bizimkinde hiç hareket yok belkide ondan kilo alıyodur umarım düzelir ya uykularınız çünkü uykusuzluk çok zor güne enerjisiz başlıyo insan bide herkes diyo sütün az gögüslerin bomboş gerçektende sagarım 40ml den fazla çıkmaz belkide az az geldigi için sürekli emmek istiyodur bi defada doymuyodur. arabalı yatak fikri güzel benim yegenimde sürekli annesinin yatagına giderdi korkuyorum diye şimdi arabalı yatak aldılar uyuyo güzel artık korkmuyorum hep kuş görüyorum diyogerçi o 4 yaşında umarım seninde işine yarar uyku metodlarını denedinmi hiç tracy hog muydu neydi yatır kaldır yöntemi vardı bende deniyim diyorum ama kıyamıyorum kuzuma:26:
canım sen millete bakma ,sütün az bile olsa maşallah bak yarıyo demekki ,doktor 9 aylık kilosunda demiş millet saçma sapan konuşuyo hiiiiçççç takma kimseyi akıl var mantık var ,bu çocuk doymasa ya da yaramasa bi kere asla kilo almaz kilosu gayet yerinde olduğuna göre sütünde de memedende de sorun yok hatta fazlası var maşallah

az gözükmesinin sebebi sık emdiği için ,bak beklet 3-4 saat daha fazla dolu olduğunu görürsün
ben de ilk zamanlar çok zorlanıyodum hala zor uykusuzluk ama bi süre sonra alışıyosun daha doğrusu alışmak zorunda kalıyosun ,inşallah arabalı yatak biz de de işe yarar çok ihtiyacım var

bir de sana şiddetle tavsiye ederim eğer sünnet yaptırmadıysan 2 yaşına kadar hatta şimdi bile hemen yaptır :)))