ben ikinciyi bile düşünemiyorummerhaba arkadaşlar burayı uzunca bir zamandır takip ediyorum ve sizlerin sorunlarınızı ve çözümlerinizi okumak bana hayat hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olmamı sağlıyor teşekkür ederim bu yüzden:) sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. 3. çocuk konusunda çok kararsızım aranızda 3 çocuklu olanlar varmı çok yoruluyormusunuz diğer çocuklarınıza tam anlamıyla yetişebiliryor musunuz. bana deneyimleriniz ve düşünceleriniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim yaşım çok fazla ilerlemeden artık bir karar vermeliyim
Ya bakicak durumumuz yoksa pekimaddi ve manevi anlamda yeterim diye düşünüyorum inşallah ... ikinciyi düşünmeyen arkadaşlar sakın böyle düşünmeyin çocuğunuza haksızlık yaparsınız ona ilerde destek olacak bir kardeş şart şimdi bile şart aslında kardeşiyle yaşadığı ilişkiyi paylaşımı sevgiyi hiç bir arkadaşıyla yaşayamaz
Doğur o zaman bacım:))maddi ve manevi anlamda yeterim diye düşünüyorum inşallah ... ikinciyi düşünmeyen arkadaşlar sakın böyle düşünmeyin çocuğunuza haksızlık yaparsınız ona ilerde destek olacak bir kardeş şart şimdi bile şart aslında kardeşiyle yaşadığı ilişkiyi paylaşımı sevgiyi hiç bir arkadaşıyla yaşayamaz
valla suan tam zamanı bende bende kalabalık aile severim zaten kücük büyüyene kadar büyük liseye gitcek sana yardım ederkızım 9 yaşında oğlum 4 şuan ikisinede yetişiyorum oğlum kreşe gitmiyor zaten ev hanımıyım. kalabalık kardeşleri ve aileyi seviyorum ilerde onlar için bir tane daha kardeşleri olsun istiyorum ama ikisinin hayatından çalar mıyım dersleri gezmelerini engel olur mu diye de endişe ediyorum.
Ama çocuklarınız büyümüş sayılır.çok zorlanmazsınız ama çocuk büyütmek kolay denmez...3 çocuklu hiç üye yok galiba bana fikir verecek ... çocuklara bakarım ama çok mahvolurmuyum kendime hiç zaman ayıramam mı acaba diyorum..35 yaşındayım artık bu yaşlar son şansım ..
bende kalabalık aileleri severim. iki çocuğum var. kendimi de hazir hiss ediyorum. insallah yazın kısmetse üçüncü çocuğu planlıyoruz.şimdiden sabırsızlanıyorum :)maddi ve manevi anlamda yeterim diye düşünüyorum inşallah ... ikinciyi düşünmeyen arkadaşlar sakın böyle düşünmeyin çocuğunuza haksızlık yaparsınız ona ilerde destek olacak bir kardeş şart şimdi bile şart aslında kardeşiyle yaşadığı ilişkiyi paylaşımı sevgiyi hiç bir arkadaşıyla yaşayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?