- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
- 198
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Arkadaşlar bugün test sonuçlarımı aldım şükürler olsun Allaha temiz çıktı
İnşallah sizlerde tertemiz şekilde gebelik atlatırsınız yavrularınızı alırsınız anacıklarımmm
Arkadaşlar bugün test sonuçlarımı aldım şükürler olsun Allaha temiz çıktı
İnşallah sizlerde tertemiz şekilde gebelik atlatırsınız yavrularınızı alırsınız anacıklarımmm
Hepinize merhaba
bende 15 haftalık hamileyim, doğum kısmetse kasım sonu aralık başında olacak..
2'li testim temiz çıktı bir hafta sonra tekrar kontrolüm var cinsiyetini inş o zaman öğrenicez bende rüyamda hep kız görüyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin.. Kızlar benim bulantılarım hiç geçmedi hatta bazen öyle kötü oluyorum ki klozetin
başında sabahladığım oldu.. 55 kilo ile hamile kaldım şimdi 51 kiloyum bulantılar yüzünden hastanede bile yattım ama geçmedi..
doktorum bana zofran diye bi ilaç verdi bulantımı geçirdi yani artık yemek yiyebiliyorum ve rahat uyuyorum ama ilacım olmadığında
çıldıracak gibiyim.. bulantısı çok olupta bu ilacı kullanan var mı aranızda? doktorum bana hiç bir zararı olmadığnı söyledi hatta yemek
yiyebildiğim için daha iyi olacağını söyledi ama yinede mecbur kalmadıkça ilaç kullanmama taraftarıyım..
Gözün aydın canm
Gozunuz aydin test sonuclari iyi cikmis. Bir stresli haftayi daha atlasmis oldunuz. Bizde bu hafta insallah uclunun sonucunu alicaz. Bendede onun stresi var.
Teşekkürler canım sağolasın
İnşallah temiz çıkar canım, taramanın stresini atlattım ama 3lü var sırada onada 1 ay sonra gidecem bakalım hayırlısı olsun inşallah sırada başka neelr var bilmiyorum :26:
Ucluden sonra derayli ultrason var. Oda sanirim 20. Haftalarda cekiliyomus. Tum ic organlara falan bakiliyomus. Bakalim siradaki stres konumuz bu
Arkadaşlar, ben de not yazayım dedim. Bu haftalar çok stresli. Insan aman bir şey oldu mu diye diken üstünde, kontrolü bekliyemiyor. Benim de 12. Haftam. Ben '9 ay 99esma' diye bir kitap okuyorum. Her hafta nın esmasi var. Bu hafta en-NASIR, el-MÜSTEAN 59 kere. Haftalar ilerledikçe yazarım. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah.
Benim her kontrolum ayri bi stres zatenkızlar inşallah test sonuçlarımızda güzel çıkar. matmazel83 kız hiç strese girme sen zaten 2li atlatmışın bol bol dua et canım.
Hepinize merhaba
bende 15 haftalık hamileyim, doğum kısmetse kasım sonu aralık başında olacak..
2'li testim temiz çıktı bir hafta sonra tekrar kontrolüm var cinsiyetini inş o zaman öğrenicez bende rüyamda hep kız görüyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin.. Kızlar benim bulantılarım hiç geçmedi hatta bazen öyle kötü oluyorum ki klozetin
başında sabahladığım oldu.. 55 kilo ile hamile kaldım şimdi 51 kiloyum bulantılar yüzünden hastanede bile yattım ama geçmedi..
doktorum bana zofran diye bi ilaç verdi bulantımı geçirdi yani artık yemek yiyebiliyorum ve rahat uyuyorum ama ilacım olmadığında
çıldıracak gibiyim.. bulantısı çok olupta bu ilacı kullanan var mı aranızda? doktorum bana hiç bir zararı olmadığnı söyledi hatta yemek
yiyebildiğim için daha iyi olacağını söyledi ama yinede mecbur kalmadıkça ilaç kullanmama taraftarıyım..
Benim her kontrolum ayri bi stres zatenne kadar yapmayim desemde pek mumkun olmuyor malesef.
Hani üç aylık olunca bulantı kusmalar bıçak gibi kesiliyordu.12+2 hala devam ediyor off
selam kızlar biz de 11+4 olduk bugün itibariyle yarın kontorllerimiz var ikili test sonucunu da alıcaz kısmetse..
kız kim demişse yalan sölemiş 4 ay diyorlar hep. bak 12+6 yım dün halimi görsen öğürmekle beraber ağlamak bde mide bulantısı ilacı kullanmama rağmen. ve ilk zamanlara göre daha ççoştu bulantılarım(((
inşaallah o kadar sürmez yaBeslenemiyoruz böyle.Bebişlerime faydalı şeyler yemek istiyorum artık.
he buna rağmen bulansada yiyorum özellikle meyvee beni bayağı rahatlatıyor sanırım ikizlere hamişizz heralde ikiz hamişliği bir başka olmalı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?