3.çocuk düşüncesi

3.cocuk düşünmelisin

• evet

OY: 36 34,3%
  • hayir

OY: 69 65,7%

• Ankete Katılan
    105
Çalışan kadın için peşpeşe yapmak çocukları mantıklı izin ali hepsini bir anda büyütüp ıs hayatına devam edilir. Ama hastalık riski için bisey diyemem sadece yüzde kaç ihtimal onu öğrenin çok küçük bir ihtimal se Allaha sığınıp hayırlı sağlıklı bir evlat için dua edin yapın.

Aa tebrik ederim, dogum etmissin. Evet lohusalik cok deli geciyor. Bende lohusa oldugumda "ben asla 2inciyi yapmam, millet cildirmismi, kim, niye 2inciyi ister yahu" diye demistim.

Simdi kizim 15 aylik ve daha yeni yeni ikinci bir bebek fikrini isinmaya basladim. Seneye düsünüyoruz artik.

Evet cocuklari büyütüp ise dönmek istiyorum araştırma hastanelerine cok gittik genetik bölümlerine ama aktarilir veya aktarılmaz diyemediler

haklisiniz zaten beni düşündüren konu da bu bazen istemiyorum diyip aklimdan tamamen atiyorum cocuk fikrini bazen de kendimi hayal ederken buluyorum.

Hayalinizde bebegin rahatsizligi yoktur ama. Bak siz bir annesiniz, nasil bir duygu oldugunu biliyorsunuz. Yavrumuzun bir tirnagi bile acisa insanin ici ciz ediyor, kötü oluyorsun. Kaldi ki ciddi derecede saglik sorunlari.

Iki defa sansli oldunuz. Ücüncede olmayabilir. Ki 3üncü bebek hasta kalsa hem vicdan azabi cekersiniz, hem diger 2 cocuklariniza yeterici kadar ilgili olamazsiniz.

gelisim geriliği,anne karninda herhangi bi organ gelişimini tamamlamiyo kardesim cok az goruyo son zamanlarda baska sorunlari da cikti
Kardesin kac yasindaki simdi cikiyo yeni yeni?

Ultrasonda hersey gozukmuyor. Iki saglikli evladin var madem o 9 ay omrunden omur gider. Hic cocugun olmasa anlardim ama gerek var mi? Benim 3 cocugum var sukurler olsun...o yuzden 3. Cocuk istegini anliyorum, ama bu durumda bunu goze almaya deger mi ? Ona esinle sen karar vereceksin

Allah sifa versin en kisa zamanda lohusalik cok zor hele ilk cocukta tecrubesizlik acemilik.
Dogumlarim kolay gecmedi tek iyi yonu normal yapmis olmam

Evet cocuklari büyütüp ise dönmek istiyorum araştırma hastanelerine cok gittik genetik bölümlerine ama aktarilir veya aktarılmaz diyemediler
Bu isler nasip kismet Rabbimin isi..olmaz derler olur, olur derler olmaz.. sonrasinda onlari mesul tutma diyede birsey demiyor olabilirler..

Bu hastalık durumları genelde son çocukta oluyor. Bi tanıdığımızda ilerleyen yaşına rağmen4. Çıcuğu yaptı o çocuğun zihinsel rahatsızlığından psikolojisi bozuldu tüm hayatı altüst oldu.
Allah sağlıklı 2 evlat verdikten sonra diretmenin manası yok bence.

Bu isler nasip kismet Rabbimin isi..olmaz derler olur, olur derler olmaz.. sonrasinda onlari mesul tutma diyede birsey demiyor olabilirler..
evet bence de kesin konusamiyolar zaten bu hastalik annemin cok cok uzak akrabasindan gelmis biz de cok şaşırmıştik aklimiza bile gelmemisti

Hayret bişey valla kahin değiliz ki baş edebilirsin yada edemezsin diyelim. Eşin zaten yardımcı bayan da tutacakmış, eee kendisi de sana gözü gibi bakıyormuş. Hala buradaki insanlara sormak ?

evet bence de kesin konusamiyolar zaten bu hastalik annemin cok cok uzak akrabasindan gelmis biz de cok şaşırmıştik aklimiza bile gelmemisti
Iste nesil atlayabiliyo..ayni yesil mavi renk gozler gozler gibi..

Neden 3. Cocuk istiyosun peki?

Ben de öğretmenim ve şu anda ücretsiz izindeyim. Her zaman 2 çocuk arasında 5 yaş olması gerektiğini savunurum.
Rabbim bizi öyle nasip etti ama ikiz oldu.

Aynı anda iki bebeğe bakmak çok zor.Tek olacağinin da garantisi yok. Genetik rahatsızlık kısmına bir şey diyemem ama ben olsam düşünmezdim.

Bence biraz bekleyin. Zaten çocuklarınızın yaş aralığı iki yaş. Eminim ne büyüğün çocukluğunu ne küçüğün bebekliğini anlamamışsınızdır ki bunu sonraki yıllarda farkedeceksiniz. Ne kadar yardim edeniniz de olsa anne sizsiniz ve psikolojik yük sizin üzerinizde. Yaşınız genç daha onlar biraz büyüsün en azından kendi ihtiyaçlarını karşılamaya başlasın 3.yü düşünürsünüz ve onda tadını çıkarırsınız. Tecrübeyle sabit

Teşekkür ederim evet şükür doğurdum :) ah sormayın çok zorlanıyorum, hala iyileşemedim. Bu lohusalıkta tam iyileşme ne zaman olur ki acep? Sezeryan oldum bi de ah ah onun şoku da var tabi.

Allah sifa versin en kisa zamanda lohusalik cok zor hele ilk cocukta tecrubesizlik acemilik.
Dogumlarim kolay gecmedi tek iyi yonu normal yapmis olmam

Teşekkür ederim. İşte vajinal Doğumun faydaları. Umarım eğer bir gün ikinciyi düşünürsem bu sefer vajinal yapabilirim.

Tatlim normal dogum yapincada dezavantajlari oluyo:) deformasyon oluyo mesela..bazen pisman oluyom keske diyorum her cocuktan once bi fotosunu cekseydimde neler degismis karsilastirsaydim sonradan:))

Oğlumun sınıf arkadaşı var, en fazla 4,5 yaşında. Birbuçuk yaş küçük kardeşi vardı, yenilerde 3. De doğdu.
Çocuk hep camda sınıfta. O kadar annesini özlüyor ki, hep ağlamaklı. Çok üzülüyorum o çocuğa. Ki annesi de çok pozitif neşeli şevkatli bir kadın. Ama yetemiyor mu, çocuğun huyu dolayısıyla mı böyle bilemem. Sonuçta çok zor bir karar ya. Bence yapmayın 3. Yü.

Tatlim normal dogum yapincada dezavantajlari oluyo:) deformasyon oluyo mesela..bazen pisman oluyom keske diyorum her cocuktan once bi fotosunu cekseydimde neler degismis karsilastirsaydim sonradan:))
beni güldürdün ya ben baktim bakmaz görmez olaydım :)) dikis izlerim de cabasi bana hatira kaldılar beyaz beyaz

Genetik hastalık riskiniz olmasa, eşiniz de siz de istiyorken yapın derdim rahatlıkla ama böyle bir risk varken yapmamanız sanki daha doğru.
İki evladınız var zaten.Allah onlara sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…