aynen öyle,ya başka bir üyeliğinden bana cevap yazacaktı, ya da hakkaten biri cevabını yorum yerine ona gönderdi. ben emin değilim ama bunca şeyin kurgu olması dilekçeler filan bu seviye bir boşluk ya da ruh hastalığının altı boş olamaz.ama ust uste okuyunca tam yerine gelmis o yazdigi
Hic yoktan adami isinden edicenanam konu fake miymişben de bu konu yüzünden kaç gündür kocamı darlıyordum bak mühendisler ne kadar kazanıyor bir sen 3 kuruşa talim ediyorsun değiştir kurumunu diye ay sinirlendim şimdi
Ben de söyledim benimkinin tanıdığı elektrik mühendisi sanayide çalışıyormuş diplomasını da çerçeve yapmışanam konu fake miymişben de bu konu yüzünden kaç gündür kocamı darlıyordum bak mühendisler ne kadar kazanıyor bir sen 3 kuruşa talim ediyorsun değiştir kurumunu diye ay sinirlendim şimdi
Ortalık o kadar karistı ki sana her an nafaka bağlanabilirne diyosunuz pardon? bana nerden bağlandı konu, şaka mısınız arkadaşlar?
ben benimkini boşasam üste para öderim, o yüzden bana bağlansa bağlansa borç bağlanır . estağfurullah konu arapsaçına döndü iyiceOrtalık o kadar karistı ki sana her an nafaka bağlanabilirTekrar pardon bu arada hemşire, o kadar denk geldi ki üst üste yorumlar, sen yanlışlıkla attın zannettim...hakkını helal et bak....
Bu kadarı da gerçek olamaz avukattan bilgi almak falan, bu suç değil mi daha neler zaten.Boşanma sonuçlanana kadar bizim evimizi ve hayat standartlarımızı düşürmeden tedbir nafakası verilebilirmiş ilk andan itibaren. Yani bununla benim gözümü korkutamaz. Bunu da kafamdan uydurmuyorum akıllı eşimin avukatının eşi de avukat. Ben de onu tanıyorum ondan öğreniyorum bunları istemiyorsan boşanmayı imzalama dedi, seviyorum demen yeterli dava red bile edilebilirmiş. O da hayatında bir kadın olmasa böyle alel acele çocukları ailesini herkesi karşısına alıp çırpınmaz diyor
Kendisi avukat olabilir. Hiç yazım hatasi yok. İki yil okuyup 20 yıl g.t deviren birine gore fazla dikkat çekici bir detayBu kadarı da gerçek olamaz avukattan bilgi almak falan, bu suç değil mi daha neler zaten.
Başka nickiyle yazacakken kendi nickiyle kendi konusuna yazarak inandırıcılığını kaybetti zatenKendisi avukat olabilir. Hiç yazım hatasi yok. İki yil okuyup 20 yıl g.t deviren birine gore fazla dikkat çekici bir detay
Yok normalde de okumuş yazmış biri oldugunu vurgulamak istedim zaten o yuzden fake bir konu için avukattan bilgi almadığını bizzat kendisinin avukat olabilecegini düşündümBaşka nickiyle yazacakken kendi nickiyle kendi konusuna yazarak inandırıcılığını kaybetti zaten
Evet ya ben ban yedim burda. Konu sahibi hakkıma girdin 3 gün he. Hocam ben helal etmiyorumO zaman bu konuda üzülecek tek kişi@24agustos
Kızcağız fake konu için ban yedi hep
Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
Bana mesaj olarak geldi bu neden buraya değil bana özel mesajla yazılıyor herkes okusun, daha nasıl mesajlar gelmiş.. cesaretiniz yoksa herkesin okumasına yazmayın mesela. Neler söylendi burda kimseye haddimi aşan bir cevap vermedim
Arkadaşlar ne demek fake? Nerden anladınız ben o mesajı kaçırdım yaaaa bi alıntı yapar mısınız aaaaaa şok ben
Dur yakıyorum hemen..Al bacım bi sigara yak
Konuyu kaçıranlar geriye dönmeyin boşuna. Alın umum hizmeti. Konu sahibi başka hesaptan yazıyorum sanırken kendi hesabından kendine cevap yazmış ahahasdfjkYok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
İyi de kazen esas hesabı ile bu konuya yorum yazdığını sanarken kendisini haksız bulması peki ?Çok üzgünüm ama kendinizi sobelediniz...
Ve ikinci üyelik kurallarına uymanızı rica ediyorum. Esas hesabınız ile bu konuda yorum yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?