- Konu Sahibi kadermotifi
Niye hiç kendi hayatınızı düşğnmüyorsunuz. 28 yaşında 2 çocuk ne güzel işte. Enerjinizi onlara harcayın bence. Sizde hayatın tadını çıkarın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence neden olmasın 3. Çocuk? Çok da güzel olur ama normal yollarla değil kesinlikle.evet kizlar bozuk genleri daha cok tasiyormus acaba nasil tedavi gördüler biz de cok sorduk ama kulagi duyuyor mu gozu görüyor mu anne karninda bilemeyiz dogmasindan baska caresi yok dediler
Neden vasifsiz iki insan yetistireyim.Cok şükür en iyi okullarda okudum en iyi yerde de meslegimi yapiyorum cok gezdim gördüm de üstelik bunlari parayla degil emegimle yaptim. Cocuklarima da ayni bilinci vermeye caliscm inşallahYaparsaniz yapin. Yarin birgun is icin Cinli Hintli patronlarain kapisinda surundurmek istiyorsaniz.
Yahu siz nasil ogretmensiniz? Bu cocuklarin geleceginin egitiminin cok mu kaliteli olacagini zannediyorsunuz?
Yeter artik vasat, vasifsiz insan yetistireceginize o iki cocugun gelecegine yatirim yapin, en iyi okullara gonderin, Avrupa'yi ogretin, gercek dunyayi ogretin, bunun icin cok para lazim!
Dunya nasil hizli degisiyor, ekmek artik aslanin agzinda degil kalin bagirsaginda!
Sagduyu.. gel sagduyu neredesin,,,,
Gittigimiz cogu hastane genetik değil dedi bize ama mümkün degil kac nesil sonra ayni hastaligin tıpkısi kardesimde cikti.Bir sürü test yapildi genetik degil dediler.Bu tup bebekte eger bozuk gen tespit ediliyorsa hemen arastirmam gerekBence neden olmasın 3. Çocuk? Çok da güzel olur ama normal yollarla değil kesinlikle.
Benim bir tanıdığımın da ailesinde böyle bir rahatsızlık var. Kadınlar taşıyıcı oluyormuş, erkek çocuklarda çıkıyormuş. Dayılarının hep gözleri çok az görüyor, zaman geçtikçe iyice azalıyormuş görmeleri. Birinin de kulakları çok az işitiyor. Üstelik kızlarınız da taşıyıcı olabilir, onlar da çıkmasa, onların çocuklarında çıkabilir.
Bu riski almamalısınız. Tüp bebek yaptırın bence durumunuz varsa ve 3. Çocuk istiyorsanız. Sizde bir sıkıntı olmadığı için tüp bebekte muhtemelen zorlanmayacaksınız. Yaptırmanız gereken pgt, kromozom testi, sağlıklı yumurtalar seçilir böylece.
Tüp bebek yalnızca fertilite sorunları olanlar için yapılmıyor. Eşimin dayısının da, iki engelli çocuktan sonra tüp bebekle iki tane sağlıklı çocukları oldu.
Bile bile lades demeyin. Kendi hayatınızı ve dünyaya getirdiğiniz çocuğun hayatını çok zorlaştırırsınız.halbuki çok da zor olmayan bir prosedürle bunu elimine edebilirsiniz allah nasip ederse.
Tüp bebek zor bir işlem değil. çocuğu olmayan kişiler için çok büyük bir stres. Zor yapan bu.
Çünkü tutmayan her deneme, çok büyük umutların kaybı demek. Sizin zaten iki kızınız var allah bağışlasın. Bu stresi yaşamayacaksınız. Yalnızca bilinçli bir gebelik süreci başlatmış olacaksınız.
Şu mantığı sevmiyorumben oldum olasi erkek cocuk istemedim esim de kizlari cok seviyo iyi ki kiz olmuslar der hep ama erkek cocugunu da merak ediyomus kendisi :)
Tabii ole diyo ama alttan alttan erkek cocuk istiyo benceben oldum olasi erkek cocuk istemedim esim de kizlari cok seviyo iyi ki kiz olmuslar der hep ama erkek cocugunu da merak ediyomus kendisi :)
erkek veya kiz fark etmez cocuk istiyoruz kucuk bir yasini gecti hamile kalmam dogurmam 1 bucuk seneyi bulur.Calustugim icin arka arkaya olsun birlikte buyusunler dedimErkek çocuk mu istiyorsunuz ?
Çünkü 3 ve 1 yaşında çocuklar varken 3. Biraz cesaret işi.
Iyi aksamlar kizlar benimki çok şükür dert degil ama beni cok düşündüren bir konu, sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Esim 36 ben 28 yasindayim. 3 ve 1 yasinda iki kizimiz var ogretmenim bu sene izin aldim calismiyorum.
Esim bi cocuk daha yapalim tabi allah izin verirse 3 u birden büyüsün düzenli temizlikci yardimci tutariz diyo Aslinda ben de eger karar verirsem yaslari yakin olsun isterim sonradan düzen bozmaktansa bozuk düzenle devam etmek daha mantikli:) ikimizin de kalabalik aile hayalimiz var.
Sorun su ki ailemde genetik bi hastalik var bir kardesimde bu sorun ortaya cikti iki hamileligimde de sürekli korku vardi cok şükür sagliklilar ama 3.kez bu korkuyu yasayabilir miyim bilmiyorum.
Kv hasta annem kardesime bakiyo esim evde oldukça yardim eder sag olsun her ise koşar ama cocuklari bikac saat bile birakacak kimsemiz yok akrabalar da memlekette 3 tane küçük çocuk bas edebilir miyim sizce fikirlerinizi merak ediyorum okuduğunuz icin teşekkürler
Evet tespit ediliyor, pgt diyorlar. Sağlıklı kromozomları kullanıyorlar. Tüp bebek yalnızca çocuğu olmayanlar için değil yani.Gittigimiz cogu hastane genetik değil dedi bize ama mümkün degil kac nesil sonra ayni hastaligin tıpkısi kardesimde cikti.Bir sürü test yapildi genetik degil dediler.Bu tup bebekte eger bozuk gen tespit ediliyorsa hemen arastirmam gerek