3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

napıcaz biz bunlarla bilmem.. Allah yardımcımız olsun çok kızıyorum ya Allah ilk vahiyi bile oku diye göndermiş araştır kafa verdim demiş ama çok fena bu cehalet bala maruz kalan bebeklerin Allah ım evlerden uzak ölümlerini defalarca okuduk duyduk.. benim de öyle eve karargah kuracaklar şimdiden öyle ama ben araya sınırlar çizmeye başladım şimdiden sinyaller gönderiyorum uzak dursunlar diye istemiyorum ya.. içimde çok yaralar bıraktılar onlardan hiç bir şey istemiyorum.. ben sırf gelmesinler diye doğumu üni de yapmak istiyorum kimse olmasın kocamdan başka
b arada kanım çok kaynadı sana

canım eskiye göre bayağı bi azaldı daha rahatladım elhamdülillah. metapamid var o beni rahatlatıyordu eğer çok kötüysen içmeni tavsiye ederim. hiç bir yan etkisi bir zararı yok

Metpamid kullandım fayda etmedi dramamine kullandim yine aynı ( darısı başıma inşallah benmde geçer

ben kaynanamla bayağı bir mesafeleyim son olaylarından sonra aramam hiç gittiğimdede suratsızın teki buz gibi olurum ilgilenmem.ben iyi oldumda noldu yine arkamdan bir şekilde konuşuldu iyilik yaranmıyor yani. Allah iyi etsin ne diyim. bana bulaşmasınlarda.şu doğumuda rahat bir atlatsaydım. ama doğum sonrasını düşünüyorum kız 5 ay var düşündükçe geliyorlar artık nasıl bir psikoloji yarattılarsa ... sabır.. doğumdan sonra gelir evi gibi evime müdehale etmeye çalışır çocuğu elletmemeye çalışır ama hiç birine müsade etmeyeceğim inşallah tabi bunun içinde iyi olmam gerek bakalım doğum nasıl geçecek. birde ben bunlara müsade etmeyince hemen oğluna ağlıcak karın böle yapıo şöle yapıo diee ayy düşünmek istemedim bi an canım ya Allah razı olsun benimde içim kaynadı yalan değil ilk arkadaşlıklar atışmalarla başlarmış bizimde çin takviminden ötürü öyle oldu Allah daim eylesin

Metpamid kullandım fayda etmedi dramamine kullandim yine aynı ( darısı başıma inşallah benmde geçer

rabbim inşallah bir an önce bu durumdan kurtarır canım birbirimiz için bol bol dua edelim. ya benim arkadaşım var 9 aya kadar hep kustu anasıda öyleymiş bu konularda anaya çekiliyormuş belkide sende çekmişindir. bebişteki kıpırtıları hissediyormusun?

günaydın arkadaşlar NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİİİİ
herkezin kandili mübarek duaları kabul olsun..rabbim evimizin huzurunu ve bereketini daim kılsın.evlatlarımızla güzel ömrümüz olsun...
salı günü 2 li tarama testini yaptırdık kemik ölçümü için gayet güzel dedi
eğer aksi bişey görseydi bişeyler söylerdi herhalde şimdi kan testimizi bekliyoruz..hayırlı sonuçlar çıkar inş
%70 bir kızçem olucakmış eşim duyduğundan beri ayakları yerde değil uçuyor,%30 da bi bi ihtimal diyorum ama yok o kız diyor
kız delisi

Ya benm annem yemek yiyormus sonra kusuyormus ben hic yiyemiyorum ki geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. .ayy eweett sanırım hissettigim bebegimin hareketleri :)) sen hissediyor msn ?ogrendin mi cinsiyetini ?var mi sende bi sıkıntı ?

günaydın canım hoşgeldin iyiyiz elhamdülillah bulantılar daha hafifledi o burham dönemi atlattık inşallah asıl sen nasılsn kızım nerelerdesin kaçak kayıp :)))
kandilin mübarek olsun canım rabbim gönlümüzde her ne varsa onu nasip eylesin inşallah :)
aa bende cuma yaptırdım testi dün çıktı iki test temiz elhamdülillah ooo bir kızçe yolda demek rabbim kucağına sağ sağlim almayı nasip eder inşallah.
birşey sorcam gögüsler karardımı ? birde tam kaç haftalıkken öğrendin aydnlat beni

