Kesinlikle böyle düşünüyorsanız yap derim. Ben iki tane büyüttüm çok pişmanım büyükleri dinlemedimmaddi ve manevi anlamda yeterim diye düşünüyorum inşallah ... ikinciyi düşünmeyen arkadaşlar sakın böyle düşünmeyin çocuğunuza haksızlık yaparsınız ona ilerde destek olacak bir kardeş şart şimdi bile şart aslında kardeşiyle yaşadığı ilişkiyi paylaşımı sevgiyi hiç bir arkadaşıyla yaşayamaz
Kürtaj yasaklandı diye ortalığı ayağı kaldırıyoruz değil mi? Benim vücudum benim kararım diye. Ben buna asla karşı değilim. Ama buda aynı şey hanımefendi devlet ne karışır yahu. Benim vücudum benim kararım. Hindistan la çin le kıyaslamak çok saçma şu an için.Hanımefendi yazdım bana ne olduğunu.
İşsizlik dizboyu, üniversitelerden mezun milyonlarca insan var işsiz ve daha fazlası da mezun oluyor. Devlet Planlaması Teşkilatı 20 yıl önce bu hesaplamayı yapsaydı ve önlem alsaydı bu durumda olmazdık.
Bu durum sizin de probleminiz. İnsanlar 3 çocuk yaparsa onların çocukları da leş gibi yaşayacak sizinkiler de anlıyor musunuz? Ülke ekonomimiz herkesin problemi. Sizin kafanız anca bana sana ne demeye basıyorsa çıkın markete nüfusu beslemek için ekinler hızlı büyüsün diye her gıdaya ilaç hormon atılıyor, çalışan haklarına bakın herkes şikayetçi.....Herkesin günü 1 $a çalıştığı Çin, Hindistan olmaya gidiyoruz.
Engin dünya görüşünüzden arada sırada sıyrılıp ülke durumuna adam gibi bir baksanız keşke.
Kürtaj yasaklandı diye ortalığı ayağı kaldırıyoruz değil mi? Benim vücudum benim kararım diye. Ben buna asla karşı değilim. Ama buda aynı şey hanımefendi devlet ne karışır yahu. Benim vücudum benim kararım. Hindistan la çin le kıyaslamak çok saçma şu an için.
Dip not; ağılda oğlak doğsa ırmakta otu bitermiş. Ekinleri dert etmeyin siz.
Inanmakla cocuklarinin gelecegini dusunmek farkli seyler. Bilincsiz ve sorumsuz ebeveynler bir cocugun gelecegini karartirlar. Biraz uyansak iyi olur, degil mi.Pardonda size ne, bakabileceklerine inanıyprşarsa istedikleri kadar çocuk yaparlar. Alemsiniz valla :)
Siz bilerek sorumsuz olmayi kabullenmis bir yetiskinsiniz bariz. Bari burayi okuyan cahil cuhelaya kotu ornek olmayin.Kürtaj yasaklandı diye ortalığı ayağı kaldırıyoruz değil mi? Benim vücudum benim kararım diye. Ben buna asla karşı değilim. Ama buda aynı şey hanımefendi devlet ne karışır yahu. Benim vücudum benim kararım. Hindistan la çin le kıyaslamak çok saçma şu an için.
Dip not; ağılda oğlak doğsa ırmakta otu bitermiş. Ekinleri dert etmeyin siz.
Ah bi olsa 4-5 tane falan yapmayı dusunuyorum bekarlıgımdan beri boyle dusunuyorum ama gel gör ki 2 senede 1 tane bile bulamadım.biz dort kardesiz keske bir kardesimiz daha olsaymış diyoruz
Herkes evlendi.birbirimize gidip geliyoruz yegenler cogaldı geniş bi aile olmak cok guzel gercekten.
Maddi acıdan da sıkıntı yoksa 3. Cocuk harika olur
eşim istiyor zaten aklıma giren o.. kızımda istiyor oğlum daha küçük tam anlamıyor..ruh ve beden sağlığım ve maddi durumum da iyi allaha şğkürBence tek sizin değil, eşinize ve çocuklarınıza da danışın. Maddi durumunuz da uygunsa, ruh ve beden sağlığın yerindeyse, kendini hazır hissediyorsan, neden olmasın.
Beni yanlış anlamissiniz ben 3 çocuklu ailelerden bahsetmedim ailenin 3.çocuğu olan bireylerden bahsetdim.Bence mutlulugun cocuk sayisiyla bir ilgisi yok.1 cocuklada mutsuz olanlar var.etrafimda 3 4 5 cocuklu gayet Mutlu aileler var.2 cocuklu bosanmis mutsuz ailelerde.
Benim kardesim 3 Cocuk ama gayetde mutlu.iyiki dogmus ailemize nese getirdi.eltim ailesinin 5 ci çocugu oda gayet mutlu ailesinin goz bebegi.bence o aileyle alakalı bir sey.Beni yanlış anlamissiniz ben 3 çocuklu ailelerden bahsetmedim ailenin 3.çocuğu olan bireylerden bahsetdim.
Bencede guzel olur.in sa Allah kismet olursa bende istiyorum.2 sene sonra.eşim istiyor zaten aklıma giren o.. kızımda istiyor oğlum daha küçük tam anlamıyor..ruh ve beden sağlığım ve maddi durumum da iyi allaha şğkür
Inanmakla cocuklarinin gelecegini dusunmek farkli seyler. Bilincsiz ve sorumsuz ebeveynler bir cocugun gelecegini karartirlar. Biraz uyansak iyi olur, degil mi.[/QUOTE
Pardonda siz beni tanımandan sadece burda sorduğum bir soruya fikre istanaden SORUMSUZ VE BENCİL olduğum kanatine varıyor ve benim hakkımda yorum yapıyorsunuz. bence çok fazla ön yargılısınız .. ozaman sizde bu dünyada hiçbir canlının yaşamasına ve çoğalmasına izin vermeyin onlara iyilik yaparsınız. sizin bakış açınız ile bu ortaya çıkyor
Pardonda siz beni tanımandan sadece burda sorduğum bir soruya fikre istanaden SORUMSUZ VE BENCİL olduğum kanatine varıyor ve benim hakkımda yorum yapıyorsunuz. bence çok fazla ön yargılısınız .. ozaman sizde bu dünyada hiçbir canlının yaşamasına ve çoğalmasına izin vermeyin onlara iyilik yaparsınız. sizin bakış açınız ile bu ortaya çıkyoSiz bilerek sorumsuz olmayi kabullenmis bir yetiskinsiniz bariz. Bari burayi okuyan cahil cuhelaya kotu ornek olmayin.
eşim istiyor zaten aklıma giren o.. kızımda istiyor oğlum daha küçük tam anlamıyor..ruh ve beden sağlığım ve maddi durumum da iyi allaha şğkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?