3. Çocuk şaka gibi

İnsan Hakları açısından ana rahmine düştüğü an o bir insandır. Zira hukuken de hamile bir kadını öldüren bir kişi iki kişiyi öldürmekten yargılanır. Nedense ilk bunlar geldi aklıma. Hem şu koskoca dünyaya bir sizin çocuk mu fazla gelecek. Allah rızkını verir

Yeri dolmuştur insallah

Korunmaya rağmen gelen bebeğin dünyada yiyecek rıskı vardır, aldırmak gibi bir gaflete düşmemenizi öneririm.
Bu kadar ağlamak neden? Sizin canınız sonuçta o da, sizde hayat bulan.

Ne guzel dusunmussunuz kısmet rizika inanmayanlar var oda onların ayibi

Tesekkür ederim içimi ferahlattiniz. Insallah Allahta sizi ferahlatsin. Dogal yoldan bebişinize kavuşursunuz insallah.

Merhaba,
Seni cok iyi anliyorum. Hic olmayacak, cok darda, zorda, bunalimda, hem de gurbette oldugumuz bir zamanda ben de ikinciye hamile oldugumu ogrendim, gunlerce agladim, hem de esimle de o kadar kavgali, gecimsizdik, beraber kalmiyorduk bile, ayri odalarda yasiyorduk. ben de buraya konu actim, binbir turlu de laf yedim hatta, bir dahaki girdigimde konum kapanmisti bile.
Simdi yedi aylik oldu oglan, hala duruma alismis degilim ama inancim geregi cocuk aldirmam. Zaten iki cocuk cok degil de tabi zamansiz ve de ustelik darda oldugumuz zamana denk geldi. dogunca severim tabi ki, evladim sonucta. bakalim dogunca gorecegiz. zamanla aglaman azalir, durumu sindirirsin, Allah hayirli, saglikli evlat versin.

Çok iyi anlıyorum benim de ilk bebegim çok küçükken düşük oldu kürtaj falan olmadım 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok üzülmüştüm yıkılmışım şimdi hamileyken hep o aklıma gelir onun kısmeti olmadı ben neden Allah tarafından verilen bi lütuf için erken olmasaydı falan diyenlere evet dediğim için ama hiç keşke demedim iyiki de olmuş beraber büyürler inşallah tabi korkmuyo değilim çok korkuyorum ama vardır bi hayır bundada

Ben isin gunahinda sevabinda degil,vicdani boyutundayim. Kediye, kopege bile kiyamazken icindeki cani dusunsene
yazanlar belki caydirici olsun diye yazmistir

R Rossss68 dilerim bu bebek hayatınıza renk ve iyi günler getirir mutluluk huzur eksik olmasın bence olayın iyi tarafından bakın belki 2 olandan sonra pitircik bir kız rabbim size bağışlasın hakkinizda ne hsyirliysa o olsun

Benim ahkam kestiğim yok ayrıca benim ax önce yazdigmla sizin suan yazdiginiz ne alaka anlamadım sizde ozgursunuz bende ama bana göre GADDARCA
Ya kardesim hem herkws istedigini yazmakta ozgurdur diyorsun hem benim fikrime yorum yapiyorsun, gece gece bela misin nesin? Evet ben 3. Ye kalsam aldiririm. Hakkimda ne dusunursen dusun buyuk harfle yazinca etkilenmedim yani. Benim hayatim benim dusuncem benim inanişim. Sen konu sahibine istedigin yorumu yap bana niye yapiyorsun

Doğurunca pişman olan pek görmedim.annem bana hamileyken hiç istememiş,ama şimdi en çok bana düşkün

R Rossss68

sevgili ross, evveliyatla kararin her ne olursa hayirli olsun.
benim biri 7,5 digeri de 1,5 yasinda iki oglum var. spiral ile korunuyorum. hamile oldugumu ogrensem, esime dahi haber vermeden aldiririm.
bana cok agir geldi iki cocuklu hayat. cok seviyorum ogluslari elbette ama. kaldirabilecegimi sanmiyorum.

Büyümüş hallerini düşün kalabalık aile kimsen olmadığı zamanlarda herşeyin olcaklar dost arkadaş sırdaş.. çocuklarndan biri büyükmüş zaten sıkıntısı yoktur. Diğeriyle beraber büyürler. Lütfen aldırmayın. Aldırırsanız hep şu soruları sorcaksınz. “ kız mıydı erkek miydi kime benziyodu.. şmdi yaşasa şu yaşta olcaktı..... gibi.. tadını çıkarın kalabalık aile olmanın. Bi arkadaşım Bir yıl arayla 3 çocuğu var ama çok mutlu .. sende mutlu olabilirsin

Kesinlikle aralari ne kadar benim suan biri uc biride 16 aylik iyi kuzum var birbirinin arkadasi yaslarinin yakin olmasi bakim acisindan biraz zor olsada onlar icin harika

Ben isin gunahinda sevabinda degil,vicdani boyutundayim. Kediye, kopege bile kiyamazken icindeki cani dusunsene
yazanlar belki caydirici olsun diye yazmistir
Ben asla aldırın aldırmayın demem.
Ama cocuk bakmak büyütmede kolay degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…