- Konu Sahibi melekannesi14
-
inanamıyorum Rabbim şifa versin bebeğine sana güçlü ol.. her denilene hemen kapılma ne olmaz denilenler geldi bu dünyaya. evladını sana bağışlasın Allah'ım yar ve yardımcın olsun.. halen şoktayım güzel haberlerini alalım inşallah... ne diyeceğimi bilemedimkızlar prş. günü hem rutin kontrole gidiyim dedim.hemde bebişimin cinsiyetini öğreneyim dedim.ben 2 hafta önce muayene olmuştum dr.um temmuz ortası gibi gel dedi. bende başka br dr.a gittim neyse kadın baktı çocuğun durumu hiç iyi değil hiç parlak değil.ben zaten başladım ağlamaya başladım. şok oldum kadın damdan düşer gibi söyleyince tutamadım kendimi peki dedim noldu. çişini yapamıyo idrar torbası büyümüş.böbrekler risk altında dedi. ben ağla ağla beynimden vurulmuşa döndüm. acil olarak detaylı çekim istedi özel bir yere gönderdi. neyse gittim oraya dr. çekim çok detaylıydı.eline ayağına herşeyine baktı herşey normal fakat tek sıkıntı vardı erkek bebeklerde genelde bu sorun oluyor dedi. pipisi darmış. azar azar çişini yapıyormuş ama böbrekleri risk altında hayatı boyunca diyaliz makinasına bağlı kalabilir dedi. metanetli olmaya çalıştım soğuk kanlı olmaya çalıştım.çapaya git dedi. oraya gittim tüm gün bekledim.randevulu hastalar öncelikli benimde randevum olmadığı için en son hasta bendim.ama gördümki neleri var bir bayan var doğuma son 1 hafta kala bebeğin kalp ritimleri düşük doğum esnasında hayatını kaybedebilir dedi dr. başka biri var 3 aylık hamile bebeğinin tüm organları dışarıdaymış biri var bebeğin beyn geriye kaymış. başkası var bebğinin böbreği iflas etmiş ve diğer böbreğinde kist varmış. herkesin bir derdi vardı halime şükür ettim. orada herkes ağlıyor.elimizden ne gelirki dua etmekten başka rabbim kimin derdi varsa şifasını dermanını verir inşallah. sonra sıra bana geldi baktı dr.da diğerlerinin söylediklerini söyledi.ben başla yine ağlamayasulu gözüm tutamıyorum kendimi napiyim. dr dediki senden sıvı alıncak biyopsi yapılacak buda %2 lik düşülk olabilir bu sıvıdan bebeğin genetik yapısına kromozomlarına çok detaylı inceleme yapılcakmış evet böbrekleri risk altında dedi.çrş. günü heyet toplantısı olcak prf.lar başhekim dekanlar toplanıp karar verip net bir cevap çıkcak etrafıma hiç böyle vaka duymadım bunada şükür elhamdülillah.kızlar bilgisi olan lütfen paylaşsın. ve sizden bol dua bekliyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah öpüyorum hepinizi
Çok geçmis olsun. Rabbim hepimizi korusun.
Çok geçmis olsun. Rabbim hepimizi korusun.
inanamıyorum Rabbim şifa versin bebeğine sana güçlü ol.. her denilene hemen kapılma ne olmaz denilenler geldi bu dünyaya. evladını sana bağışlasın Allah'ım yar ve yardımcın olsun.. halen şoktayım güzel haberlerini alalım inşallah... ne diyeceğimi bilemedim
Çok üzüldüm sibel ama sana bisey anlatacaim bi akrabamin kizina dr ların soylemedigi sey kalmadi zeka geriligi var dediler down sendromu dediler özürlü dogar dediler hiç bi dr olumlu hiç bisey soylemedi tum dr.lar gebeligin acilen sonlanmasi gerektigini söyledi. Kız ne gelirse kabulum dedi ve doğum yaptı çocuğu10 yaşında hiç bi sıkıntı yok. .moralini yüksek tutmaya çalış çok zor biliyorum ama Allah ne derse o oluyor bu bi imtihan inşallah senn yavrunda sağlıklı sıhhatli dünya ya gelecek
Canim iki hafta önce hic sknti yoktu persembeden beri bebeğimi uzuyorum zaten iceride skntisi var yavrumun( sadece kafami dagitmaya calisiyorum. Kaç yere gittim gülüm aynisini söylüyorlar.dun prf. Gittim oda aynisini dedi idrar kesesi dolmuş çok sikisinca tazikli bisekilde cisini yapiomus buda böbreklerde şişme yapio büyüme yapio nolur dualarini eksik etme canim (
Kuzum Allah razi olsun ama ultrasondada net belli oluyo kuşum o kadar belliki( idrar torbasi sismiski canimin içerde skntisi var bobrekleride buyumus teyzosu nolur dualarini. Eksik etme (
Allah ım yardım etsin
Yasin okucam size de gönderirim mutlaka
sen üzülme düzeleceğine tüm kalbimle inanıyorum bak erkek olacağını da bilmiştim.. sen canını sıkma üzülmesin daha da bebiş.. bi çaresi yok mu müdahele falan varsa hemen araştıralım.. Allah ım kucağına sağlıkla almayı nasip eylesin hepimize acısın
Kuzum Allah razi olsun ama ultrasondada net belli oluyo kuşum o kadar belliki( idrar torbasi sismiski canimin içerde skntisi var bobrekleride buyumus teyzosu nolur dualarini. Eksik etme (
Dualarım sennle canm merak etme biraz arastirdim da bebis doğana kadar böbrekler olması gereken boyuta inebiliyormus inşallah öyle olur kuzummm
Cok saol canim. Cisini yapamadigi için böbreklerin de büyüme oluyorCanım geçmiş olsun bebişinde mı var böbrek büyümesi
Katater takılabilir mi acaba tedavi için ne diyorlar. Bebek anne karnındayken takılabilir diye duymuştum
İnşallah canim ya bende nette arastirdim erkek bebeklerde bu tarz sikintilar oluyormuş.organlari olusurken ozellikle.ya insallah iyi olur bebegim. suan cok caresizim elimden hic bisi gelmio duadan başka beklemekten başka.keşke elimde olsa cisini yaptirsam rahatlatsam onu skntisini bir giderebilirsem( herşey için Allah razi olsun canim.eline bir bilgi gecerse paylaş benimle
Cok saol canim. Cisini yapamadigi için böbreklerin de büyüme oluyor(
Canim.çok küçük olduğu için tam bisi diyemiyorlar capadaki kurula gitcez crs.O karara gore netlescek.nolur dua et oğlum Muhammed aliye teyzesi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?