Valla benim teyzemin boşanirken aldığı tedbir nafakası astronomikti...Belki ailenin yaşam standartlarına göre degişiyordur, bilemedim....ben nedense öyle düşünemedim, kadın avukat detayları bilmiyor olabilir. ayrıca tedbir nafakası malasef öyle düşünüldüğü gibi yükse rakamlar değil, yakın zamanda ailede deneyimlendi. üstelik dava bitene kadar 2-3 yıl tazminatı da alamaz, o da hakim hükmederse. adam zaten veriyor, şuan onun verdiklerinin üstünü verecek bir mahkeme sanmıyorum ben. bir de 2 senedir bu adam birileriyle beraber oluyorsa da ona da şaşırmam şahsen, sevgi aşk olmasa da erkekler için uzun bir süre.
Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderiniValla benim teyzemin boşanirken aldığı tedbir nafakası astronomikti...Belki ailenin yaşam standartlarına göre degişiyordur, bilemedim....
?????? Bacım iyi misin ? Yanliş hesaptan mı yazdın bunu?Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
Yok görücü usulüyle tanışmışlar.. Ben yazıdan farklı üniveristelerde okuduklarını çıkardım.Çocuk mühendislikte okuyormuş, konu sahibi önlisans mezunu...Fakülteleri farkliymış ama zaten tanışıp bir hafta sonra yatmışlar ...kantinde kütüphanede felan bı kere selamlastigi , yoldan geçen bı adammış işte...
Yooo gayet o soruya cevap olarak yazmışsınBana mesaj olarak geldi bu neden buraya değil bana özel mesajla yazılıyor herkes okusun, daha nasıl mesajlar gelmiş.. cesaretiniz yoksa herkesin okumasına yazmayın mesela. Neler söylendi burda kimseye haddimi aşan bir cevap vermedim
Yalan söyleme bana... Gözlerin anlatıyor her şeyi :dBana mesaj olarak geldi bu neden buraya değil bana özel mesajla yazılıyor herkes okusun, daha nasıl mesajlar gelmiş.. cesaretiniz yoksa herkesin okumasına yazmayın mesela. Neler söylendi burda kimseye haddimi aşan bir cevap vermedim
Yooo gayet o soruya cevap olarak yazmışsın
Ayrıca o nasıl özel mesaj ki zınkkkkk tam o yazılan cevaba cevap niteliğinde.
Kel alaka diyen oldu mu daha önce size ?Bana mesaj olarak geldi bu neden buraya değil bana özel mesajla yazılıyor herkes okusun, daha nasıl mesajlar gelmiş.. cesaretiniz yoksa herkesin okumasına yazmayın mesela. Neler söylendi burda kimseye haddimi aşan bir cevap vermedim
Bir de ne alaka di mi ?59 sayfa boyunca durdu durdu, son sayfada kendi kendini patlattı gibi duruyor. Allahtan konuda toplu ban ve kıyım yaşanmamıştı.Bir de yok yere banlananlara üzülecektik yoksa.
58 sayfa can hıraş kocasına hak verdim, son sayfada tam konu sahibine hak vermeye baslamıştım ki fake çıktı
Kk'nın 46 raporu şaibelidir :dSizin de psikolojiniz iyi değil bence. Eğlenecek halimmi var benim
Msj i ekran görüntüsü alip burda paylaşmassanız inanmam. Valla büyük hayal kırıklığı yasadım su an tahmin edemezsinizSizin de psikolojiniz iyi değil bence. Eğlenecek halimmi var benim
kimin mesela? herkes burda kendince akıl verdi, destek çıktı. şu işin doğrusunu deyin biSizin de psikolojiniz iyi değil bence. Eğlenecek halimmi var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?