3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Belkide adamın büyük bir falsosu var. Rezillik çıkmasın diye herşeye tamam diyebilir. Konunun iki ucuda açık, ister istemez herşeyi düşündürüyor

Valla benim teyzemin boşanirken aldığı tedbir nafakası astronomikti...Belki ailenin yaşam standartlarına göre degişiyordur, bilemedim....

Valla benim teyzemin boşanirken aldığı tedbir nafakası astronomikti...Belki ailenin yaşam standartlarına göre degişiyordur, bilemedim....
Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini

?????? Bacım iyi misin ? Yanliş hesaptan mı yazdın bunu?

Bu sizin kendi mesajınız ve yorumunuz değil mi ?

Yok görücü usulüyle tanışmışlar.. Ben yazıdan farklı üniveristelerde okuduklarını çıkardım.

Yooo gayet o soruya cevap olarak yazmışsın
Ayrıca o nasıl özel mesaj ki zınkkkkk tam o yazılan cevaba cevap niteliğinde.

Yalan söyleme bana... Gözlerin anlatıyor her şeyi :d

Biz hepimiz zaten özel mesaj atarken siz yerine karşımızdakine o deriz :d

Yooo gayet o soruya cevap olarak yazmışsın
Ayrıca o nasıl özel mesaj ki zınkkkkk tam o yazılan cevaba cevap niteliğinde.

59 sayfa boyunca durdu durdu, son sayfada kendi kendini patlattı gibi duruyor. Allahtan konuda toplu ban ve kıyım yaşanmamıştı.Konu nedeniyle yok yere banlananlara üzülecektik yoksa.

Kel alaka diyen oldu mu daha önce size ?
Yakayı ele verdim du şu virajdan alayım demek isterken saçmalama limitini iyi zorlamışsın ama ııııhhh geçmedi .

59 sayfa boyunca durdu durdu, son sayfada kendi kendini patlattı gibi duruyor. Allahtan konuda toplu ban ve kıyım yaşanmamıştı.Bir de yok yere banlananlara üzülecektik yoksa.
Bir de ne alaka di mi ?
O nasıl özel mesaj ki çat o arkadaşın yazdığı şeye uygun düşmüş :)
Ekran resmini alsın atsın madem.
Kız konu sahibi iyi yakayı ele verdin he.
Dogru söyle iyi eğlendin mi hikayenle ?

P piraye hanım siz nicki pirana olarak değiştirin bence :d
58 sayfa can hıraş kocasına hak verdim, son sayfada tam konu sahibine hak vermeye baslamıştım ki fake çıktı Ne piranası kız , maşallah dediğim üç gün yaşamıyor resmen emeklerime yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…