- 22 Eylül 2022
- 5.954
- 17.269
- 178
Birde şu yandan düşünün, eşinin avukatının eşi bu sonuçta. Ücretli bir şekilde bu konu sahibinin avukatlığını yapmıyor. Kocasının kazanmasını istediği içinde buna itiyor olabilir mi?. Aynı ev içinde neden kocasının dava kaybetmesini siciline işlenmesini ve alacağı ücretin sıkıntıya girmesine neden sebep olsun? Bitek ben mi böyle düşündüm. Ben isterim ki davayı kocam kazansın. Çekişmeli ye gittiğinde bu kadının bu kadar çok mal mülk para alamayacağını burdaki bi çok kişi biliyor. Buda bir ihtimal değil mi?Adam aldatiyorsa Çekişmelide daha fazla alabilir...Kadın avukatın bildiği ama açık açık anlatamadığı birşeyler var gibi geldi bana....
yooo yooo var :)Sizin de psikolojiniz iyi değil bence. Eğlenecek halimmi var benim
ay keşke keşkeAslında erkek olan eş kendini haklı çıkarmak için kadının yerine yazıyor olabilir mi ?
Bu konu git gide tuhaflaşıyor. Konuya bolca yazanlar keklenmiş olabilirsiniz.ay keşke keşke
Kız kaldı ki kadın mısın orası da muamma neyse.Sizin de psikolojiniz iyi değil bence. Eğlenecek halimmi var benim
Kiminle kavga ettim burda? O kadar malzeme varken? ben kendi derdime düşmüşüm. yine özelden bana yazıp konuya cevap yazanları ceza aldırma yöntemlerini anlatan arkadaşları da paylaşırdım. Öyle bi derdim yok, kendimi acındırmak haklı çıkarmak kaygımda yok bana uygun gelen yorumları alıp devam ediyorum.yooo yooo var :)
İyi hikaye yazdın.
Diger hesabınla kendinle kavga edecektin di mi
Kiminle kavga ettim burda? O kadar malzeme varken? ben kendi derdime düşmüşüm. yine özelden bana yazıp konuya cevap yazanları ceza aldırma yöntemlerini anlatan arkadaşları da paylaşırdım. Öyle bi derdim yok, kendimi acındırmak haklı çıkarmak kaygımda yok bana uygun gelen yorumları alıp devam ediyorum.
Kız sus kıvırma işte :d enselendin daha ne saga sola yalpalıyorsun.Kiminle kavga ettim burda? O kadar malzeme varken? ben kendi derdime düşmüşüm. yine özelden bana yazıp konuya cevap yazanları ceza aldırma yöntemlerini anlatan arkadaşları da paylaşırdım. Öyle bi derdim yok, kendimi acındırmak haklı çıkarmak kaygımda yok bana uygun gelen yorumları alıp devam ediyorum.
Atamaz o mesajı çünkü yokEkran görüntüsü lütfen
Bravo size tebrikler, ben bu seviyede cevap vermiyorum kimseye. Merak edenlerle yine gelişmeleri paylaşırımAtamaz o mesajı çünkü yok
Seni de görmezden geliyor ayrıca .
Verebilecek cevabın yok ki veresin be cicimBravo size tebrikler, ben bu seviyede cevap vermiyorum kimseye. Merak edenlerle yine gelişmeleri paylaşırım
Atamaz o mesajı çünkü yok
Seni de görmezden geliyor ayrıca .
O kadar emek verdim, adamcağıza çocuklara kendi derdim gibi dertlendim kaç gündür...Allah'ın sopası yok işte kendi patladı, hakettim bence
Sen yaz yine ben okurum...O kadar emek verdik, sonunu da görelim bari romanın...Bravo size tebrikler, ben bu seviyede cevap vermiyorum kimseye. Merak edenlerle yine gelişmeleri paylaşırım
Tam da avukat desteği verecektik geçmiş olsun arkadaşımSen yaz yine ben okurum...O kadar emek verdik, sonunu da görelim bari romanın...
Bu da bir ihtimal...Eli kalem tutan bir ekşiboy da olabilir...Ergen değil ama bak, ergen olsa ikinci sayfada yakalanırdı...Gerçek olamayacak kadar kötü kalpli bir karakterdi zaten ama hikayeyi işlerken duyguyu geçirdi bak şimdi hakkını yemeyelim....Aslında erkek olan eş kendini haklı çıkarmak için kadının yerine yazıyor olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?