- Konu Sahibi melekannesi14
-
nasılsınız bayanlar, ben 16 haftayı bitirdim şükür sağlıkla, midem biraz rahatladı ama sabah öggleri devam gerçi ona da takılmıom artık belki biraz psikolojiktir benimki. ilk haftalar yemek sonrası çok yogun mide gazından midem bulanıodu şimdi daha iyi ama gaz sende çok erken başlamış diyorlar ilerde napcam bilmem. ilk aylardaki bunalımım da azaldı şükür, sizde de rahatsızlıktan dolayı sıkıntı varsa üzülmeyin geçiyor. cinsiyeti cuma öğrenicem inş hayırlısı. bir de bu göğüslerin buyumesi ne zaman durcak ya paso sütyen mi alcam ben feci sıkıştırıolar, devamlı büyümez dimi doğuma kadar:)?
16. Haftanın esmasi,
el Celil 67 kez
Zul-celali ve'l-ikram 67
El-Muktedir 67
El-Melik 67 kez
15,hafta icinde var mi
Yaw ben hala söyleyemedim etrafa sen nasıl söyledin sade annem biliyo bugün yeğenlerim yaramazlık yaparken karnımı koruyamadım ne yapsam nasıl söylesem herkese
nasılsınız bayanlar, ben 16 haftayı bitirdim şükür sağlıkla, midem biraz rahatladı ama sabah öggleri devam gerçi ona da takılmıom artık belki biraz psikolojiktir benimki. ilk haftalar yemek sonrası çok yogun mide gazından midem bulanıodu şimdi daha iyi ama gaz sende çok erken başlamış diyorlar ilerde napcam bilmem. ilk aylardaki bunalımım da azaldı şükür, sizde de rahatsızlıktan dolayı sıkıntı varsa üzülmeyin geçiyor. cinsiyeti cuma öğrenicem inş hayırlısı. bir de bu göğüslerin buyumesi ne zaman durcak ya paso sütyen mi alcam ben feci sıkıştırıolar, devamlı büyümez dimi doğuma kadar:)?
benimkilerde biraz daha buyurlerse agzima giricekler. Sanirim su anda en nefret ettigim kisim goguslerim. Zaten buyuktu iyice devasa oldular.
Cinsiyeti ogrenince daha bir baska oluyor. Hayirlisi olsun.
dün iyiyim dedim nazar değdi herhalde bugun fena oldum baya. azcık güneşte kaldım bütün gece başım ağrıdı, ilaç almıyım dayanıyım dedim ama çok zor geçti gece. haftada bi soğuk, sıcak azcık bişeye magruz kalınca coşuo başım ne yemek yiyebiliyorum ne bişey. bir de sabahları acı bi sarı su kusuyorum çok fena tadi ya. buna da şükür ne diyelim.
sağol hepimize Allah kolaylık versin şifa versin inş. baş ağrısı fena oluyo cidden, yatarken kulaklarımın arkasına kolanyalı pamuk koydum o rahatlattı biraz, bir de tulbente patates koyup ustune karabıber ve kahve yapıp başa sarma da iyi geliyormuş. bi dahaki ne onu denicem olmadı parol napıyım.
Yaw ben hala söyleyemedim etrafa sen nasıl söyledin sade annem biliyo bugün yeğenlerim yaramazlık yaparken karnımı koruyamadım ne yapsam nasıl söylesem herkese
bugün de iyi ağladım ama:) bir de geniz akıntım oluo alerjik rinitten dolayı dönem dönem o midemi çok bulandırıo ilk dönem yoktu geçsin die bekliom ama bakalım şu hava değişimleri biteydi Allah'ın izniyle. zormuş bebiş taşımak çok şükür yine tabi. bir de hareket etse de tadına varsam diyorum böyle sanki hastayım da iyileşmiom gibi his oluyo.
yok ya duzenlı bi his bende tam ayırt edecegım bişey hissetmedim gaz da olunca hangisi bilemiyorum hayırlısı bakalım bende de netleşir inş.
Ben ananeye ve babaneye giderken birer tane zıbin aldık paketi görünce anladilar zaten sonrası hüzünlü sahneler :)))
demekki ailelere söylemeye çekinen ben değilmişimDD anne ve babada çekindim o kadar diğerleri basit oldu
Ben başta anneme söylerken kimseye söyleme dedim o da ne ketummuş babama bile söylememişbi de kayınvalide tarafı var onlar hiç bilmiyo 3 ayı geçtik. en iyisi ikisine de yayın etrafa demek galiba ama eşim hala istemiyo bilinmesini :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?