13 haftalik hamileyim dün us girdim cinsiyet öğrenmek için daha çoook küçük diyip abartiyorlar bu sitede kaç kişide gördüm 12 haftalık cinsiyet ogreneni göstermiyor de göremedim de anlarım çoook küçük de nedir yani

yoksam senin bir kızçen mi olacak evet canım ara ara seyirtiler halinde bir kıpraşmalar hissediyorum 14+3 üz şuan 13+4 gittim dr. 16 hafta dedi birşey belli olmuyor dedi sakladı kendini dönmüş popoyu orası burası oynuyo ama ilk 3 ay buhranlıydı bulantılar halsizlik isteksizlik uyku hali şimdi atlattım şuan tek sorunum var yaa ciddi anlamda boğazım açıldı cidden biri beni durdursun ya hep açım bu ne arkadaş böyle DD

evet ya olsun varsın tek sıkıntımız çin takvimi olsun :) canım cıkmam gerek yazarım sonra

canım hoşgeldin he banada öyle dedi hiç bişi görünmüyo biliyorsun 16 yı öğrenmek lazım ya bence görüyorlar ama illa 16.hafta benim arkadaşımda 12 haftada öğrendi. dr.u kemik ve organlarına bakmış kız demiş.şu aldırma olaylarını engellemek içinmi yapıyorlar napıyorlarsa artık alışveriş mağazasına giriyorm bi pembişlere bir mavişlere bakıp bakıp çıkıyom

İçimize erkek doğuyor ama hic farketmez bizimki de topladı bacaklarını gostermedi yaa ssuperr ben yemek yemeyi özledim senn gibi olmak istiyorum ne güzel

he canım birde hamilelik öncesde vardı bende belim bellli zamanlarda tekliyordu şimdide ara ara tekliyo. ee boğaz açıldı kilo da alıyorum bele yükleniyorum az kilo almam lazım onuda nasıl halletcem bilemedim he meyve sebze yiyorum ekmek yememeye özen gösteriyorum.yağlı şeylerden felan kaçınıyorum ama bakalım birde bazen kabızlık sıkıntım oluyo. birde arada şiddetli baş ağrısı

allah iyilik versin tatlım
Işler yoğun takip etsemde pek yazmaya vakit bulamadım canım..aminnnnnnnnnnn cümlemizin inş
salı günü yaptırdık testi tam 12 haftalık yani,ultrasonu çeken kişi kemik ölçümü yaparken %70 kız dedi doktorumda ben bir dahakine söylerim dedi evet kararma yavaş yavaş başladı ama çokta değil canım..eşim havalarda valla :) ama ben hala acaba kesin mi vs diye düşünüyorum Sağlıklı olsunlarda farketmez

İçimize erkek doğuyor ama hic farketmez bizimki de topladı bacaklarını gostermedi yaa ssuperr ben yemek yemeyi özledim senn gibi olmak istiyorum ne güzel

hayırlısı canım ya ilk bebişmiydi? eşim kız doğdu diyo benimde ilkk zamanlar erkek hissi ve erkek rüyası görmüştüm şimdi ise hep kız hissi bilemedim.dün samimi bir arkadaşım beni rüyasında görmüş kızın olcak dedi. bugün başka bir arkadaşım aradı erkek gördüm dedi erkeğin olcak dedi yaa abc yapma emin ol benim yerimde olmak istemezsin kızım doyma hissim yok ayı gibi olcam diyom yakında etlendin butlandım heleki gögüsler 2 kilo DD hiç yoktu eşim hep dalgaya alırdı erkek gibi yıkanır çıkardım şimdi dev gibiler seninde gögüsler karardımı dr. sana tahmin yapmışmıyddı?

ya gögüs ve karın tutuyor diyorlar erkek olan arkadaşlarımın hepsinin kapkara gögüsler var benim aynı duruyo ne bilim kız gibi geliyo bazen ya bu kemik ölçümü ikili test oluyo dimi peki hangi değeri olmadı bende bakimmm DD

Yaa kabızlık bende de basladi 16haftada baslarmis normalde bas agrisida kabizliktan olurmuş geçer inşallah canm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…