- 23 Nisan 2018
- 332
- 280
- 53
- Konu Sahibi kadermotifi
-
Ben çok zor Doğum geçirdim ve şu an lohusayım ve 2. Çocuk fikri o kadar uzak ki. Lohusalığım çok delice geçiyor. İkincide de öyle olursa hem olan bebeğime hem ikinciye nasıl yeterim bilmem.
Ama sizin kolay geçiyorsa yapabilirsiniz. Sonuçta eşler kendileri ortak karar verir buna.
Evet cocuklari büyütüp ise dönmek istiyorum araştırma hastanelerine cok gittik genetik bölümlerine ama aktarilir veya aktarılmaz diyemedilerÇalışan kadın için peşpeşe yapmak çocukları mantıklı izin ali hepsini bir anda büyütüp ıs hayatına devam edilir. Ama hastalık riski için bisey diyemem sadece yüzde kaç ihtimal onu öğrenin çok küçük bir ihtimal se Allaha sığınıp hayırlı sağlıklı bir evlat için dua edin yapın.
haklisiniz zaten beni düşündüren konu da bu bazen istemiyorum diyip aklimdan tamamen atiyorum cocuk fikrini bazen de kendimi hayal ederken buluyorum.
Kardesin kac yasindaki simdi cikiyo yeni yeni?gelisim geriliği,anne karninda herhangi bi organ gelişimini tamamlamiyo kardesim cok az goruyo son zamanlarda baska sorunlari da cikti
Allah sifa versin en kisa zamanda lohusalik cok zor hele ilk cocukta tecrubesizlik acemilik.Ben çok zor Doğum geçirdim ve şu an lohusayım ve 2. Çocuk fikri o kadar uzak ki. Lohusalığım çok delice geçiyor. İkincide de öyle olursa hem olan bebeğime hem ikinciye nasıl yeterim bilmem.
Ama sizin kolay geçiyorsa yapabilirsiniz. Sonuçta eşler kendileri ortak karar verir buna.
Bu isler nasip kismet Rabbimin isi..olmaz derler olur, olur derler olmaz.. sonrasinda onlari mesul tutma diyede birsey demiyor olabilirler..Evet cocuklari büyütüp ise dönmek istiyorum araştırma hastanelerine cok gittik genetik bölümlerine ama aktarilir veya aktarılmaz diyemediler
evet bence de kesin konusamiyolar zaten bu hastalik annemin cok cok uzak akrabasindan gelmis biz de cok şaşırmıştik aklimiza bile gelmemistiBu isler nasip kismet Rabbimin isi..olmaz derler olur, olur derler olmaz.. sonrasinda onlari mesul tutma diyede birsey demiyor olabilirler..
Iste nesil atlayabiliyo..ayni yesil mavi renk gozler gozler gibi..evet bence de kesin konusamiyolar zaten bu hastalik annemin cok cok uzak akrabasindan gelmis biz de cok şaşırmıştik aklimiza bile gelmemisti
caninizi sıkan bisey var galiba anlatin da size de çözüm bulalim:)Hayret bişey valla kahin değiliz ki baş edebilirsin yada edemezsin diyelim. Eşin zaten yardımcı bayan da tutacakmış, eee kendisi de sana gözü gibi bakıyormuş. Hala buradaki insanlara sormak ?
Teşekkür ederim evet şükür doğurdum :) ah sormayın çok zorlanıyorum, hala iyileşemedim. Bu lohusalıkta tam iyileşme ne zaman olur ki acep? Sezeryan oldum bi de ah ah onun şoku da var tabi.Aa tebrik ederim, dogum etmissin. Evet lohusalik cok deli geciyor. Bende lohusa oldugumda "ben asla 2inciyi yapmam, millet cildirmismi, kim, niye 2inciyi ister yahu" diye demistim.
Simdi kizim 15 aylik ve daha yeni yeni ikinci bir bebek fikrini isinmaya basladim. Seneye düsünüyoruz artik.
Allah sifa versin en kisa zamanda lohusalik cok zor hele ilk cocukta tecrubesizlik acemilik.
Dogumlarim kolay gecmedi tek iyi yonu normal yapmis olmam
Tatlim normal dogum yapincada dezavantajlari oluyo:) deformasyon oluyo mesela..bazen pisman oluyom keske diyorum her cocuktan once bi fotosunu cekseydimde neler degismis karsilastirsaydim sonradan:))Teşekkür ederim evet şükür doğurdum :) ah sormayın çok zorlanıyorum, hala iyileşemedim. Bu lohusalıkta tam iyileşme ne zaman olur ki acep? Sezeryan oldum bi de ah ah onun şoku da var tabi.
Teşekkür ederim. İşte vajinal Doğumun faydaları. Umarım eğer bir gün ikinciyi düşünürsem bu sefer vajinal yapabilirim.
Bence biraz bekleyin. Zaten çocuklarınızın yaş aralığı iki yaş. Eminim ne büyüğün çocukluğunu ne küçüğün bebekliğini anlamamışsınızdır ki bunu sonraki yıllarda farkedeceksiniz. Ne kadar yardim edeniniz de olsa anne sizsiniz ve psikolojik yük sizin üzerinizde. Yaşınız genç daha onlar biraz büyüsün en azından kendi ihtiyaçlarını karşılamaya başlasın 3.yü düşünürsünüz ve onda tadını çıkarırsınız. Tecrübeyle sabit
beni güldürdün ya ben baktim bakmaz görmez olaydım :)) dikis izlerim de cabasi bana hatira kaldılar beyaz beyazTatlim normal dogum yapincada dezavantajlari oluyo:) deformasyon oluyo mesela..bazen pisman oluyom keske diyorum her cocuktan once bi fotosunu cekseydimde neler degismis karsilastirsaydim sonradan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?