- Konu Sahibi melekannesi14
-
Kizlar hepinizden Allah razi olsun inşallah dualarimiz kabul olur inşallah herkesten dua.istiyorum Rabbim hamilelerin dualarini geri cevirmezmis Rabbim Muhammed alimizi bize bagisla
Kizlar hepinizden Allah razi olsun inşallah dualarimiz kabul olur inşallah herkesten dua.istiyorum Rabbim hamilelerin dualarini geri cevirmezmis Rabbim Muhammed alimizi bize bagisla
Benim biraz kasılmalarım oldu çok korktum. Izinde olduğum için kendi drKizlar nasilsiniz... Gerci sibelin haberini alinca pek kimsenin keyfi kalmadi heralde... Ama ben inaniyorum sibelin oglusu saglikla dogucak dualarimiz minik melegimiz icin.
Sizler nasilsiniz umarim herkes iyidir.
Rabbim kimin ne derdi varsa gidersin rabbim herkesin gonlune gore versin inşallah bebislerimizi saglikla kucagimza aliriz dua edin kızlar buna Muhammed aliyle çok ihtiyacimiz var(
aminnnn canım benim ..
rabbim tez vakitte bebişinin derdine derman versin..
hayırlı haberler ver bizlere.
allah yardımcınız olsun..
Amin canim inşallah bende yarin öyle umid ediyorum iyi haberlerle geleceğim Allahin.izniyle
Benim biraz kasılmalarım oldu çok korktum. Izinde olduğum için kendi dr
a da gidemedim. Burdaki kadın doğumun aciline gittim. Şimdi iyi ama bol su iç istirahat dedi. Şimdi biraz daha iyi gibiyim.
Kizlar iyiki varsiniz hepinizden Allah razi olsun morel destek oluyorsunuz.her tarafa gittim aynisini diyorlar capayi çok iyi diyorlar oradaki kararı bekle diyorlar.evliya kabirlerini ziyaret ettim zemzem suyu içtim Esim adiyamandaki evliyaya gitti sifa duaalri okuyorum.dua ediyorum.kizlar nolur dua edin yarin 9da orda olcam inşallah iyi derler bebisim iyi olur inşallah morelimi yuksek tutmaya calisiyorum oda etkileniyo benden hareketlerini stresten olsa gerek o kadar hissedemiyorum çok az yok gibi bu arada rahim aciyo nedendir bilmem((
Canim kasilmalar bendede ara ara oluyor doktorum magnezyum eksikliginden olabilir dedi bol mineralli maden suyu iciyorum hergun 1 tabe cok faydasini gordum deneyebilirsin. Hatta sade cok sevmedigimden icine limon sikiyorum yada dogranmis meyve katiyorum cok guzel oluyor.
iyi düşünelim iyi olsun..rabbim inşallah şifasını vericek
hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum .
Sibelcim tabiki destek olucaz sana hepimizin dualari seninle sen gonlunu ferah tut rabbimde minik meleginin yaninda. İnsallah bugunler gecip gidicek. Allah'im iyi doktorlarla karsilastirsin sizi. Ben yurekten inaniyorum gerseyin duzelicegine. Ama ne olur sende bebisini uzme artik annesi onun senin destegine cok ihtiyaci var. Sen ne kadar uzulursen bebekte o kadarcok strese giriyor. Bol bol konus onunla iyi olucagina once sen inan. Biliyorum uzaktan konusmak en kolayi ama rabbim cok buyuk o hep sizin yaninizda.
amin.saol kuzum inşallah yarin uçarak gelerim sevinçten.size güzel haberlerle gelirim inşallah
Allah razi olsun matmazelim çok sağol bende rahatlatmaya kafami dagitmaya calisiyorum ama bazende göz yaslarima hakim olamiyorum sulu gözüm iste napiiim(( sonra yakisikli oglusumu dusunuyorum kiyamiyorum bi sekilde durduruyorum kendimi.rabbim evlatlarimi saglikli sihhatli bir sekilde almayi nasip eder insallah.rahim kasiliyo kizlar ara ara stresmi acaba bilemedim bilgisi olan yada normalmi
amin.saol kuzum inşallah yarin uçarak gelerim sevinçten.size güzel haberlerle gelirim inşallah
canım varmı gelişme ?
Ne yaptın merak ettim senii:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?