- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.453
- 898
Genitalinize kuvvet o zaman ne diyelim.
Öte yandan ülkemizde nüfus planlaması yapılsa çok iyi olur. Tarım, hayvancılık zaten bitmiş durumda. Bu toprak 80 m insanı besleyemiyor, işsizlik çok arttı, nüfus artmasını devletin baskılaması gerek. Kimse 2 çocuktan fazlasını yapmamalı bence bu kapsamda.
Benım bı kızım var uç çocuk ıstedım hep ama sez oldum normal d olduysa yapın bıde maddı gücünüz varsa
Bencilsiniz. Bu dunyaya iki cocuk bile fazlayken. Kuresel isinma iklim sartlari cok kotuyken.Savaslar gocler terorizm olan guvenligi sifir olan bir dunyaya cocuk getirmenin anlami nedir? Sizin gibi velilerin bilinclenmesi icin ne yapmak gerekir bilmiyorum ama sorumsuz ve bencilsiniz.merhaba arkadaşlar burayı uzunca bir zamandır takip ediyorum ve sizlerin sorunlarınızı ve çözümlerinizi okumak bana hayat hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olmamı sağlıyor teşekkür ederim bu yüzden:) sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. 3. çocuk konusunda çok kararsızım aranızda 3 çocuklu olanlar varmı çok yoruluyormusunuz diğer çocuklarınıza tam anlamıyla yetişebiliryor musunuz. bana deneyimleriniz ve düini alt ust edecekken. şünceleriniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim yaşım çok fazla ilerlemeden artık bir karar vermeliyim
Pardonda size ne, bakabileceklerine inanıyprşarsa istedikleri kadar çocuk yaparlar. Alemsiniz valla :)Genitalinize kuvvet o zaman ne diyelim.
Öte yandan ülkemizde nüfus planlaması yapılsa çok iyi olur. Tarım, hayvancılık zaten bitmiş durumda. Bu toprak 80 m insanı besleyemiyor, işsizlik çok arttı, nüfus artmasını devletin baskılaması gerek. Kimse 2 çocuktan fazlasını yapmamalı bence bu kapsamda. Devlet planlama yapmıyor madem insanlarımız bilinçli olsunlar.
Pardonda size ne, bakabileceklerine inanıyprşarsa istedikleri kadar çocuk yaparlar. Alemsiniz valla :)
Ev hanımıysanız bence hiç düşünmeyin. Maddi olarak çok çok zorlanmayacaksanız (ki rızkı veren Allah),çocuklar da kurtarmışlar kendini, ben dizin yerinizde olsam 3 de yapardm 4 de :)) aslında çalıştığım halde o yolda ilerliyorum :))3 çocuklu hiç üye yok galiba bana fikir verecek ... çocuklara bakarım ama çok mahvolurmuyum kendime hiç zaman ayıramam mı acaba diyorum..35 yaşındayım artık bu yaşlar son şansım ..
Yaşım 21 2 ve 1 yaşında iki evladım var rabbim bağışlasınmerhaba arkadaşlar burayı uzunca bir zamandır takip ediyorum ve sizlerin sorunlarınızı ve çözümlerinizi okumak bana hayat hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olmamı sağlıyor teşekkür ederim bu yüzden:) sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. 3. çocuk konusunda çok kararsızım aranızda 3 çocuklu olanlar varmı çok yoruluyormusunuz diğer çocuklarınıza tam anlamıyla yetişebiliryor musunuz. bana deneyimleriniz ve düşünceleriniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim yaşım çok fazla ilerlemeden artık bir karar vermeliyim
Bence mutlulugun cocuk sayisiyla bir ilgisi yok.1 cocuklada mutsuz olanlar var.etrafimda 3 4 5 cocuklu gayet Mutlu aileler var.2 cocuklu bosanmis mutsuz ailelerde.siz düşünmeye başladıysanız o çocugu doğuracaksınızdır buradan iyi dilekler bekliyorsunuz ama yok kardeşim 3. çocuk olup mutlu olan biri gördünüz mü ben hem kendi kardeşimden hem eşimden hemde arkadaşlarımdan biliyorum yok öyle biri burada anlatmıcam neler yaşadıklarını. ben çocuk yaparken onu düşünerek o ne nasıl hissedecek diye düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?