- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi melekannesi14
-
aynen 1 sene olmadı ya çocuğumsabırla bekledik elhamdülillah bir sene içindede oldu benim arkadaşımın eşi anlattı dediki. dr. 16.hafta demiş onlarada bunlarda dr.u bayağı sıkıştırmışlar bzim ilk çocuğumz aldırmayı kesinlikle düşünmüyoruz felan diyince direkt erkek demiş.bende demekki aldırmayı önlemek içinmi 16 diyrlar diye düşündüm ne bilim amin canım ya inşallah seninde mi ilk kaç yaşındasın nerde oturuyorsun
selam arkadaşlar
bizde geldikkkknasılsınız..
okudğum kadarıyla bulantı belası var sizlerde..
ben çok şükür rahatım halsizlik dışında sıkıntım yok..
haziranın onunda gidicez dr.ikili test yapılcak ..
bende bilemedim canım ama bir gün bir rüyamda aynı eşime benzeyen bir kız çocuğu hani bıyıklarıda olsa kızım aynı eşimbide nasıl benziyor eşime anlatamam güya yeni doğmuş ama 3 aylık gibi o kadar etkisinde kaldımki o anı bizzat yaşadım. halada etkisindeyim canım 3 sene sora bir bebişi daha düşünüyorz Allahın izniyle tabi şimdi ilk olacağı için pek önemli değil hani ilk erkek olur 2.de birde kız tadayım dersin ama şuan hiç fark etmiyr ama yinede insan merak ediyor :))) kız ne ettin sen 100 kilomu ayy kıyamam sana. o kadar yemek yemeyi özlemiş inşallah bir an önce yemeye başlar eskisi giib olursun. canım bende dr. değiştirmeyi düşünüyorum bu arada nerde oturuyorsun?
ya zaten öncesindende tatlıyla işim yoktu he yerdimde o kadar değil şiimdi tatlı olan ne varsa o şurupta şerbet dr. ne et iç diyo ee midem kötü oluyo tatlıdan tiksinmişim.baktım bi kaç gün çıkamıyorum mecbur hemen arkasından kaç bardak su ama ertesi gün tuvalete ççıkarıyo. anneme gittim geçenlerde kara lahana yedirmişti işe yaradı anında çıktımama sende yeme problemi var tabi rabbim bir an önce kurtulursun inşallah mübarek günde :)
[sıze=3][sıze=2]sende bendensin ozmn canım benımde cok sukur olmadı cok korkuodum olucak dıye.bende ikili yaptırdım sonuuc beklıyoruz bakalım cinsiyeti ögrenebildinmi:44:
[/sıze][/sıze]
Benimde ilk cnm da bnde ki kocamda ki heyecanı sevinci gören doktor saklamazdi diye tahmin ediyorum 23 yaşındayım konyada oturuyorum cnm sen ?
Arkadaşlar kontrolden geldim. Çok şükür elhamdulillah iyi.kız ben çok vesvese yapıyorum yaa. Nasıl kasılmisim aman bir şey olmasın diye. Artık yapmıycam.ben onu en güzel Koruyucu ya emanet etmişim. Ötesi yok. Yalnız 18. Haftada gel 3 lü test yapalım dedi. Ben zaten 2 li test yaptırmıştim. Ikisine de gerek var mı biliyor musunuz
benim eşimi bir görsen nasıl sıkıştırıyor ağzından birşeyler alabilmek için :)))) 27 yaşındayım istanbulda oturuyorum anam konya çok sıcaktır şimcik
evet canım çok şükür rahatım iştah yerinde
Bende salı günü yaptırdı kemik ölçümü güzel dedi şimdi msj geldi kan testi de çok şükür negatif miş..
Rakam olarak sanırım hastane çıktısında olur farketmez gerçi sonuç negatif ya yeter bana
%70 kız dedi ve dünyalar eşimin oldu diyorum %30 da bi ihtimal kesin değil yaa yok ya kız o diyo
Inşallah öyledir sana tahminde bulunmadımı dr.yada kemik ölçümünü yapan
[sıze=2]ne gusel sonucların temız cıkmıs canım.banada erkek gıbı gozukuo dedı yanı bı oran vermedı[/sıze]
Düne kadar yağmur vardı da bugün fena sicakti bi de gebe olunca tansiyonu mu falan yükseltti buarada ben ikili üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırdın mı
Kul derki : islerimi halledip Rabbime yöneleyim Rabbi derki : Bana yönelin islerinizi ben halledeyim. Selam ve dua ile..Hayrli kandiller...
Sağlıklı sihhatli olsunlarda ne olduğu farketmez ama alışveriş yapmak istiyorum artik ben icim gidiyor :) ankara da oturuyorum canm ben sen
Ac karina kayısı denedin mi oda ii geliyormus ins gecer canm dua et bana
Hayırlı kandiller. Benim de çok sukur iyi geciyor hamileligim. Sabahları bulantiya çay cok iyi geliyor.
Ben de onbesinci haftadayim muhtemel dogum tarihi seninkiyle ayni. Acik cay o dalgalanan midemi yatıştıriyor. Gune onunla başlıyorum hep.hoşgeldin canım hayırlı kandiller ne kadarlık seninki ohh ne güzel güzel geçsin ya ilk defa duydum bulantıya çay geldiğini arkadaşım çaydan tiksinmişti. bulandırıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?