- 9 Mayıs 2018
- 47
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi kadermotifi
-
gelisim geriliği,anne karninda herhangi bi organ gelişimini tamamlamiyo kardesim cok az goruyo son zamanlarda baska sorunlari da ciktiHastalik nedir?
ben oldum olasi erkek cocuk istemedim esim de kizlari cok seviyo iyi ki kiz olmuslar der hep ama erkek cocugunu da merak ediyomus kendisi :)Bence hiç gerek yok . Malum devir kötü 2 Çocuğunuz da varmış zaten onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışın .
Sanırım bir tane de oğlumuz olsun düşüncesindesiniz .
Demek söylediği samimi değilmiş :)ben oldum olasi erkek cocuk istemedim esim de kizlari cok seviyo iyi ki kiz olmuslar der hep ama erkek cocugunu da merak ediyomus kendisi :)
aynen sizin gibi düşünüyorum ama cocuklarin büyüdüklerini gördükçe o tatliliklari o sevgi dolu halleri bakislari gülüşleri... evlat sevgisi cok farkliymis2 çocuk çok zor zaten. 3 çocuk heralde bitirirdi beni. Benim de bir hayatım var, çocuk büyüterek mi geçireceğim diye düşünüyorum. Benim eşim de çok istedi. Ama net biçimde reddettim. Hem çalışıp hem çocuklarla ilgilenmek çok şey götürüyor insandan. Tabii ki hayat sizin, tercih sizin.
Genetik hastalığınız nedir peki? Tehlikeli bir şeyse risk almayın derim.
esimin halasi ve buyuk halasi da yok 5 erkek kardeslrr ve yegenlerinin hepsi de erkek :)) bikmislar artik erkekten nasil olduysa bizimkiler kiz olduDemek söylediği samimi değilmiş :)
Erkek babası da olmak istiyor
gelisim geriliği,anne karninda herhangi bi organ gelişimini tamamlamiyo kardesim cok az goruyo son zamanlarda baska sorunlari da cikti
haklisiniz zaten beni düşündüren konu da bu bazen istemiyorum diyip aklimdan tamamen atiyorum cocuk fikrini bazen de kendimi hayal ederken buluyorum.Ve buna ragmen 3.cü istiyorsunuz öyle mi? Kusura bakmayin sert konusacagim fakat bu vicdansizlik olur. O cocuga birsey olursa yada hayati boyunca aci cekecekse ne yapacaksiniz? Gecenlerde bir konuda kadin hamile ve bebekte agir hastaliklar sapt etmisler. Kürtaj olanagini sunmuslardi ve kadin cok kararsizdi.
Sizinki bile bile lades demektir. Zaten iki gül.gibi kiziniz var. Üstelik kücügü daha 1 yasinda, anne babasina daha doymamis. Lütfen sakin 3üncü cocuk yapmayin. O bebegin hakkina girmis olursunuz.
Nasip işte :)) ama kız olursa üzülür müsünüz ?esimin halasi ve buyuk halasi da yok 5 erkek kardeslrr ve yegenlerinin hepsi de erkek :)) bikmislar artik erkekten nasil olduysa bizimkiler kiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?