- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.093
- 798
Ev de var
Detayları bilmiyorum da tabi. Adamda çok iyi niyetli gelmedi bana. Bu kadar güzel maaş alıyorsun ne bir ev almış ne bir araba?? Belli ki hep gitme planı varmış. Bir anne baba eş ya ben ölürsem ya bana birşey olursa diye düşünüp biraz mal mülk yapardı 20 yılda. Adam şimdilik ses etmiyor gibi ama iş mahkeme koridorlarına düşünce bşrşeyim yok deyip çekilebilir maalesef
belliki eşi iyi niyetli bir adam o yuzden konu sahibi suistimal etmek istiyor. Bende iyi bir protokolle bosandim ama bu konuya kesinlikle hak veremiyorum.
Böyle boşanmayı kabul eden koca varsa eğer benide boşasınBen nafakayi hep savunuyorum bu forumda. Hele ortada cocuk varsa fazla fazla versin hatta. Ev, araba varsa bıraksın, ceketini aldin ciksin derim. Ama bu istedikleriniz gercekten hakkaniyetli mi? Cocuklarin tum masraflarini esiniz karsilarken aylik 15 bin nafakayi alip nereye harcayacaksiniz?
15bin nafaka alsanız bile özel okul parasını,evi veya kira parasını alamazsınız.Ben ziraat okudum iş bulmam çok zor bu saatten sonra. Evi arabası yok ama maaşı 60.000 civarı. Boşanma sebebi ailesi yıllardır annemde annem, her ihtiyaçlarına koştu. Kardeşi kriptoda para kaybettti onu ödedi tabi ev araba alamaz. Zaten şirket arabası kullanıyor arabası yok değil. Benim çalışmama gönlü de olmadı çocuğum ilkokulda zaten çalışamam bırakıp. Nesi fazla ki nasıl geçinicez ben boşanmak istemiyorum sonuçta.
Ve boşanma sebebi diye başlamışsınız cümleye ama ben bir boşanma sebebi yazdığınızı göremedim tam.Ben ziraat okudum iş bulmam çok zor bu saatten sonra. Evi arabası yok ama maaşı 60.000 civarı. Boşanma sebebi ailesi yıllardır annemde annem, her ihtiyaçlarına koştu. Kardeşi kriptoda para kaybettti onu ödedi tabi ev araba alamaz. Zaten şirket arabası kullanıyor arabası yok değil. Benim çalışmama gönlü de olmadı çocuğum ilkokulda zaten çalışamam bırakıp. Nesi fazla ki nasıl geçinicez ben boşanmak istemiyorum sonuçta.
Hanımefendi çocuklarınız 2-5-8 yaşında değil farkında mısınız? İkisi büyük zaten birinin de 2-3 senesi kalmış ki özel okula giden küçükse okulda daha çok durabilir.Evet çocuklara bakmak zorunda çünkü bende onlarla ilgilendiğim için çalışamıycam. Bana diyorki asgsri üzrrt olsun yoksulluk nafakan o oranda da artar her yıl ama çocukların kesilince o parayla ben nasıl geçinicem. Bi de 2-3 yıla iş değiştirse evden çık derse şirketi??
Bir de evi de alacaksınız yani:)Evet çocuklara bakmak zorunda çünkü bende onlarla ilgilendiğim için çalışamıycam. Bana diyorki asgsri üzrrt olsun yoksulluk nafakan o oranda da artar her yıl ama çocukların kesilince o parayla ben nasıl geçinicem. Bi de 2-3 yıla iş değiştirse evden çık derse şirketi??
Evet çocuklara bakmak zorunda çünkü bende onlarla ilgilendiğim için çalışamıycam. Bana diyorki asgsri üzrrt olsun yoksulluk nafakan o oranda da artar her yıl ama çocukların kesilince o parayla ben nasıl geçinicem. Bi de 2-3 yıla iş değiştirse evden çık derse şirketi??
Bir de evi de alacaksınız yani:)
Ortada 3 cocuk var. Onlarin hayat standardini makul sekilde devam ettirecek duzen ne ise onu ortaklasa cozmelisiniz. Bosanma cocuklarin hayat standardini etkilememeli. Ustelik daha terapist, psikolog vb masraflariniz olacak. Anne baba bosanmis cocuk problemleriyle ugrasacaksiniz. Hepsi ergen oldugunda herbirine sahip cikmaya calisirken cok yorulacaksiniz.Bosanmak mi istiyor. O halde cocuklari dagitmadan, iyi yetistirecek sekilde nasil yapabiliriz diye konusmalisiniz. Ne o araba, ne o nakit ne de calisip kazanacaginiz 3-5 kurus yetmez. Bosanmayin , uzun bir sure ayri yasayin. Sizden mi bosaniyor yoksa artmakta olan maddi manevi sorumluluktan mi kaciyor bakmak lazim. Yarin oburgun beraber yaptiginiz cocuklarinizin ihtiyaclari icin yalvarmak zorunda kalmayin. Mantikli davranmasini saglamak lazim. Ve hatta tamam ama ben 3 cocukla ve su bu masraflarla nasil devam edecegim diye kendisine de sormak gerekmez mi? Bosanmanizin ana konusu cocuklariniz, egitim hayatlari, ruhsal ve bedensel sagliklari ve bunlarin nasil saglanacagi olmalidir. Wsinize kirginliginiz, kizginloginiz, isyaniniz var ise bunlar size yanlis kararlar aldirmasin.Bu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?