3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Arkadaşlar bugün test sonuçlarımı aldım şükürler olsun Allaha temiz çıktı
İnşallah sizlerde tertemiz şekilde gebelik atlatırsınız yavrularınızı alırsınız anacıklarımmm

Gozunuz aydin test sonuclari iyi cikmis. Bir stresli haftayi daha atlasmis oldunuz. Bizde bu hafta insallah uclunun sonucunu alicaz. Bendede onun stresi var.

Saglikla gelsin bebisiniz insallah. Burda bulantisi olan devam eden annisler var ben hic bulanti sorunu yasamadim eminim cok zordur. O ilaci cok duydum siddetli bulantilari olanlara veriyolar diye biliyorum. Ben sabah bulantilarini cubuk krakerle asmistim ama o sizde ise yararmi bilemedim. Umarim biran once bu sikintili durumdan kurtulursunuz.

Gözün aydın canm

Teşekkürler canım sağolasın

Gozunuz aydin test sonuclari iyi cikmis. Bir stresli haftayi daha atlasmis oldunuz. Bizde bu hafta insallah uclunun sonucunu alicaz. Bendede onun stresi var.

İnşallah temiz çıkar canım , taramanın stresini atlattım ama 3lü var sırada onada 1 ay sonra gidecem bakalım hayırlısı olsun inşallah sırada başka neelr var bilmiyorum :26:

Ucluden sonra derayli ultrason var. Oda sanirim 20. Haftalarda cekiliyomus. Tum ic organlara falan bakiliyomus. Bakalim siradaki stres konumuz bu

Arkadaşlar, ben de not yazayım dedim. Bu haftalar çok stresli. Insan aman bir şey oldu mu diye diken üstünde, kontrolü bekliyemiyor. Benim de 12. Haftam. Ben '9 ay 99esma' diye bir kitap okuyorum. Her hafta nın esmasi var. Bu hafta en-NASIR, el-MÜSTEAN 59 kere. Haftalar ilerledikçe yazarım. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

Cok sevinirim kendi adima. Ama disari cikinca mutlaka bakicam bu kitaba...

kızlar inşallah test sonuçlarımızda güzel çıkar. matmazel83 kız hiç strese girme sen zaten 2li atlatmışın bol bol dua et canım.

Gunaydin kizlar herkese mutlu pazarlar. Ankara'da rezalet bi hava var. Haziran'mi Kasim'mi belli degil. İnsanin resmen ici daraliyor bu havalarda.

selam kızlar biz de 11+4 olduk bugün itibariyle yarın kontorllerimiz var ikili test sonucunu da alıcaz kısmetse..

Ben 12 haftalık ikizlerime hamileyim.Aşırı kusmalarım oluyor.Beş kilo verdim bende.Doktorum zofran yazdı onu kullanmaya başladım.Sanki hiç hamile değilmişim gibi bulantım bile olmuyodu onu içince.Ama bana yan etkisi oldu karaciğer enzimlerimi yükseltti.o yüzden kullanmayı kestim.Şimdi sürekli yediklerimi çıkarıyorum

Hani üç aylık olunca bulantı kusmalar bıçak gibi kesiliyordu.12+2 hala devam ediyor off

kız kim demişse yalan sölemiş 4 ay diyorlar hep. bak 12+6 yım dün halimi görsen öğürmekle beraber ağlamak bde mide bulantısı ilacı kullanmama rağmen. ve ilk zamanlara göre daha ççoştu bulantılarım (((

selam kızlar biz de 11+4 olduk bugün itibariyle yarın kontorllerimiz var ikili test sonucunu da alıcaz kısmetse..

a.s canım aa ben en son gittiğimde dr.a bçk haftalıktım dr. dediki 5-6 sı gib gel dedi bende hepatit hemogram tahlil felan istedi. benim daha yapılmadı geç kalmadım sanırım bu teste

inşaallah o kadar sürmez ya Beslenemiyoruz böyle.Bebişlerime faydalı şeyler yemek istiyorum artık.

he buna rağmen bulansada yiyorum özellikle meyvee beni bayağı rahatlatıyor sanırım ikizlere hamişizz heralde ikiz hamişliği bir başka olmalı :)))

evet canım ikizlerim olacak inşaallah :))) Bende kusunca biraz rahatlıyorum hemen arkasından bişeyler yiyorum.Ama sonra onlarıda çıkarıyorum.s.s Böyle bir kısır döngü işte.Cinsiyetiniz beli oldu mu? Daha erken ama bizim doktorumuz birini kıza birini erkeğe benzetti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…