3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Sibelicim inan okuduklarima inanamadim su anda cok gecmis olsun canim. Gecen gun topiklerin birinde bu konuyla ilgili bi yazi vardi bulunca sana yollayim. Bide ben facebook da bi gruba uyeyim istersen ozelden msj atiyim orayada sor sorunu. Mutlaka seninle ayni seyleri yasayan birileri vardir.

inanamıyorum Rabbim şifa versin bebeğine sana güçlü ol.. her denilene hemen kapılma ne olmaz denilenler geldi bu dünyaya. evladını sana bağışlasın Allah'ım yar ve yardımcın olsun.. halen şoktayım güzel haberlerini alalım inşallah... ne diyeceğimi bilemedim

Çok üzüldüm sibel ama sana bisey anlatacaim bi akrabamin kizina dr ların soylemedigi sey kalmadi zeka geriligi var dediler down sendromu dediler özürlü dogar dediler hiç bi dr olumlu hiç bisey soylemedi tum dr.lar gebeligin acilen sonlanmasi gerektigini söyledi. Kız ne gelirse kabulum dedi ve doğum yaptı çocuğu10 yaşında hiç bi sıkıntı yok. .moralini yüksek tutmaya çalış çok zor biliyorum ama Allah ne derse o oluyor bu bi imtihan inşallah senn yavrunda sağlıklı sıhhatli dünya ya gelecek

Çok geçmis olsun. Rabbim hepimizi korusun.

Canim iki hafta önce hic sknti yoktu persembeden beri bebeğimi uzuyorum zaten iceride skntisi var yavrumun( sadece kafami dagitmaya calisiyorum. Kaç yere gittim gülüm aynisini söylüyorlar.dun prf. Gittim oda aynisini dedi idrar kesesi dolmuş çok sikisinca tazikli bisekilde cisini yapiomus buda böbreklerde şişme yapio büyüme yapio nolur dualarini eksik etme canim (

Kuzum Allah razi olsun ama ultrasondada net belli oluyo kuşum o kadar belliki ( idrar torbasi sismiski canimin içerde skntisi var bobrekleride buyumus teyzosu nolur dualarini. Eksik etme (

Allah ım yardım etsin
Yasin okucam size de gönderirim mutlaka
sen üzülme düzeleceğine tüm kalbimle inanıyorum bak erkek olacağını da bilmiştim.. sen canını sıkma üzülmesin daha da bebiş.. bi çaresi yok mu müdahele falan varsa hemen araştıralım.. Allah ım kucağına sağlıkla almayı nasip eylesin hepimize acısın

Kuzum Allah razi olsun ama ultrasondada net belli oluyo kuşum o kadar belliki ( idrar torbasi sismiski canimin içerde skntisi var bobrekleride buyumus teyzosu nolur dualarini. Eksik etme (

Dualarım sennle canm merak etme biraz arastirdim da bebis doğana kadar böbrekler olması gereken boyuta inebiliyormus inşallah öyle olur kuzummm

Canim Allah razi olsun o kadar duaya ihtiyacimiz varki herkesten dua istiyorum bende oglusum için bol bol dua ediyorum.muhammed alimizin sikintisi var teyzesi rabbim insallah sifasini verecek.insalah hepimiz saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza alcaz insallah umudumu.kaybetmiyorum hayirlisiylainsallah herşey yoluna girecek.kuşum crs.günü capadaki Kurul karar verecek şuan beklemekten başka duadan başka yapilacak bisi yok (((

Dualarım sennle canm merak etme biraz arastirdim da bebis doğana kadar böbrekler olması gereken boyuta inebiliyormus inşallah öyle olur kuzummm

İnşallah canim ya bende nette arastirdim erkek bebeklerde bu tarz sikintilar oluyormuş.organlari olusurken ozellikle.ya insallah iyi olur bebegim. suan cok caresizim elimden hic bisi gelmio duadan başka beklemekten başka.keşke elimde olsa cisini yaptirsam rahatlatsam onu skntisini bir giderebilirsem ( herşey için Allah razi olsun canim.eline bir bilgi gecerse paylaş benimle

Merak Etme canm yazarım sana hemen ama sen moralini yüksek tut lütfen biliyorum cokk zor ama dualarimiza rabbim cevap verecek inşallah...ii düşün lütfen iiolsun bebiste

Sibelcim dunden beri aklim hep sende. Uzulme de diyemiyorum ama en azindan metanetini koru. Rabbim onu koruyup kollucak eminim bundan. Sen yuregini ferah tut canim.

Kizlar hepinizden Allah razi olsun inşallah dualarimiz kabul olur inşallah herkesten dua.istiyorum Rabbim hamilelerin dualarini geri cevirmezmis Rabbim Muhammed alimizi bize bagisla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…