3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Yaa kabızlık bende de basladi 16haftada baslarmis normalde bas agrisida kabizliktan olurmuş geçer inşallah canm yaaa

ya bende hamileliğin ilk aylarıda vardı 5 gün insan tuvalete çıkmazmı ya birde insanı o kadar huzursuz ediyorki anlatamam.dr.a söledim hamilelikte normaldir deid. bir surup verdi ay Allahım oda bildiğin şerbet tatlıdan tiksinmişim onuda çok tuvalete çıkamadığımda içiyrum sora öğürüyorum ıysss ööö : inşallah geçer canım Allah razı olsun.

Evet canm ilk bebisim..hangi rüya tutacak acaba :)))kararma filan yok göğüslerimde dr da hic bisey söylemedi zaten degistireceim dru..su an bi dilim ekmeği bile özledim yeterki yemek yeyim de 100kilo oluyum razıyım

volim senden haber bekliyorum en son sorum için

Al bendende o kadar bi hafta oldu tuvalete cikmayali ayy şurup fiianda icemem yani

Evet canm ilk bebisim..hangi rüya tutacak acaba :)))kararma filan yok göğüslerimde dr da hic bisey söylemedi zaten degistireceim dru..su an bi dilim ekmeği bile özledim yeterki yemek yeyim de 100kilo oluyum razıyım

bende bilemedim canım ama bir gün bir rüyamda aynı eşime benzeyen bir kız çocuğu hani bıyıklarıda olsa kızım aynı eşim bide nasıl benziyor eşime anlatamam güya yeni doğmuş ama 3 aylık gibi o kadar etkisinde kaldımki o anı bizzat yaşadım. halada etkisindeyim canım 3 sene sora bir bebişi daha düşünüyorz Allahın izniyle tabi şimdi ilk olacağı için pek önemli değil hani ilk erkek olur 2.de birde kız tadayım dersin ama şuan hiç fark etmiyr ama yinede insan merak ediyor :))) kız ne ettin sen 100 kilomu ayy kıyamam sana. o kadar yemek yemeyi özlemiş inşallah bir an önce yemeye başlar eskisi giib olursun. canım bende dr. değiştirmeyi düşünüyorum bu arada nerde oturuyorsun?

Al bendende o kadar bi hafta oldu tuvalete cikmayali ayy şurup fiianda icemem yani

ya zaten öncesindende tatlıyla işim yoktu he yerdimde o kadar değil şiimdi tatlı olan ne varsa o şurupta şerbet dr. ne et iç diyo ee midem kötü oluyo tatlıdan tiksinmişim.baktım bi kaç gün çıkamıyorum mecbur hemen arkasından kaç bardak su ama ertesi gün tuvalete ççıkarıyo. anneme gittim geçenlerde kara lahana yedirmişti işe yaradı anında çıktım ama sende yeme problemi var tabi rabbim bir an önce kurtulursun inşallah mübarek günde :)

sanırım sende de kız isteği var canım rabbim gönlüne göre versin ,senin cinsiyet belli olmadımı?
Ikili test te yapılan ölçümde kız ve erkeğin kemik yapısına göre söylüyormuş..hangi değeri derken anlamadım tatlım...

kız erkek hiç fark etmiyor yeterki sağlıklı olsun yeter. belirtiler kızı gösteriyo da araştırma yapıom kendmce dr. ultrasonda bakıptamı kemik ölçümü yapıyor
ikili testte bende bebeğin ense kalınlığını aldı birde kan aldı. hani bbu kemik ölçümü kan değerinden mi bakılıyor bakılıyorsa hangi değer diye soracaktım kusura bakma bilmiyorum sendende bilgi almaya çalışıyorum :))

canım hangi değere bakıcaksam söyle yazarım

PAPP-A 1410.6 MOM:1.65 ng/mL
T-hCG 38.4 MOM:0.57 IU/mL
NT 1.12 MOM:0.69 mm
DOWN SENDROMU RİSKİ <1:50000
SADECE YAŞ RİSKİ 1:1230
TISOMİ 18/13 RİSKİ YAKLAŞIK 1:99000

canım bak bunlarda benim ikli test değerlerim neye göre bakıpta cinsiyet belirliyo orayı anlamadım

anladım canım aynen öyle yeterki sağlıklı olsunda farketmez ..
Evet ayrı bir dr.yönlendirdi ölçümü yaptı sonra eşim cinsiyet deyince %70 kız dedi ama belli olmaz bence 1 ayı var kesinleşmesi için..
Kanı da aldı onun sonucu 1 hafta sonra gelicek hayırlı haberler çıkar inş..
Bende çok bilmiyorum kağıt yanımda hangi değeri soruyorsan söyle bakıp yazarım canımcım

kan tahlilimin sonucu haftaya çıkıcak canım
elimde olan ultrason değerleri ve ölçümü

canım bende kemik ölçümü yapılmadı o zaman. kendi dr.um ultrasonda baktı ense kalınlığı felan ölçünce dedim heralde burada bir değer var oradan anlaşılıyor neysem artıkımmmm seninde hayırlı haberlerni bekliyorum canım :))

ben kan tahlilinden bir değerle baktığını düşünmüştüm. :)

yardımcı olamadım kusura bakma şekerim
Ne zaman dr.gidiceksin ,artık söyler seninki hatta %100 kız veya erkek olarak netleşir..

Haftaya inş hayırlı haberimi veririm ,sağol canım

yardımcı olamadım kusura bakma şekerim
Ne zaman dr.gidiceksin ,artık söyler seninki hatta %100 kız veya erkek olarak netleşir..

Haftaya inş hayırlı haberimi veririm ,sağol canım

canım önümüzdeki ay şuan 14+3 üm evet bizim dr. illa 16. hafta diyor bakalım beklicez artık günler geçtikçe merakım dahada artıyor :))) eminim benim gibi olan anne adayları oldukça fazladır bilirsin işte kadınlar da hep bir merak :)))

hepimiz aynıyız canım o yüzden birbirimizi anlıyoruz
Merak kanımızda var ne yapalım değilmi,hadi bakalım inş sağlıklı hayırlı haberleri paylaşırız hepimiz

:) hosbulduk cnm ya ben zor buldum zaten çocuğu ne diye aldiriym tövbe tövbe hem aldirmayi kafaya koyan her türlü aldırır Allah korusun ... bende erkek hissediyorum hep erkek kıyafetlerine kayıyor gözüm :) Rabbim sağlıklı sıhhatli almayi nasip etsin kucagimiza

aynen 1 sene olmadı ya çocuğum sabırla bekledik elhamdülillah bir sene içindede oldu benim arkadaşımın eşi anlattı dediki. dr. 16.hafta demiş onlarada bunlarda dr.u bayağı sıkıştırmışlar bzim ilk çocuğumz aldırmayı kesinlikle düşünmüyoruz felan diyince direkt erkek demiş.bende demekki aldırmayı önlemek içinmi 16 diyrlar diye düşündüm ne bilim amin canım ya inşallah seninde mi ilk kaç yaşındasın nerde oturuyorsun

hepimiz aynıyız canım o yüzden birbirimizi anlıyoruz
Merak kanımızda var ne yapalım değilmi,hadi bakalım inş sağlıklı hayırlı haberleri paylaşırız hepimiz

haha evet canım ya genlerimize işlemiş o yüzden gayet birbirimizi anlyoruz inşallah canım sağlıklı olsunlarda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…