3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Benimde ilk cnm da bnde ki kocamda ki heyecanı sevinci gören doktor saklamazdi diye tahmin ediyorum 23 yaşındayım konyada oturuyorum cnm sen ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar kontrolden geldim. Çok şükür elhamdulillah iyi.kız ben çok vesvese yapıyorum yaa. Nasıl kasılmisim aman bir şey olmasın diye. Artık yapmıycam.ben onu en güzel Koruyucu ya emanet etmişim. Ötesi yok. Yalnız 18. Haftada gel 3 lü test yapalım dedi. Ben zaten 2 li test yaptırmıştim. Ikisine de gerek var mı biliyor musunuz

sende bendensin ozmn canım benımde cok sukur olmadı cok korkuodum olucak dıye.bende ikili yaptırdım sonuuc beklıyoruz bakalım cinsiyeti ögrenebildinmi:44:

Sağlıklı sihhatli olsunlarda ne olduğu farketmez ama alışveriş yapmak istiyorum artik ben icim gidiyor :) ankara da oturuyorum canm ben sen

Ac karina kayısı denedin mi oda ii geliyormus ins gecer canm dua et bana

[sıze=3][sıze=2]sende bendensin ozmn canım benımde cok sukur olmadı cok korkuodum olucak dıye.bende ikili yaptırdım sonuuc beklıyoruz bakalım cinsiyeti ögrenebildinmi:44:
[/sıze][/sıze]

evet canım çok şükür rahatım iştah yerinde
Bende salı günü yaptırdı kemik ölçümü güzel dedi şimdi msj geldi kan testi de çok şükür negatif miş..
Rakam olarak sanırım hastane çıktısında olur farketmez gerçi sonuç negatif ya yeter bana
%70 kız dedi ve dünyalar eşimin oldu diyorum %30 da bi ihtimal kesin değil yaa yok ya kız o diyo
Inşallah öyledir sana tahminde bulunmadımı dr.yada kemik ölçümünü yapan

Benimde ilk cnm da bnde ki kocamda ki heyecanı sevinci gören doktor saklamazdi diye tahmin ediyorum 23 yaşındayım konyada oturuyorum cnm sen ?

benim eşimi bir görsen nasıl sıkıştırıyor ağzından birşeyler alabilmek için :)))) 27 yaşındayım istanbulda oturuyorum anam konya çok sıcaktır şimcik

oo canım hoşgeldin iyi haberlerle geldin inşallah :)) tabi canım ne gerek var ya ne takıyorsun bebişini düşün ilk bende yapıyordum sonradan ne gereksiz olduğunu düşündüm ay bişimi oldu ay noldu ya rabbime emanet ediyorum daha ötesimi var verende o alanda.benim arkadaşlar 2li iyi çıktıysa 3lüye gerek yok dediler bu arada yazarken benimkide içeride çoşuyo gün geçtikçe dahada netleşio kıpırtılar yalnız hep solda takılıyo DDD

benim eşimi bir görsen nasıl sıkıştırıyor ağzından birşeyler alabilmek için :)))) 27 yaşındayım istanbulda oturuyorum anam konya çok sıcaktır şimcik

Düne kadar yağmur vardı da bugün fena sicakti bi de gebe olunca tansiyonu mu falan yükseltti buarada ben ikili üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırdın mı

ne gusel sonucların temız cıkmıs canım.banada erkek gıbı gozukuo dedı yanı bı oran vermedı

Kul derki : islerimi halledip Rabbime yöneleyim Rabbi derki : Bana yönelin islerinizi ben halledeyim. Selam ve dua ile..Hayrli kandiller...

Düne kadar yağmur vardı da bugün fena sicakti bi de gebe olunca tansiyonu mu falan yükseltti buarada ben ikili üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırdın mı

canım ikili yaptırdım canım temiz çıktı. 3lü yaptırmayı düşünmüyorum. ama son andada kararımı değiştirmezsem tabi konya nedense benim aklımda hep yazın bir çöl olarak kalmış coğrfyadan :))) Allah yardımcın olsun canım sıcaklardan.

Sağlıklı sihhatli olsunlarda ne olduğu farketmez ama alışveriş yapmak istiyorum artik ben icim gidiyor :) ankara da oturuyorum canm ben sen

ya benim cinsiyetini öğrenmemdeki amaç teker teker ufaktan bişiler alayım 9 ayına kadar evet kesinlikle fark etmez rabbim ne takdir etmişse o.bende istanbulda oturuyorum ankaranın neresinden kızım kışın etimesguta gittim herşeyimi 3 kat giyindim br taraflarım dondu çok soğuk yaa

Ac karina kayısı denedin mi oda ii geliyormus ins gecer canm dua et bana

rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kimin ne derdi varsa şifalar ihsan eyler inşallah. aç karnına denemedim ama kayısı fayda etmedi. ne bir bağırsak sıkntısıysa artık şükür rabbime bunada elhamdülillah.

Hayırlı kandiller. Benim de çok sukur iyi geciyor hamileligim. Sabahları bulantiya çay cok iyi geliyor.

hoşgeldin canım hayırlı kandiller ne kadarlık seninki ohh ne güzel güzel geçsin ya ilk defa duydum bulantıya çay geldiğini arkadaşım çaydan tiksinmişti. bulandırıyor diye

hoşgeldin canım hayırlı kandiller ne kadarlık seninki ohh ne güzel güzel geçsin ya ilk defa duydum bulantıya çay geldiğini arkadaşım çaydan tiksinmişti. bulandırıyor diye
Ben de onbesinci haftadayim muhtemel dogum tarihi seninkiyle ayni. Acik cay o dalgalanan midemi yatıştıriyor. Gune onunla başlıyorum hep.
Allah hepimize saglikli hayırlı evlatlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…