3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Beni sevmediğini söylüyor evlendiğinden beri oldu mu? Sürekli tartışıyoruz ailesi yüzünden artık çekilmez oldu hayat diyor ama 3 çocukla ben boşanmış kadın olarak kalıcam kendi belki tekrar evlenecek çocukları ihmal edecek. Başkasına yedirecek kazancını. İçime sindiremiyorum hırsa kapılıp boşanmak istemiyorum böyle düşününce

Belki de biriktirip karısından sağlamıştır

Ee sevmiyorsa neden üç çocuk yapmış?
Hadi o istemiş size başından beri öyle söyleyen birine güvenip siz neden üç çocuk yaptınız?
Neden kendinizi güvenceye alacak bir işe girmediniz?
Bana inandırıcı gelmedi

Evlendiyi günden beri söylüyormuş çocuk yapmadan boşansaydinız

3 cocugun ozel okul masraflari coktur diye düşünüyorum. Birde onlarin servis ve yemek parasi ayri oluyor. Giyimi, ayakkabisi derken alamamis olabilir. Konu sahibide calismiyor

Iyi fikir değil mi Ben şirket olsam boşanan calisanimin eski karısını niye oturayım baska çalışanımı oturturum
Şirkete söylemeyecekler sanırım.
Öyle düşünüyor.
Ama bence işi yokuşa sürüyor adamın babalığına da güvenerek umarım adam delirmez sonuçta.
Şurda adamı savunuyor gibi görünmek istemiyorum ama abartıyor yani

Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun

Adam madem asgari ucrete ok demis bence kabul edin. Toplu para ve arabayi iptal edin. Cocuklar icin bir ev alip sizi yerlestirsin, sirket mulkunde tabiki kalamazsiniz. Kucugun okulunu da oderse gayet gecinirsiniz.
Bu arada 3,5 aylik bebegim varken ise geri donmustum. Calismak istememenizi cocuga baglamayin inandirici gelmiyor.

Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun
Baştan beri sevmiyorsa adam isteyerek evlenmemiş belli.
Aile zoru ile olmuş olabilir.
İki kişinin isteği yok belli.
Ve hayır efendim tek taraf seviyor diye çocuk da yapılmaz o zaman.
Ben sizi anladım ama bu sürekli evde rahatım gitmesin her şeyim eksiksiz olsun ölene kadar isteğiniz ne yazık ki hayal ama.

Psikolojik destek almanız gerekiyor bu şekilde hem çocukları hem kendinizi zora sokarsınız ztn hayal dunyasindasiniz talepleriniz çok fazla ve gerçek disi

Oturduğunuz yerden adamı yolmaya çalışacağınıza bir iş bulup çalışın. Evet yasal haklarınızdan tabi ki vazgeçin demiyorum hakkınız ama bu sizin yaptığınız gerçekten abartı. Adamı seviyor olabilirsiniz ama artık sevmediği biriyle yaşamaya devam etmemek de onun hakkı. Siz de diyorsunuz bu zamana dek size iyi bakmış iyi bir eş olmuş, zaten yapacağını yapmış ama boşanmak istiyorsa en doğal hakkı. Bu kadar abartı maddi taleplerle onu tutmaksa amaç işe yaramaz. Bence siz de artık kendinize bir iş bulup yolunuza bakın, hep erkek sırtından olmuyor

Bence evi var ama kendi babasinin üstüne. Bi sure bi uye daha demisti ayri yasayin gidisati görün 3 cocukla cok zorlanirsiniz cekismelide

15bin nafaka
300 bin araç
250 bin nakit para
şirketin ona verdiği lüx 4+1 ev
özel okul masrafı mı ? 30 yıl çalışınca bize emeklilik ikramiyesi olarak bunları vermiyorlar. onda birini veriyorlar. vay be inanılmaz. boşanınca eskisi gibi aynı standartta yaşamayacağınızı artık eş olmadığınızı bilmeniz ve çalışmanız gerekiyor. adam vermez bunları. çekişmeli açsanız mahkeme de vermez. çok fazla şey talep ediyorsunuz. keşke çok zengin olsaydı da verseydi ama evi arabası bile yok. 60 bin maaş da özel okula giden çocuklara gidiyordur. yani yetmez. makul olun. ortalama şeyler talep edin.

Bence fazla değil 20yılını vermiş kadın 3çocuk doğurmuş iki günlük evlilik değil bu.
Eşin ne sanıyordu 5 kuruşsuz kapının önüne mi koyucaktı .
Gayet haklı talepler bunlar.
Boşanmak isteyen de buyursun yapsın.
Bunlar evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar heralde.
Kadın 20 yılını vermiş be .
Hayatını vermiş.
Hepsini al hakkındır.

Adam sizi hiç sevmemiş , büyük ihtimal seveceği başkasını bulmuş. Yoksa boşanmak istemezdi ayrı yaşamaya kabul ederdi. Bence makul olun. Yaşadığınız ev de zaten size kalmayacak , boşandığınız an kirası kesilecek . Yani adamın iş değiştirmesi bir fark yaratmayacak . İş çekişmeliye döndüğünde bu isteklerinizin 10/1 ini anca alırsınız.

Adamın evi arabası yok . Sadece 60 bin geliri var .mahkeme hakkındır demeyecek adamın gelirine bakacak . Gerçekçi olalım, duygusallık bir yere götürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…