Bebek Beslenmesi 3 bucuk 4 aylik bebeklerinizin uyku duzeni nasil

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canım sen millete bakma ,sütün az bile olsa maşallah bak yarıyo demekki ,doktor 9 aylık kilosunda demiş millet saçma sapan konuşuyo hiiiiçççç takma kimseyi akıl var mantık var ,bu çocuk doymasa ya da yaramasa bi kere asla kilo almaz kilosu gayet yerinde olduğuna göre sütünde de memedende de sorun yok hatta fazlası var maşallah

az gözükmesinin sebebi sık emdiği için ,bak beklet 3-4 saat daha fazla dolu olduğunu görürsün
ben de ilk zamanlar çok zorlanıyodum hala zor uykusuzluk ama bi süre sonra alışıyosun daha doğrusu alışmak zorunda kalıyosun ,inşallah arabalı yatak biz de de işe yarar çok ihtiyacım var ((((

bir de sana şiddetle tavsiye ederim eğer sünnet yaptırmadıysan 2 yaşına kadar hatta şimdi bile hemen yaptır :)))

bende inşallah 2 yaşından önce yaptırmak istiyorum benim ogluma hfa teşhisi konuldu topuktan alınan kan sonucu fenilketonüri şüphesiyle bayagı zor günler geçirdim biraz toparlanıyım hem ben hem bebişim yaptırcam inşallah. senin bebiş biraz daha büyük ara sıra geceleri eşin yada annen baksa sende uykunu alsan :26:

geçmiş olsun canım ,biz de idrar yolu enfeksiyonu geçirdik küçükken doktorumuz sünnet tavsiye etti ,13 aylıkken yaptırdık ama her şeyde bir hayır vardır işte ,o kadar çabuk iyileşiyorki küçükken iyileşme süreci çok iyiydi maşallah hiç anlamadık merhemini düzenli sürdükçe hiç sorun olmuyor artık şimdi herkes bi sorun olmasa da yaptırıyor sünnet anne sütü aldığı dönem de özellikle ben herkese tavsiye ediyorum

yalnız sünneti yapacak doktora çok dikkat et bizimki doçentti herkes çok memnundu ben de çok memnun kaldım

canım ben memleketten çok uzağım kimsem yok burda ,eşim de sağolsun gündüz çok yardım ediyor ama gece maalesef ...

Allah yardımcın olsun ya ben 2 gündür yatır kaldır uyguluyorum bebegime bakalım işe yarıcak mı sallamadan uyutmayı başardım yatagına koyup piş piş diyorum uyuyor umarım kendi başına uyuyacagı günleride görürüm. saglıklı olsunlarda çekelim biz bi şey olmaz dimi

iyi akşm kızlar benimde bebeğim 2,5 aylık oldu gece uykusu sıkıntılı....yani düzensiz....ayrıca çabuk sıkılıyor...kucağa alıyoruz 10dk yatırıyoruz oynuyoruz 10dk yatma ayrı bir dert zaten...gündüz bazen hiç uyumuyor....bildiğimiz bir rahatsızlığı yok...mama veriyruz...bazen 2 saatte bir 100cc çabuk acıkıyor...ayrıca çok hareketli....eller neredeyse hiç durmuyor...yatarken bazen kundaklamak zorunda kalıyorum...bazen iş yapamaz duruma sokuyor beni...bu aylarda nasıl bir düzen yapmak lazım fikrinize çok ihtiyacım var....gaz sorunumuz çok fazla değil...sab simplex kullanıyoruz arada.....glden goat mama kullanıyorum...

Bennde 2bucuk aylik bebeğim var ayni sikinti benmde var gece uykusu yok gunduz uyumaz dogru durust ne yapcagimi bilemiyorum ve iki saatte bir emmek istiyo doktor en az 3 saatte bi emzir diyo ama durmamiz mumkun degil okadar saat ne yapcam bilmiyorum lütfen yardımcı olun(

İnşallah. Cok tesekur ederim peki gunduz sıkılmasi nasil oldu cunku ayni benm bebegimde surekli kucak istiyo ve gezdirilmek istiyo yoksa cok agliyo(

canım şu aralar ayakta durmak yürüme alıştırmaları yapmak istiyor...pek fazla dikkat çekmiyor oyuncaklar...kucak dediğin gibi gezmek dolaşmak istiyor....

2.5 aylık oğlumu akşam 7 buçuk sekiz gibi yatırıyorum birdaha 11 12 gibi uyanıp emiyor sonra yine uyku gece boyunca 2 3 saatte bir emip uyuyor sabah 6:30 gibi uyanıp yatakta yanmda oynuyo zaman zaman uyuyo bu şekilde 10 11 e kadar yatakta vakit geciriyoruz. 11 12 gibi 1 saate yakın uyuyo. Ama gün içindeki uykuları çok kısa 15 dk yarım saat gibi. Fakat her 1 saat 1 buçuk saatte bir muhakkak az da olsa uyuyup dinleniyo. Gündüz ne kadar düzebli uyursa akşam uyuması o kadar kolay oluyo

Bnm kızımda 3 aylık meme veriyoeum sadevece meme emmek istemiyo kıLar İlk anneliğim sizce neden böyle oluyo anlamıyorum memeye indirdiğim an bas bas bağırıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…