3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Ben de onbesinci haftadayim muhtemel dogum tarihi seninkiyle ayni. Acik cay o dalgalanan midemi yatıştıriyor. Gune onunla başlıyorum hep.
Allah hepimize saglikli hayırlı evlatlar verir

canım benimde 14+3 bende 15. hafta içinde desene doğumlarımız yakın bilmem çayı hiç denemedim hep tuzlu şeyler canım ya. amin inşallah senin nasıl geçiyor hamilelik varmı bebişinde kıpırdanmalar nasıl gidyor hamilelik varmı bir sıkıntı?

Slm kizlar okullari kapattimya artik rahat rahat takilirim size. Gecmisi cok okuyamadim yeni gelenleri kocsman opuyorum ve hosgeldiniz diyorum. Sibelim elevitle ilgili bisey konusulmus benim kuzenim bayer'de calisiyor o bile tam donuz jelatini yoktur diyemiyor bende o yuzden degistirdim. İcerigi ayni olan decavit var onu kullanmaya basladim. İcerikleri birebir ayni ana onun icirisindeki jelatin yapisi inekten uretiliyomus. Bu arada bu ilaclari yazdirmamaya karar verdim. İlac 6 tl yazdirinca 10 lira.

Slm kızlar benim de 12 Haftam bitti bulantı kusma çok fenayım zorla yediriyolar her yemekten de soğudum giderken görüyorum ya :'( Allahtan bebiş iyi çok şükür geçen haftaya kadar ağrım oluyodu korkuyodum düşecek diye. Siz nasıl geçiriyosunuz bulantıdan halsizlikten nasıl kurtulcaz?

Slm canim hoşgeldin sefalar getirdim ohhh artikim sende bizdensin :)))hadi ya domuz jelatini varmis ya hepsinde bisi cikiyor saglikli ne kaldiki.ay canim kesinlikle ya reçetesiz al daha iyi EE sen nasilsn bakalim hamislik nasil gidiyoo :)))

Slm canim h.g hep bol tuzlu gidalarla bastirmaya calistim.birde en buyuk yardimcim metapamid oldu.Canim 14+4 um gecen hafta hafifledi.daha yeni yeni ilaç kullaniyormusun?

Slm canim hoşgeldin sefalar getirdim ohhh artikim sende bizdensin :)))hadi ya domuz jelatini varmis ya hepsinde bisi cikiyor saglikli ne kaldiki.ay canim kesinlikle ya reçetesiz al daha iyi EE sen nasilsn bakalim hamislik nasil gidiyoo :)))

Hehe dogru diyosun gobus degil bebiste kiyafet problemi cok fena. Acikcasi cokda hamile kiyafetine para vermek istemiyorum. İki tane pantalon aldim bikac tanede genis gomlek.
Valla bize deymesin iyi gidiyoruz. Haziranin son haftasi derayli ultrason var. Testler bitti simdide onun stresi basladi. En son oglusum cok iyiydi. Bende bugun 19. Haftama girdim hala net bisey hissedemedim ona cok uzuluyorum. Bu arada yarin Allah nasip kismet ederse yazliga gidicem 1 hafta. Yol uzun bakalim nasil gecicek yolculuk.

Canim ben bu gruptaki hamilelik boyunca hic bulantisi olmayan nadir tiplerden biriyim. Umarim seninde biran once gecer bulantilarin eminim cok fena oluyodur. Ben 19 a girdim ama bendede gecmeyen hatta ara ara cok artan pelvik agrilar oluyor. İlk basta bende cok tedirgindim ama doktorum kansman olmadigi surece agridan korkma dedi. Sukur simdilik 1 kere o tehlikeyi atlatip yolu yariladik. Sende icini derah tut.

14+4 uz ama teyzesi gobus basini almis gidio yeni bol kıyafetler lazim şart oluyor :)))ucuza kapatmak lazim :))) maşallah ya 19. Hafta kaç kilo aldin matmazel? Bulantilar azaldiysa ohhh rahat rahat yolculuk yaparsin :)))

Nasil yani kipirti felan hissetmiştir musun?

Slm canim h.g hep bol tuzlu gidalarla bastirmaya calistim.birde en buyuk yardimcim metapamid oldu.Canim 14+4 um gecen hafta hafifledi.daha yeni yeni ilaç kullaniyormusun?

Ben de çubuk kr yiyodum geçen onu da yer yemez çıkarınca soğudum artık o da fayda etmiyo ilaç vermedi doktor vitamin verdi iki tane bu hafta. Haftaya yne gidecem desem mi ilaç yazarmısınız diye

Ağrıyı atlattık da yeme içme kalmadı bebek gelişmicek diye korkuyoruz su içsem çıkıyo kilo da verdim :-(

14+4 uz ama teyzesi gobus basini almis gidio yeni bol kıyafetler lazim şart oluyor :)))ucuza kapatmak lazim :))) maşallah ya 19. Hafta kaç kilo aldin matmazel? Bulantilar azaldiysa ohhh rahat rahat yolculuk yaparsin :)))

Canim simdiye kadar 2 kilo aldim ama 17. Haftaya kadar 5,5 kilo vermistim. Doktor bundan sonra daha hizli kilo alirsin dikkat et dedi bakalim artik elimden geldigi kadar. Tatil yapmayi ozledim valla o yuzden cok iyi gelicek bu seyahat bana. Malesef daha cok belirgin bisey hissedemedim ve bu cok uzuyor beni. Doktor canini sikma 22 ye kadar olabilir bu durum dedi. Belki tatil bebisede iyi gelir tepinir icimde

Hic merak etme bende kilo verdim ama bebis gelisimini surduruyor. Sen bisey yemesende o senin depolarini kullaniyor o yuzdende mutlaka vitaminlerini al ihmal etme.
Vitaminlerin de bi tanesi bulantı yapıyo bilerek mi yapıyolar anlamıyorum. Henüz çok karnım belli olmadığı için normal kıyafetlerimi giyiyorum biraz dar geliyo tabi acaba o da bulantı yapar mı ki

Ben de çubuk kr yiyodum geçen onu da yer yemez çıkarınca soğudum artık o da fayda etmiyo ilaç vermedi doktor vitamin verdi iki tane bu hafta. Haftaya yne gidecem desem mi ilaç yazarmısınız diye

canım seni çok rahatsız ediyorsa söyle bence o kadar çekmezsin en azından.dr.a söledim bulantıları hemen ilaç yazdı bana.bebeğe hiç bir zararı yok günde 3 taneye kadar kullanabiliyorsun

canım kilo konusu iyimi kötümü bilemedim ama zorlada olsa ye bebişi besle :))) bencede eminim onada iyi gelicek tatil annesi mutlu olunca sonuçta oda mutlu olcak hadi bakalım ana oğul tatile :))) olsun canım hiç kafana takma tekmişleri eminimki onunda bir zamanı var .

hamişlerr nerdesiniz gelin konuşalım dertleşelim :)) nasıl gidiyor hamilelik ?
Yaw ben hala söyleyemedim etrafa sen nasıl söyledin sade annem biliyo bugün yeğenlerim yaramazlık yaparken karnımı koruyamadım ne yapsam nasıl söylesem herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…