- Konu Sahibi zelihaydin
bu konuda mütevazi olamayacagım çünkü dinler hakkında epey bilgi sahibiyim. sadece islamiyet degil üstelik...
bu sünnet meselesinin bilinen kökenini de söyleyeyim, daha da bir şey yazmıyım. sünnet olmanın kökeni eski mısır, israilogulları (yahudiler) ve aralarındaki iktidar mücadelesine dayanır. buradan sonrasını artık siz araştırırsınız isterseniz.
sonuç olarak, sünnetin saglık ile ilgili tek bir yararı bile yok, ayrıca din ile de ilgisi yok. eger hadislere bakacaksanız da, dedigim gibi, kzıları da sünnet ettirmek zorundasınız. bunu kendiniz araştırabilirsiniz. çok eski ve hiçbir anlamı olmayan bir gelenek için kesiliyor çocuklar maalesef![]()
Dogrudur belli ki cok araştıriyosunuz internnetten. Ben hic dogruluk payı olan birsey goremedim 4 ay kadar ülke ülke gezip dinleri arastirmama ragmen .senelerdirde butun dinlerle ilgilenir arastiririm ama maalesef sizin arastirmalariniz tarayicilar ne gosterirse o olmus. Bu konuda gram bilgili oldugunuzu düşünmüyorum polemigede girmem . Avatar yazi uyumu olmuş girdiginiz butun konulari kapattirmak herhalde amacınız neyse kolay gelsin.
Son düzenleme: