- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Yaa kabızlık bende de basladi 16haftada baslarmis normalde bas agrisida kabizliktan olurmuş geçer inşallah canm yaaa
hayırlısı canım ya ilk bebişmiydi? eşim kız doğdu diyo benimde ilkk zamanlar erkek hissi ve erkek rüyası görmüştüm şimdi ise hep kız hissi bilemedim.dün samimi bir arkadaşım beni rüyasında görmüş kızın olcak dedi. bugün başka bir arkadaşım aradı erkek gördüm dedi erkeğin olcak dediyaa abc yapma emin ol benim yerimde olmak istemezsin kızım doyma hissim yok ayı gibi olcam diyom yakında etlendin butlandım heleki gögüsler 2 kilo DD hiç yoktu eşim hep dalgaya alırdı erkek gibi yıkanır çıkardım şimdi dev gibiler seninde gögüsler karardımı dr. sana tahmin yapmışmıyddı?
günaydın arkadaşlar NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİİİİ
herkezin kandili mübarek duaları kabul olsun..rabbim evimizin huzurunu ve bereketini daim kılsın.evlatlarımızla güzel ömrümüz olsun...
salı günü 2 li tarama testini yaptırdık kemik ölçümü için gayet güzel dedi
eğer aksi bişey görseydi bişeyler söylerdi herhalde şimdi kan testimizi bekliyoruz..hayırlı sonuçlar çıkar inş
%70 bir kızçem olucakmış eşim duyduğundan beri ayakları yerde değil uçuyor,%30 da bi bi ihtimal diyorum ama yok o kız diyor
kız delisi
Al bendende o kadar bi hafta oldu tuvalete cikmayali ayy şurup fiianda icemem yaniya bende hamileliğin ilk aylarıda vardı 5 gün insan tuvalete çıkmazmı ya birde insanı o kadar huzursuz ediyorki anlatamam.dr.a söledim hamilelikte normaldir deid. bir surup verdi ay Allahım oda bildiğin şerbet tatlıdan tiksinmişim onuda çok tuvalete çıkamadığımda içiyrum sora öğürüyorum ıysss ööö :inşallah geçer canım Allah razı olsun.
Evet canm ilk bebisim..hangi rüya tutacak acaba :)))kararma filan yok göğüslerimde dr da hic bisey söylemedi zaten degistireceim dru..su an bi dilim ekmeği bile özledim yeterki yemek yeyim de 100kilo oluyum razıyım
Al bendende o kadar bi hafta oldu tuvalete cikmayali ayy şurup fiianda icemem yani
ya gögüs ve karın tutuyor diyorlar erkek olan arkadaşlarımın hepsinin kapkara gögüsler var benim aynı duruyo ne bilim kız gibi geliyo bazen ya bu kemik ölçümü ikili test oluyo dimi peki hangi değeri olmadı bende bakimmm :ddd
volim senden haber bekliyorum en son sorum için
sanırım sende de kız isteği var canım rabbim gönlüne göre versin ,senin cinsiyet belli olmadımı?
Ikili test te yapılan ölçümde kız ve erkeğin kemik yapısına göre söylüyormuş..hangi değeri derken anlamadım tatlım...
canım hangi değere bakıcaksam söyle yazarım
kız erkek hiç fark etmiyor yeterki sağlıklı olsun yeter. Belirtiler kızı gösteriyo da araştırma yapıom kendmce :d dr. Ultrasonda bakıptamı kemik ölçümü yapıyor
ikili testte bende bebeğin ense kalınlığını aldı birde kan aldı. Hani bbu kemik ölçümü kan değerinden mi bakılıyor bakılıyorsa hangi değer diye soracaktım kusura bakma bilmiyorum sendende bilgi almaya çalışıyorum :))
papp-a 1410.6 mom:1.65 ng/ml
t-hcg 38.4 mom:0.57 ıu/ml
nt 1.12 mom:0.69 mm
down sendromu riski <1:50000
sadece yaş riski 1:1230
tısomi 18/13 riski yaklaşık 1:99000
canım bak bunlarda benim ikli test değerlerim neye göre bakıpta cinsiyet belirliyo orayı anlamadım
anladım canım aynen öyle yeterki sağlıklı olsunda farketmez ..
Evet ayrı bir dr.yönlendirdi ölçümü yaptı sonra eşim cinsiyet deyince %70 kız dedi ama belli olmaz bence 1 ayı var kesinleşmesi için..
Kanı da aldı onun sonucu 1 hafta sonra gelicek hayırlı haberler çıkar inş..
Bende çok bilmiyorum kağıt yanımda hangi değeri soruyorsan söyle bakıp yazarım canımcım
kan tahlilimin sonucu haftaya çıkıcak canım
elimde olan ultrason değerleri ve ölçümü
canım bende kemik ölçümü yapılmadı o zaman. Kendi dr.um ultrasonda baktı ense kalınlığı felan ölçünce dedim heralde burada bir değer var oradan anlaşılıyor neysem artıkımmmm seninde hayırlı haberlerni bekliyorum canım :))
ben kan tahlilinden bir değerle baktığını düşünmüştüm. :)
yardımcı olamadım kusura bakma şekerim
Ne zaman dr.gidiceksin ,artık söyler seninki hatta %100 kız veya erkek olarak netleşir..
Haftaya inş hayırlı haberimi veririm ,sağol canım
canım önümüzdeki ay şuan 14+3 üm evet bizim dr. Illa 16. Hafta diyor bakalım beklicez artık günler geçtikçe merakım dahada artıyor :))) eminim benim gibi olan anne adayları oldukça fazladır bilirsin işte kadınlar da hep bir merak :)))
canım hoşgeldin he banada öyle dedi hiç bişi görünmüyo biliyorsun 16 yı öğrenmek lazım ya bence görüyorlar ama illa 16.hafta benim arkadaşımda 12 haftada öğrendi. dr.u kemik ve organlarına bakmış kız demiş.şu aldırma olaylarını engellemek içinmi yapıyorlar napıyorlarsa artık alışveriş mağazasına giriyorm bi pembişlere bir mavişlere bakıp bakıp çıkıyom
:)hosbulduk cnm ya ben zor buldum zaten çocuğu ne diye aldiriym tövbe tövbe hem aldirmayi kafaya koyan her türlü aldırır Allah korusun ... bende erkek hissediyorum hep erkek kıyafetlerine kayıyor gözüm :) Rabbim sağlıklı sıhhatli almayi nasip etsin kucagimiza
hepimiz aynıyız canım o yüzden birbirimizi anlıyoruz
Merak kanımızda var ne yapalım değilmi,hadi bakalım inş sağlıklı hayırlı haberleri paylaşırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?