3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun resmen sabahtan beri meyveye dustum. Dayanamiyorum meyveye. Hamile kalmadan oncede severdim ama hamilelikten sonra ayri bi duskunluk oldu. Sizde durumlar nasil.

biz geldikkk :)
,akşam dayanamadım dr.gittim benim sıpa sırt üstü yatmış keyfi yerindeydi hamdolsun
sancı korkuttu benii ama şimdi içim rahaladı randevuyu bekleyebilirim ,yoksa zaman geçmezdi

İcinin rahatlamasi iyi olmus yoksa gecmez randevuya kadar olan zaman. Bebisin iyi olduguna cok sevindim.

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun resmen sabahtan beri meyveye dustum. Dayanamiyorum meyveye. Hamile kalmadan oncede severdim ama hamilelikten sonra ayri bi duskunluk oldu. Sizde durumlar nasil.
Bugün açlıktan oluyorum hic bisey yemedim yarım paket cubuk kraker haricinde

biz geldikkk :)
,akşam dayanamadım dr.gittim benim sıpa sırt üstü yatmış keyfi yerindeydi hamdolsun
sancı korkuttu benii ama şimdi içim rahaladı randevuyu bekleyebilirim ,yoksa zaman geçmezdi

Ohh şükür bende randevuyu zor bekleyenlerdenim

Evet canm bulantim fazla ilac da kullaniyorum ama olmuyo 5kilo verdim ve hala yiyemiyorum bebegime bisey olur mu 12+2

ayyy az kalmıştır gecicek inş..
korkma allahın izniyle bişey olmaz..sen vitaminli şeyler yemeğe bak beslenir bebişin ..
çok şükür ben de sıkıntı yok şimdilik rahatım

ayyy az kalmıştır gecicek inş..
korkma allahın izniyle bişey olmaz..sen vitaminli şeyler yemeğe bak beslenir bebişin ..
çok şükür ben de sıkıntı yok şimdilik rahatım

Rahat rahat yemek yemek istiyorum sanada nazar deymesin canm yaa..ne yeyim mesela

aman değmesin bu saatten sonra kivi ve kiraz çok faydalıymış canm.bende bugün arkadaşımdan öğrendim
sütünü ihmal etme ..
rahatlamauya başlarsın artık yavaş yavaş geçer inş.

Evet kivi kiraz ve muz hamilelikte cok faydaliymis. Sutu bende tek icmeyince nesfitle tuketmeye basladim kandirik yapiyorum kendime ama yogurtla peyniri cok severim.

Hepinize merhaba
bende 15 haftalık hamileyim, doğum kısmetse kasım sonu aralık başında olacak..
2'li testim temiz çıktı bir hafta sonra tekrar kontrolüm var cinsiyetini inş o zaman öğrenicez bende rüyamda hep kız görüyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin.. Kızlar benim bulantılarım hiç geçmedi hatta bazen öyle kötü oluyorum ki klozetin
başında sabahladığım oldu.. 55 kilo ile hamile kaldım şimdi 51 kiloyum bulantılar yüzünden hastanede bile yattım ama geçmedi..
doktorum bana zofran diye bi ilaç verdi bulantımı geçirdi yani artık yemek yiyebiliyorum ve rahat uyuyorum ama ilacım olmadığında
çıldıracak gibiyim.. bulantısı çok olupta bu ilacı kullanan var mı aranızda? doktorum bana hiç bir zararı olmadığnı söyledi hatta yemek
yiyebildiğim için daha iyi olacağını söyledi ama yinede mecbur kalmadıkça ilaç kullanmama taraftarıyım..

Amin canim hepimizinkini bagislasin insallah. Testinde insallah cok iyi cikar.

Mrb canm bende 12+0 :) ikili test yaptirmadim ben inşallah sennki güzel cikar

Ikili testte bi deger var 50nin altindaysa erkek diyorlar ama tutmayanda çok var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bugün test sonuçlarımı aldım şükürler olsun Allaha temiz çıktı
İnşallah sizlerde tertemiz şekilde gebelik atlatırsınız yavrularınızı alırsınız anacıklarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…