benim kızım 2 ayını doldurduğunda yani gazı kesildiğinde akşam 11 de uyuyup 2 saatte bir emmeye kalkıyodu daha sonra ilk olarak emme saatlerini 3 saate çektim 15 dk gerileterek emmesini 3 saate çektikten sonra uykusunu 15 dk geriye çekmeye başladım şuanda akşam 9 sabah 8 uyuyoruz genel olarak 12 de emip sabah 6 da kalkıyo ama arada 3 te de uyandığı oluyo sadece emmek için gündüz uykularımız 2 saatte bir yarım saat 45 dk şanslıysam 1 saat :)) başlarda minede gündüz uyuyp gece cin oluyodu bunuda uykusuz bi 24 saat geçirerek düzelttim gece uyumadı sabaha karşı uyuduğunda 2 saat sonra uyandırdım ve en az 2 saat uyanık kalmasını sağladım ama çok zor bi süreç oluyo bu çünkü uykusunu alamıyo ve huysuzlanıyo vs ama bi kaç güne alışıyo ve bana göre en önemlisi gece ve gündüz farkını ayırt etmesini sağlamak bunun için ben gündüzleri ışıkta tv açık ve salonda yada benim yatağımda sallayarak uyutup gece sadece beşiğinde uyutuyorum uyanıdığında sadece emziriyorum asla konuşmuyorum gülücükler atsada tepki vermiyorum teması olabildğince aza indirierek başardım bunu ve şuan bebeğim çok küçük olmasına rağmen çok rahatım ve bütün annelerin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum umarım yardmcı olabilmişimdir