3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

a.s canım aa ben en son gittiğimde dr.a bçk haftalıktım dr. dediki 5-6 sı gib gel dedi bende hepatit hemogram tahlil felan istedi. benim daha yapılmadı geç kalmadım sanırım bu teste

12 ya da 14. haftalar arası sanırım testin tam zamanı ama benim bebek önden gidiyo öyle aman aman önde değil dr bi şey olmaz dedi yapalım erkenden dedi..

a.s canım aa ben en son gittiğimde dr.a bçk haftalıktım dr. dediki 5-6 sı gib gel dedi bende hepatit hemogram tahlil felan istedi. benim daha yapılmadı geç kalmadım sanırım bu teste

se yinede bu hafta git doktoruna ya da ara bazı yerlerde 12. haftadan sonra yapılamıyor falan diyo bende çok emin değilim ne olur ne olmaz işimizi şansa bırakmamak gerek !!!!

anammm 9 aya kadar işimiz var senleee :))))))) olsun canım ya bunlar güzel şeyler ilerde bebişlerimizi kucağımıza aldıığımızda inşallah tebessümle anarız bu günleri

sen benim lafımla kuyuya inme zamanını bilmiyorum sen doktorunu araaaa bana da bi cevap yazıver vebal almak istemem yalan yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi

Canim ikili tarama 11-14 haftalar arasinda yapiliyor. Gec kaldigini dusunmuyorum. Ayin 5-6 si senin kacinci haftana denk geliyor?

Arkadaşlar 12. Hafta dan sonra günde 6 damla D vitamini öneriyor lar. Benim dr omega 3 de al dedi ama ben almadım.sizlere de söyliyim dedim

benim bir sene çocuğum olmadı herkes varya inşallah ikizlerin olur diye bayağı dua ettiler konu komşular tabii olmadı ayrı mevzu :)) ah canım yaa kusma fobim var ağzıma kadar gelio geri gidio berbat bir durum (( seninkiler ne kadarlık canım ? ya 10,5 haftalıkken gittim belli deil dedi. 16. haftaya kadar ne desem inanma dedi kız derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar dedi ... arkadaşlarda diyorki bellidir hani bazıları aldırıyorlarmış o yüzden sölemez dediler. ve arkadaşlarım 9-10 haftalıkken öğrenmişler tabii % lik oranla sölemiş ama doğru tutmuş

Belki ikinci hamileliğin ikiz olur :)) Benim ikinci hamileliğim bu.Doktorum banada kesin değil dedi bi daha ki ay netleştirecek cinsiyetlerini.Banada 11+4 de söyledi canım.Şuan 12+2 yiz.

12 ya da 14. haftalar arası sanırım testin tam zamanı ama benim bebek önden gidiyo öyle aman aman önde değil dr bi şey olmaz dedi yapalım erkenden dedi..

bebek önden gidiyor olayını merak edyorum iyi biişi galiba :)) cuma günü 13+5 günlük olcaz inşallah sorcam dr.a

Arkadaşlar 12. Hafta dan sonra günde 6 damla D vitamini öneriyor lar. Benim dr omega 3 de al dedi ama ben almadım.sizlere de söyliyim dedim

10,5 haftalıkken gittim folikasit kullandım hep onu bıraktırdı elevit diye vitamine başladım 2 haftadır. balık yiyemiyorum ya et balık o tarz şeyleri.omegada balıkta var ceviz fındık felan yiyorum da ne kadar yeterli olur bilemedim.

Belki ikinci hamileliğin ikiz olur :)) Benim ikinci hamileliğim bu.Doktorum banada kesin değil dedi bi daha ki ay netleştirecek cinsiyetlerini.Banada 11+4 de söyledi canım.Şuan 12+2 yiz.

kız tecrbelisin desene :)) anem benim ilk şuan hamilemiyim deilmiyim pek anlamıyorum ama doğumun sonlarında yusuf yusuf olacağım kesin inş. cuma banada bişiler söler ya :)))

kızlar bir sıkıntım var bakalım sizede öylemi 2 nisanda dra. gittim 4+2 dedi 16/04/2014 te 6+2 dedi 23/04/2014 7+2 dedi 20/05/2014 10+3 dedi hesaplara göre 4 gün oynama var benmi yanlış hesaplıyorum birde siz hesaplarmısınız çocukmu geriden geliyo kızlar arada bir kaç gün oynaması ilk zamanlarda oluyor diyor ama kafamada takılıyor yardımcı olurmusunuz?

kız tecrbelisin desene :)) anem benim ilk şuan hamilemiyim deilmiyim pek anlamıyorum ama doğumun sonlarında yusuf yusuf olacağım kesin inş. cuma banada bişiler söler ya :)))

tecrübeliyim ama ikiz olduğu için bende azıcık tırsıyorm :d Doktoruna sor cinsiyetini.Ben sormasam bişey demicekti.Sorunca iyice baktı.

benim de folik asiti biraktirdi. O vitamini bende almaya başlamistim. Ama hastaneden hamile arkadaşlar içinde domuz jelatini var dediler. Decavit de sığır jelatini var dediler. Ama en iyi doktorun bilir bir sor canım. Benim kontrolum haziranın 2. Haftasında ben de gidince sorucam

tecrübeliyim ama ikiz olduğu için bende azıcık tırsıyorm :d Doktoruna sor cinsiyetini.Ben sormasam bişey demicekti.Sorunca iyice baktı.

kız sen bunu söylersen anam ben napammm nerelere gidem :)))) tecrübesizim başıma neler gelcek bilmiyom kadına baskı yapcam artık başka çare kalmadı DDD

sadili bıraktınmı ilacı ne bilim dr. verdi. hatta arkadaşımda hamilelikten sora bile kullandım dedi.

kızlar bir sıkıntım var bakalım sizede öylemi 2 nisanda dra. gittim 4+2 dedi 16/04/2014 te 6+2 dedi 23/04/2014 7+2 dedi 20/05/2014 10+3 dedi hesaplara göre 4 gün oynama var benmi yanlış hesaplıyorum birde siz hesaplarmısınız çocukmu geriden geliyo kızlar arada bir kaç gün oynaması ilk zamanlarda oluyor diyor ama kafamada takılıyor yardımcı olurmusunuz?

Şimdi ilaca baktım da. Jelatin diyor sadece. Bana öyle söylediler. Net bilmiyorum ama yeterince beslenemiyorsan güvendiğin bir eczaciya da sorabilirsin. Bana da bir şey öğrenirsen haberdar et .iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…