- Konu Sahibi Polyana1980
Valla çok zor.tek çocuk ve siz olsanız olabilirdi ama 3 çocukla olmaz o iş.başka destek lazim.Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok zor.tek çocuk ve siz olsanız olabilirdi ama 3 çocukla olmaz o iş.başka destek lazim.Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Nafaka kalkmasın da bizim ülkede sadece erkeklere kitleniyor o yüzden bu kadar tepki çekiyor.40 ından sonra azan kadın olursa bu sefer de ona nafaka kitlenmeli ama yok yani.eşitsiz olduğun için kalksın deniyor.Nafaka kalksın diye ugrasanlar şöyle 40 indan sonra azanlarin halini görmüyor herhalde. umarım nafaka öder. 13 yaşında iki küçük çocuk onların okul masrafları gelecekleri ne olacak? Evle bitmez ki okula giden iki çocuk ,mutfak masrafı kıyafetler.. Adam kilciksiz ayrilayim kafasında evi vermesi bir lüks değil o zaten sizin ve çocukların hakkı. Bu dünyaya getirmisse essek gibi de konforunu sağlayacak. Umarım sırf evle sıyrılmaz.
Maalesef geçinemezsiniz bu durumda hem 3 çocuk hem 30 bin borç hemde asgari ücret alıp20_13_13 yaşlarında çocuklar nafaka vermiycek evi veriyim diyor evinde şuan 30 bin borcu var ben odiycem onuda meslegim yok ama yıllar önce ofis temizliği çay yemek gibi işler yaptım yarında opette pompacı olarak işe basliycam becerebilorsem![]()
İkinci eş falan misiniz ?Nafaka kalkmasın da bizim ülkede sadece erkeklere kitleniyor o yüzden bu kadar tepki çekiyor.40 ından sonra azan kadın olursa bu sefer de ona nafaka kitlenmeli ama yok yani.eşitsiz olduğun için kalksın deniyor.
Evi üzerinize alın ve öyle boşanın. Evi üzerinize vermeden boşanmayın24 yıllık evliyiz evet destek oldum şimdi emekli oldu + çalışıyor bosanalim diye tutturdu zaten çocuklarım için katlanoyordum ama artık ne saygı ne sevgi kalmadi malesef iki yabancı olduk Nafaka vermek istemiyor evi al gitcem ben yoksa onuda alamazsin diyo
Nafaka kalkmasın da bizim ülkede sadece erkeklere kitleniyor o yüzden bu kadar tepki çekiyor.40 ından sonra azan kadın olursa bu sefer de ona nafaka kitlenmeli ama yok yani.eşitsiz olduğun için kalksın deniyor.
Ev kirası ilmazsa isare edersiniz diye düşünüyorum. Zor olur ama olur bir sekilde. 20 yasinda olan da okuyorsa yazın ise girsin 3 ay para biriktirse harcpik eder kendini kurtarır. 13 yasindakilerle de idare ederainiz.20_13_13 yaşlarında çocuklar nafaka vermiycek evi veriyim diyor evinde şuan 30 bin borcu var ben odiycem onuda meslegim yok ama yıllar önce ofis temizliği çay yemek gibi işler yaptım yarında opette pompacı olarak işe basliycam becerebilorsem![]()
Evi alın uzerinize bosanin. nafaka vazgecilen bir hak değil. Bosandiktan sonra dava açıp nafaka talrp edin cocuklaraMerhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Diğer mesajlarınıza biraz baktım..kredisini ödediğiniz evin başkasının üzerin e olması çok sakıncalı..adam vermem dese ne yapacaksınız..hadi adam çok namuslu diyelim ya ölürse mirasçıları size verir mi hiç? Boşanır ya da boşanmazsınız başkasının üzerine ne aldıysanız geri alın..Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Nafaka yoksulluğa düşene veriliyor. Genel olarak kadınlar yoksulluğa düştüğü için kadın alıyor. Adaletsiz durumlar oluyor evet ama erkeklerin vızıldadıkları gibi bir durum her zaman yok. Bizim ülkede evlensin , çalışmasın , çocuk baksın yemek yapsın , boşanırsa da defolsun gitsin 5 kuruş paramı almasın güçlü kadın olsun diye beklenildiği için.Nafaka kalkmasın da bizim ülkede sadece erkeklere kitleniyor o yüzden bu kadar tepki çekiyor.40 ından sonra azan kadın olursa bu sefer de ona nafaka kitlenmeli ama yok yani.eşitsiz olduğun için kalksın deniyor.
Bir de velayeti alan kaç baba çocuğa bakıyor ya. Babaannesine vermeyi bakmak zannediyor çoğu. Ülkemizde erkekler kendi annelerine bile bakmayı eşlerine baktırmak olarak anlıyorlar zaten.Nafaka yoksulluga düşen eşe verilir.
Boşanınca taşınan, cocuguyla beraber hayatini sürdürmeye calisan, yeni bir duzen kurmaya cabalayan kisi genelde kadin oluyor. Bu yuzden nafaka kadina baglaniyor.
Bu konudaki baba kisisi cocuklarin velayetini alirsa nakafa talep edebilir.
Hem cocuklar kadinda kalsin hem ben nafaka alayim diye bir dunya yok
Kendisine yetmeyi ogretmeyen, herseyi oglusunun ayaklarina goturerek erkek cocuklarini yetistiren annelerin eseri bu. Sorumluluk vermiyorlar ki. Adamlari yalniz biraksan kendi kendilerine bile bakamiyolar. Ya utu yapamazlar ya paspas cekemezler. Cocugu alipta napsinlar.Bir de velayeti alan kaç baba çocuğa bakıyor ya. Babaannesine vermeyi bakmak zannediyor çoğu. Ülkemizde erkekler kendi annelerine bile bakmayı eşlerine baktırmak olarak anlıyorlar zaten.![]()
Tabi ki. Çocuğu alanında çoğu amacı babalık değil anneyi üzmek...Kendisine yetmeyi ogretmeyen, herseyi oglusunun ayaklarina goturerek erkek cocuklarini yetistiren annelerin eseri bu. Sorumluluk vermiyorlar ki. Adamlari yalniz biraksan kendi kendilerine bile bakamiyolar. Ya utu yapamazlar ya paspas cekemezler. Cocugu alipta napsinlar.
Kocaya sövme team iş başındaKocanıza sövebiliyoz mu![]()
Bunu Anadolu’daki her kadına anlatmak zorundayız. Süresiz nafaka zulmü diye sağda solda zırlayan erkeklerin istediği bu işte.24 yıllık evliyiz evet destek oldum şimdi emekli oldu + çalışıyor bosanalim diye tutturdu zaten çocuklarım için katlanoyordum ama artık ne saygı ne sevgi kalmadi malesef iki yabancı olduk Nafaka vermek istemiyor evi al gitcem ben yoksa onuda alamazsin diyo
Buna sövmekte yetmez yahuu insanın içi soğumaz.. konu sahibi işe mi gitti acaba?? Ayy okurken beynim yandı kadın bunları yaşıyor birdeKocaya sövme team iş başında![]()