- 29 Ağustos 2013
- 1.545
- 336
- 148
- Konu Sahibi melekannesi14
-
anammm kız nee ettin sen 4 km mi bide sıcaktaaa ...yaa ben bi yarım saatlik yol yürüyeyim anam hemen bacaklarım ağrıyorsenin kaç haftalık birbirmize yakındık yanlış hatırlamıyorsam evet seyirmeler başladı çok güzel bir duygu :) yerini hissediyorum solda hep canım bende elevit kullanıyorum. iştahım çok açıldı iştah kesici yokmu dedim güldü elevit yapıo dedi ya biri daha söledi domuz yağı die ama inaşşalh yoktur
bende dua ediyorum yoktur diye.. ama piyasanın en iyisi de buymuş elevit yani.. doktora gidince sorucam.. ben bugün tam tamına 13 haftalık oldum ama bir hafta önde gidiyor bebeğim bazen de tam zamanını gösteriyor iki ileri bi geri yani... ben her gün yürüyorum yoksa wc ye gidemiyorum doktor oturma yatma diyor kızıyor bana kilo aldırmadı ilk 3 ay şimdide 4 kg hakkın var dedi.. iştah bende de çok açık her şeyden çok yiyorum ve pişman oluyorum.. ben hem yürüyüş hem yüzüyom ya ağzım dilim kuruyor yaptıklarımdan.. kocamda oturma diyor bilemedim gitti.. bende durmuyorum tüm gün spor
inş. yoktur canım ya bende mutlaka soracağım dr.uma maşallah 3. ayı atlamışın nasıl bulantı felan varmı bari?maşallah ya yürüyüşş yapman felan çok iyi bende yapıyorum ama kısa yürüyüşler yarım sattlik 1 saatlik yürüyüşler kaç kilousun şuan birde sen bebişinin cinsiyetini öğrendinmi
yok daha öğrenemedik cinsiyeti sebebi doktorum söylemiyo 12 haftalıkken gittik daha erken dedi ama kimisi 12 de söylüyormuş bir dahaki randevu tee temmuzda.. bekliyoruz bakalım burada doktor bulmak zor en yakın randevu aylar sonraya veriliyor ilçede kadın doğumcu 3 tane sadece.. ben yürüyorum bildiğin maratona katılıcam buradan tıkana ıkına yürüyom :) ama çok yorulunca molalar veriyorum doktor bana hastansına göre yürüyüş verdiğini söyledi yani herkes yürümeli falan demedi şimdi burayı okuyan kimsenin kanına girmek istemem.. kilom 66 oldum.. gebe kaldığım ay 5 kg aldım daha da almadım 61kg başladım bu yolculuğa ama kısmet ederse Rabbim doğum olsun ve emzirme dönemim bitsin en dibine vurucam diyetin.. boyum kısa olduğu için çok gösteriyor.. kilomu muhafaza etmeye çalışıyorum şu an ama çocuğum için alacaksam canım feda o ayrı :) her ana yüreği gibi sen kaç kg sin? cinsiyeti öğrendin mi? Allah ım tamamına erdirsin hepimize
Kizlar merhaba. Ben 12+5 im. Bugun doktora gittik ense kalinligi normal dedi ikili test yapmadi. Gizli guatr varmi ona bakalim dedi. Doktorlariniz sizden boyle bir test istedimi? Birde temmuzun 21 de zeka testi yapicam dedi sanirim 4 lu oluyor. Aslinda doktoruma cok guveniyorum ama bir kac arkadastan guatr istemeyince doktorlari acaba diyor insan. Birde erkege benzetti :)). İnsallah herkes saglicakla alir kucagina.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hoşgeldin ikili test yaptı.gizli guatır felan istemedi. ilk defa duydum. hadi ya sana yorum yaptı demek bir pipili yolda :)))) rabbim inşallah alırız bebişlerimizi sağlıkcakla kucağımıza :))
yok canım en son gittiğimde 13+2 dim. sırtını dönmüştü saklamıştı kendini birde dr.um takmış 16 16. hafta diye aa benimkide temmuzda bir dahaki kontrolü. canım nerde oturuyorsn sen ?haha maraton iyiymiş yacanım 14+2 yim 3 kilo aldım 1.67 boyum var ama göbek direkt çıktı 64 le hamile kaldım.şuan 67 yim.yok söylemedi. senin çin takvimin ne diyor :))
