3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

İşte bu yüzden eşimiz zengin de olsa, çalışmamıza "izin" vermese de inat edip çalışmalıyız.

Çok kısa vadeli düşünüyorsunuz. 2 çocuğun nafakası 2-3 yıl sonra bitecek. Bir süre sonra diğerinin de bitecek. Toplam 10 yıl sonra hiçbir geliriniz olmayacak. Kırklarınızın başında olduğunu tahmin ediyorum. Bu zamana kadar bir gün bile prim ödememişsiniz. Sağlık ne olacak, emeklilik ne olacak? Eşinizden ne koparabileceğinizi düşünmek yerine bir an önce iş aramaya başlayın.

Bana hala direniyor gibi geldiniz. Dürüst,çocuklarına düşkün diye güvenmeyin boşanma sürecinde çirkinleşebilir.
Hele bu istekleriniz hepten itebilir onu çirkinleşmeye

belliki eşi iyi niyetli bir adam o yuzden konu sahibi suistimal etmek istiyor. Bende iyi bir protokolle bosandim ama bu konuya kesinlikle hak veremiyorum.
Detayları bilmiyorum da tabi. Adamda çok iyi niyetli gelmedi bana. Bu kadar güzel maaş alıyorsun ne bir ev almış ne bir araba?? Belli ki hep gitme planı varmış. Bir anne baba eş ya ben ölürsem ya bana birşey olursa diye düşünüp biraz mal mülk yapardı 20 yılda. Adam şimdilik ses etmiyor gibi ama iş mahkeme koridorlarına düşünce bşrşeyim yok deyip çekilebilir maalesef

Böyle boşanmayı kabul eden koca varsa eğer benide boşasın

Hey maşallah. Adamın donuna kadar almak deyimi bu olsa gerek ama adamın evi arabası bile yok farkındamısın. Yani anca hayal olur. Ayrıca boşandığınız da oturduğunuz evin masrafları direkt size kalacak. Bence anlaşmaya bak . Yoksa dımdızlak ortada kalabilirsin .

Bu adam ev kirası vermeden 20 yıl boyunca parasını ne yaptı? Siz evden 3 çocukla toplamda 4 kişi ayrılacaksınız. Bu çocukların özel okul masraflarını siz karşılayamazsınız ki. Nasıl olacak? Siz asgari ücretle çalışsanız da geçinemeyeceksiniz.20 yıllık emeğin karşılığı olarak ev almaya çalışın, küçük olsun çocuklar bir maç yıla evden gider ama siz kirayı ödeyemezsiniz

Çocukların masraflarını birde oturacağınız evin kirasını karşılasın. Sizde çalışısın bu saatten sonra çocuklarınız çokta küçük değiller. 18 lerine az kalmış. Nafaka bağlansa bile 2-3 yıl sonra büyük çocuklarınız için alacağınız nafaka süresi dolacak. Sizin barınma ve çocukların giderlerini karşılaması zaten alacağınız nafakadan fazlası eder. Kendi kişisel hayatınız içinde çalışmanız gerekir

Mahkemede bu istediklerinizi asla alamazsınız. Anlaşmaya çalışın. Çocukların okul masraflarını kabul ediyorsa, nafakayı düşürün. Nakit para ve araba yerine bence ev istemelisiniz.
Çocuklarınız bir kaç sene sonra nafaka da alamayacak. Bence bir eviniz olursa, sizde çalışırsanız daha rahat edersiniz.

Ben ziraat okudum iş bulmam çok zor bu saatten sonra. Evi arabası yok ama maaşı 60.000 civarı. Boşanma sebebi ailesi yıllardır annemde annem, her ihtiyaçlarına koştu. Kardeşi kriptoda para kaybettti onu ödedi tabi ev araba alamaz. Zaten şirket arabası kullanıyor arabası yok değil. Benim çalışmama gönlü de olmadı çocuğum ilkokulda zaten çalışamam bırakıp. Nesi fazla ki nasıl geçinicez ben boşanmak istemiyorum sonuçta.

15bin nafaka alsanız bile özel okul parasını,evi veya kira parasını alamazsınız.
15bin alsanız bile zaten iki çocuğunuzun reşit olmasına az kalmış sonra düşebilir.
Okuduğunuz alanda olmasa bile çalışmanız şart başka geliriniz yoksa aileden.
Yani siz bana eski eşin parasıyla bir ömür yaşayacağınızı düşünüyorsunuz gibi geldi.
Hayal bu yani.

Evet çocuklara bakmak zorunda çünkü bende onlarla ilgilendiğim için çalışamıycam. Bana diyorki asgsri üzrrt olsun yoksulluk nafakan o oranda da artar her yıl ama çocukların kesilince o parayla ben nasıl geçinicem. Bi de 2-3 yıla iş değiştirse evden çık derse şirketi??

Ve boşanma sebebi diye başlamışsınız cümleye ama ben bir boşanma sebebi yazdığınızı göremedim tam.
Siz sadece olumsuz bir özelliğinden bahsetmişsiniz eşinizin.
Ve yıllardır boşanmak istemediğinize göre sebep ne adam için merak ettim ve sizin istememe sebebini tabii

Hanımefendi çocuklarınız 2-5-8 yaşında değil farkında mısınız? İkisi büyük zaten birinin de 2-3 senesi kalmış ki özel okula giden küçükse okulda daha çok durabilir.
Yani şu yaştaki çocuklar için de onlara bakacağım için çalışamayacağım demeyin ya

Bir de evi de alacaksınız yani:)

Evde kalmanız çok zor ztn onu eleyin kafanızdan
Artık 2 farklı dünya olacaksınız biraz kendi dünyanızdan çıkıp gerçek dünyaya dönün
Çocukların yaşı büyük çalışmamak için bahane değil
Yarın masrafları artacak evlenecekler biraz kendi hallerine bırakın kendi dertlerini babaları ile cozebilirler
Nafaka diyorsunuz sigortanın önemini unutuyorsunuz çalışmanız şart ufacık hastalıkta ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ortada 3 cocuk var. Onlarin hayat standardini makul sekilde devam ettirecek duzen ne ise onu ortaklasa cozmelisiniz. Bosanma cocuklarin hayat standardini etkilememeli. Ustelik daha terapist, psikolog vb masraflariniz olacak. Anne baba bosanmis cocuk problemleriyle ugrasacaksiniz. Hepsi ergen oldugunda herbirine sahip cikmaya calisirken cok yorulacaksiniz.Bosanmak mi istiyor. O halde cocuklari dagitmadan, iyi yetistirecek sekilde nasil yapabiliriz diye konusmalisiniz. Ne o araba, ne o nakit ne de calisip kazanacaginiz 3-5 kurus yetmez. Bosanmayin , uzun bir sure ayri yasayin. Sizden mi bosaniyor yoksa artmakta olan maddi manevi sorumluluktan mi kaciyor bakmak lazim. Yarin oburgun beraber yaptiginiz cocuklarinizin ihtiyaclari icin yalvarmak zorunda kalmayin. Mantikli davranmasini saglamak lazim. Ve hatta tamam ama ben 3 cocukla ve su bu masraflarla nasil devam edecegim diye kendisine de sormak gerekmez mi? Bosanmanizin ana konusu cocuklariniz, egitim hayatlari, ruhsal ve bedensel sagliklari ve bunlarin nasil saglanacagi olmalidir. Wsinize kirginliginiz, kizginloginiz, isyaniniz var ise bunlar size yanlis kararlar aldirmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…