3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

ama ust uste okuyunca tam yerine gelmis o yazdigi
aynen öyle,ya başka bir üyeliğinden bana cevap yazacaktı, ya da hakkaten biri cevabını yorum yerine ona gönderdi. ben emin değilim ama bunca şeyin kurgu olması dilekçeler filan bu seviye bir boşluk ya da ruh hastalığının altı boş olamaz.

anam konu fake miymiş ben de bu konu yüzünden kaç gündür kocamı darlıyordum bak mühendisler ne kadar kazanıyor bir sen 3 kuruşa talim ediyorsun değiştir kurumunu diye ay sinirlendim şimdi
Ben de söyledim benimkinin tanıdığı elektrik mühendisi sanayide çalışıyormuş diplomasını da çerçeve yapmış

Ortalık o kadar karistı ki sana her an nafaka bağlanabilir Tekrar pardon bu arada hemşire, o kadar denk geldi ki üst üste yorumlar, sen yanlışlıkla attın zannettim...hakkını helal et bak....
ben benimkini boşasam üste para öderim, o yüzden bana bağlansa bağlansa borç bağlanır . estağfurullah konu arapsaçına döndü iyice

Bu kadarı da gerçek olamaz avukattan bilgi almak falan, bu suç değil mi daha neler zaten.

Başka nickiyle yazacakken kendi nickiyle kendi konusuna yazarak inandırıcılığını kaybetti zaten
Yok normalde de okumuş yazmış biri oldugunu vurgulamak istedim zaten o yuzden fake bir konu için avukattan bilgi almadığını bizzat kendisinin avukat olabilecegini düşündüm

Arkadaşlar ne demek fake? Nerden anladınız ben o mesajı kaçırdım yaaaa bi alıntı yapar mısınız aaaaaa şok ben

Al bacım bi sigara yak

Konuyu kaçıranlar geriye dönmeyin boşuna. Alın umum hizmeti. Konu sahibi başka hesaptan yazıyorum sanırken kendi hesabından kendine cevap yazmış ahahasdfjk

Çok üzgünüm ama kendinizi sobelediniz...

Ve ikinci üyelik kurallarına uymanızı rica ediyorum. Esas hesabınız ile bu konuda yorum yapmayın.

Çok üzgünüm ama kendinizi sobelediniz...

Ve ikinci üyelik kurallarına uymanızı rica ediyorum. Esas hesabınız ile bu konuda yorum yapmayın.
İyi de kazen esas hesabı ile bu konuya yorum yazdığını sanarken kendisini haksız bulması peki ?
Esas hesabı ile yazmasa kim bilecek neyin ne olduğunu ?
Hayır yani sobelenmese esas üyeliği ile kendi kendine adamdan para kopartmaya çalıştığını yazacak ama erken enselendi.
İnsan niye başka bir nick ile kendini hakli bulduğu konuda kendine saydirir ?
Uydurduğu ve canı sıkıldığı için mağduru oynamak istediği için olabilir mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…