Yani etraftanda duymayinca sizlerle paylasayim dedim. İnsallah sadece evhamdir benimki. Takip kartimada erkek isareti koymus :))) hamileligim gayet normal geciyor insallah hep boyle gider. Birde bisi olsaydi 40 gun sonra gel demezdi diye dusunuyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim dr da öyle illa 16. hafta dolacak diyor.. bu arada günaydın daha yeni uyandım hatta elimden gelse uyanmıcaktım ama mecbur kalktım.. ben antalya nın ilçesinde oturuyorum. ama koyna daha yakın diyebilirim :) çin takvimi erkek diyor.. rüyaya yatanlar oldu onlar da erkek diyor.. ben ilk erkek diyordum ama bu ara kız görüyorum rüyalarımda bilemedik bakalım dr e dicek teee temmuzda
günaydın.. kız hehh benimkide aynıal benden o kadar ama bence biliyor. çünkü ultrason makinaları son model. emin olmak istiyor iyice anlaşılan ya benim arkadaşım var o 12. haftada öğrendi. dr. organlarına ve kemik yapısına bakarak kız olacağını söylemiş. yaa al benden o kadar ilk hamile kaldığımı bilmeden 8 bebek görüyorum karnımda bamya giibler yarısı pembe yarısı mavi sora öğreniyorumki hamileyim sonra hamile olduğumu öğrendikten içime direkt erkek doğdu.sonra rüyamda erkek çocuk emziriyorum süt öyle bir fışkırıorki emzirme hissini bizzat yaşadım. sonrada hep kız hissi olmaya başladı ve hep kız çck rüyaları görmeye başladı eşimde içime kız doğdu diyo. bu duurmda hangisini kayle alcam bilemedim :) tabiiki sağlık sıhhatli olsunlar rabbim neyi takdir etmişse o. ama insan yinede merak ediyo işte. ay birde çevredekiler ayrı bi hasta ediyo. öğrenemedinmi daha diye hasbinallah ..
bende dua ediyorum yoktur diye.. ama piyasanın en iyisi de buymuş elevit yani.. doktora gidince sorucam.. ben bugün tam tamına 13 haftalık oldum ama bir hafta önde gidiyor bebeğim bazen de tam zamanını gösteriyor iki ileri bi geri yani... ben her gün yürüyorum yoksa wc ye gidemiyorum doktor oturma yatma diyor kızıyor bana kilo aldırmadı ilk 3 ay şimdide 4 kg hakkın var dedi.. iştah bende de çok açık her şeyden çok yiyorum ve pişman oluyorum.. ben hem yürüyüş hem yüzüyom ya ağzım dilim kuruyor yaptıklarımdan.. kocamda oturma diyor bilemedim gitti.. bende durmuyorum tüm gün spor
Ben ilk 3 ay 2 kilo aldım. Geçen yüzeyim dedim. Sonra da klorlu su zarar verir mi acabadiye tereddüt ettim. Sen duzenli mi yüzüyorsun. Havuz da yüzüyorsun değil mi
canım ben hem deniz hem havuz da yüzüyorum hiç bir şey olmaz korkma.. hele geçen gün yüzdüğüm deniz çok kirlenmiş bilmeden bir saat yüzdüm sonra fark ettim kirliliği çıktım hiç bir şey olmuyor bebeğe sadece senin derin tahriş olur o kadar.. bir tek klorlu suyu yutmamaya çalış zaten gebelikten ötürü vajinal salgıların artmış olmalı.. onlar koruyor mikroplardan bebişini.. içini ferah tut bugün öğlen gene gidicem yüzmeye.. ama sakın kendini yorma nefes nefese kalmadan yüz.. su hem seni hem bebeği rahatlatır bel ağrılarını geçirir tüm vücudun çalıştığı için kan akımın düzene girer.. ve fark etmeden terlersin
Boyum 160 ben 54 kiloydum hamile kaldığımda. Ben sadece havuza gidebiliyorum. Çabuk yorumluyorum geçen ancak 50 60 metre yüzle bildim.D
Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin... zaten suda yavaş yavaş hareket et ben öyle yapıyorum dediğin gibi nefes nefese kalıyor insan.. dilerim iyi haberlerini alırız bugün yaz bize dönüşte
o çevre yok mu bizi de hasta ediyor bizi özellikle eşimin ailesi hasta ediyor.. bıt bıt sürekli sorular şükür kendi ailem sormuyorlar bile bana.. unutmuş gibi yapıyorlar çünkü çok takıldığımı biliyorlar.. cinsiyete takılmıyorum ama genel olarak gebeliğe takılıyorum.. az önce yanımda bir kadın torununa ki torunu iki aylık bal verdi deliye döndüm.. kadına anlatmaya çalıştım ama nafile korkuyorum bunlar benim de başıma gelecek diye çünkü k.valide de aynı tipte en iyisi kendi çocuğumu kendim büyütmek bir dakika gözümden ayırmayacağım evladımı yaa çok fena takıldı aklıma olay
Bugün de kontrolum var. Inşallah her şey yolundadır:)) benim için dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?