Beni sevmediğini söylüyor evlendiğinden beri oldu mu? Sürekli tartışıyoruz ailesi yüzünden artık çekilmez oldu hayat diyor ama 3 çocukla ben boşanmış kadın olarak kalıcam kendi belki tekrar evlenecek çocukları ihmal edecek. Başkasına yedirecek kazancını. İçime sindiremiyorum hırsa kapılıp boşanmak istemiyorum böyle düşününceVe boşanma sebebi diye başlamışsınız cümleye ama ben bir boşanma sebebi yazdığınızı göremedim tam.
Siz sadece olumsuz bir özelliğinden bahsetmişsiniz eşinizin.
Ve yıllardır boşanmak istemediğinize göre sebep ne adam için merak ettim ve sizin istememe sebebini tabii
Belki de biriktirip karısından sağlamıştırDetayları bilmiyorum da tabi. Adamda çok iyi niyetli gelmedi bana. Bu kadar güzel maaş alıyorsun ne bir ev almış ne bir araba?? Belli ki hep gitme planı varmış. Bir anne baba eş ya ben ölürsem ya bana birşey olursa diye düşünüp biraz mal mülk yapardı 20 yılda. Adam şimdilik ses etmiyor gibi ama iş mahkeme koridorlarına düşünce bşrşeyim yok deyip çekilebilir maalesef
Iyi fikir değil miBir de evi de alacaksınız yani:)
Ee sevmiyorsa neden üç çocuk yapmış?Beni sevmediğini söylüyor evlendiğinden beri oldu mu? Sürekli tartışıyoruz ailesi yüzünden artık çekilmez oldu hayat diyor ama 3 çocukla ben boşanmış kadın olarak kalıcam kendi belki tekrar evlenecek çocukları ihmal edecek. Başkasına yedirecek kazancını. İçime sindiremiyorum hırsa kapılıp boşanmak istemiyorum böyle düşününce
Evlendiyi günden beri söylüyormuş çocuk yapmadan boşansaydinızBeni sevmediğini söylüyor evlendiğinden beri oldu mu? Sürekli tartışıyoruz ailesi yüzünden artık çekilmez oldu hayat diyor ama 3 çocukla ben boşanmış kadın olarak kalıcam kendi belki tekrar evlenecek çocukları ihmal edecek. Başkasına yedirecek kazancını. İçime sindiremiyorum hırsa kapılıp boşanmak istemiyorum böyle düşününce
3 cocugun ozel okul masraflari coktur diye düşünüyorum. Birde onlarin servis ve yemek parasi ayri oluyor. Giyimi, ayakkabisi derken alamamis olabilir. Konu sahibide calismiyorDetayları bilmiyorum da tabi. Adamda çok iyi niyetli gelmedi bana. Bu kadar güzel maaş alıyorsun ne bir ev almış ne bir araba?? Belli ki hep gitme planı varmış. Bir anne baba eş ya ben ölürsem ya bana birşey olursa diye düşünüp biraz mal mülk yapardı 20 yılda. Adam şimdilik ses etmiyor gibi ama iş mahkeme koridorlarına düşünce bşrşeyim yok deyip çekilebilir maalesef
Bende bedavaya bosanmisimBöyle boşanmayı kabul eden koca varsa eğer benide boşasın
Şirkete söylemeyecekler sanırım.Iyi fikir değil miBen şirket olsam boşanan calisanimin eski karısını niye oturayım baska çalışanımı oturturum
Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsunEe sevmiyorsa neden üç çocuk yapmış?
Hadi o istemiş size başından beri öyle söyleyen birine güvenip siz neden üç çocuk yaptınız?
Neden kendinizi güvenceye alacak bir işe girmediniz?
Bana inandırıcı gelmedi
Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun
Baştan beri sevmiyorsa adam isteyerek evlenmemiş belli.Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun
Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun
Neyini sevdiniz adamın verdiği rahatlığı mi karakterini mi?Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun
Adam sizi hiç sevmemiş , büyük ihtimal seveceği başkasını bulmuş. Yoksa boşanmak istemezdi ayrı yaşamaya kabul ederdi. Bence makul olun. Yaşadığınız ev de zaten size kalmayacak , boşandığınız an kirası kesilecek . Yani adamın iş değiştirmesi bir fark yaratmayacak . İş çekişmeliye döndüğünde bu isteklerinizin 10/1 ini anca alırsınız.Ben seviyorum çünkü, düzenimi de seviyorum. Rahatım huzurum yerindeydi bişeyimizi eksik etmedi. Evlenmek tek kişi isteyince oluyormu ki boşanmak olsun
Adamın evi arabası yok . Sadece 60 bin geliri var .mahkeme hakkındır demeyecek adamın gelirine bakacak . Gerçekçi olalım, duygusallık bir yere götürmez.Bence fazla değil 20yılını vermiş kadın 3çocuk doğurmuş iki günlük evlilik değil bu.
Eşin ne sanıyordu 5 kuruşsuz kapının önüne mi koyucaktı .
Gayet haklı talepler bunlar.
Boşanmak isteyen de buyursun yapsın.
Bunlar evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar heralde.
Kadın 20 yılını vermiş be .
Hayatını vermiş.
Hepsini al hakkındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?