- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
- 198
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Ben başta anneme söylerken kimseye söyleme dedim o da ne ketummuş babama bile söylememişbi de kayınvalide tarafı var onlar hiç bilmiyo 3 ayı geçtik. en iyisi ikisine de yayın etrafa demek galiba ama eşim hala istemiyo bilinmesini :-(
Anlamışlardır zaten göbeğim hiç üç aylık gibi değil daha fazla duruyo. Eşimi ikna edip söylemeliyim herkese utangaçlık da biyere kadar demi ;-)
Ben zaten bikaç aydır yükselişteydim kilo konusunda hamilemisin diye soruyolardı yok diyodum tabi şimdi de ben size yalan söyledim aslında hamileydim demek zor geliyo açıkçasıben sana söyliyim uzattıkça dahada stres yapıp söyleyemezsiniz zaten yakın zamanda patlak verecek göbeğin kilo göbeğiylede hamiş göbeği hemen fark ediliyo
Ben zaten bikaç aydır yükselişteydim kilo konusunda hamilemisin diye soruyolardı yok diyodum tabi şimdi de ben size yalan söyledim aslında hamileydim demek zor geliyo açıkçası
Bugün doktora gittim kan vermeye Tsh için artı muayene oldm.. Kendi doktorum cinsiyetini 15. Haftada söyleyecekti ama ben bu gittiğim doktora da muayene oldum ve cinsiyeti yüzde 80 Kız dediçok sevindimmmm ❤️... Şuan 14. Hafta içindeyim arkadaşlar kıpırtıları seyirti halinde hissediyorum bakalım 2 haftaya daha net belli olur dedi cinsiyeti yani bi ihtimal erkekte olabilir gibi.. Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin..
bak burada bir daha sevindim hehehe :))) amin canım rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin :))
Sağol hayatım âmin :))) en kısa zaman da seninkini de merakla bekliyoruz beyzademi hanımzade mi bakalmTabi en önemlisi hayırlısı olması...
heheh teyzoşu bende çok sabrsızlanıyorum :))) bakalım ne zamana nasip olcak öğrenmek
Bakalım heyecanla beklemekteyiz çok nazlı çıktı sanki amaneyseee ((
bu konuda babasına çekmiş kendileri :))) doğururken öğrencem bu gidişle
Hahah kıyamam sana ben.. En kısa zaman da gönlünüzden geçeni öğrenmeniz dileğimle hayatım
Slm kizlar nasilsiniz. Ozluyorum valla sizi. Sicaklar artmaya basladikca dahada zor olucak heralde. Bugun bizde 20. Haftamiza girdik. Tatilde oglus gobusumde yuzup duruyoruzcok iyi geldi gercekten evden biraz uzaklasmak.
Bu arada hamisligimi ben encok babama soylerken utanmistim. Hos hala babamin yaninda utaniyorum o ayri....
Arkadaşlar sabah uyandım. Karnım taş gibi sert. Rahimde kasılma olmuş. Doktoruma mesaj attım ama dönmedi . Böyle birşey yaşayan var mı? Bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?