duygu :) yerini hissediyorum solda hep canım bende elevit kullanıyorum. iştahım çok açıldı iştah kesici yokmu dedim güldü elevit yapıo dedi ya biri daha söledi domuz yağı die ama inaşşalh yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…