3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Bu konuyu acma amacinizi anlamadim. Linc yeme hobiniz mi var?

Bir hafta burada kah gulduk kah agladik kah sinirlendik. Harika bir hikayeye plot twistli bir son oldu. Ben sonunda kocanin gay cikmasini, hayatinda bir erkek arkadasi olmasini bu yuzden acele bosanmak istemesini tercih ederdim ama olsun. Bin kusur yorum yazan, yayinda yapimda emegi gecen herkese tesekkuru borc bilirim.

Burada kadın suçlanıyor direk bir haftada nasıl olur diye.20 yıl önceyi düşünün.İkiside öğrenci. Erkek o an uzamış üniversite son sınıfta 24/25 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.Kız arkadaşınla yatıyorsun ve okul bitti diye çekip gidiyorsun.İyi de bu kadar kolay mı.Bunun hiç mi sorumluluğu yok.Aa olmadı beğenmedim bana by by.Muhafazakar bir insan değilim onu belirteyim ama bu ülkenin gerçeğini biliyorum.Ve birlikte olduğu kız da muhafazakar çevreden belli.Durum böyle iken hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidebilir mi. Erkek yönünden burayı hiç anlamış değilim.....

İbreti alem olsun bu konu zaruri durum dısında çalışmayan kadınlarımıza , böyle şak diye boşuyorum seni derler işte. Dünyanın binbir türlü hali… ne yazık ki bu erkeklere sırt yaslamaya değmez

Burada kadın suçlanıyor direk bir haftada nasıl olur diye.20 yıl önceyi düşünün.İkiside öğrenci. Erkek o an uzamış üniversite son sınıfta 24/25 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.Kız arkadaşınla yatıyorsun ve okul bitti diye çekip gidiyorsun.İyi de bu kadar kolay mı.Bunun hiç mi sorumluluğu yok.Aa olmadı beğenmedim bana by by.Muhafazakar bir insan değilim onu belirteyim ama bu ülkenin gerçeğini biliyorum.Ve birlikte olduğu kız da muhafazakar çevreden belli.Durum böyle iken hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidebilir mi. Erkek yönünden burayı hiç anlamış değilim....
Merak ettiğim bir husus da 20 yıl içinde madem çalışmadınız bari emeklilikle ilgili bir hazırlık yapsaydınız.Breysel emeklilik gibi.Neden yapmadınız.Bu adam ilk günden aslında kendini belli etmiş.Kendinizi garantiye almanız gerekirdi.
Şu anda
Burada bitmiş bir evlilik var artık o belli.Kadının da bunu kabul etmesi lazım.Ben sizin yerinize olsam boşanma hazırlıkları sırasında miskinliklerimi tamamen bırakırım.Önce zayıflarım giyim tarzımı değiştiririm saçım başım dahil.Kosgep kursları var onları araştırır okula uygun seçim yapar kendimi geliştirirdim.Sinirli yapımı bırakırım.Hayata gülerek bakarım.
Üç çocuğunuz var.Bu bakımdan ne güzel mutlu olun.Şu anda düşünmeniz gereken en önemlisi çocuklarınız size daha öncede yazmıştım.Önceliğiniz onlar olmalı.Siz de bunu görmedim.Ağlamış vb diyorsunuz ama sanki bunu baba için kullanıyor gibisiniz.Biraz sert olacak ama bana öyle geldi.
Onlarla ilgili iki taraf da nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda terapi almanız gerekir.
Bilmem bu önerilerin size faydası olur mu.
Kolaylıklar dilerim.

neden komik geldi anlamadım

Kadın birlikte olduktan sonra çekip gitse erkek için de aynı şeyi mi düşünecektiniz? Yoksa kadın da sorumluluk alıp istemediği adamla evlenmek zorunda mı kalacaktı size göre?

Erkek de kadın da kendi isteği ile bir şey yaşıyor. Eğer ortada evlenme vaadi, kandırma falan yoksa kimse de birliktelik yaşadı diye evlenmek zorunda değil. Bir zahmet bunu sorun edecek genç kızlarımız evlenmeden cinsellik yaşamasınlar.

Erkek olduğu için kendini haklı çıkarma derdinde olabilir. Buradakilerin desteği ile gaza gelerek oradan da kendini şişirmek istedi ama o heyecanla hesapları karıştırdı.

Bu ülkede yaşıyorum artık belli yaşı aşmış meslek sahibi bir kv deyim.Dediğim gibi ben olaya kendi bakış açımla bakamıyorum.Ülke gerçeği ile bakıyorum iki tarafı da anlamaya çalışıyorum.Kadın suçsuz demiyorum zaten.Ama erkeğinde muhafazakar bir erkek olduğunu tahmin ediyorum.Ne olursa olsun o camiada hiç mi sorumluluğu yok o günler için.

İyi de kazen esas hesabı ile bu konuya yorum yazdığını sanarken kendisini haksız bulması peki ?
Esas hesabı ile yazmasa kim bilecek neyin ne olduğunu ?
Bence de. Kendi hesabı ifşa olmasın diye ikinci üyelik almış olsa asıl hesabı ile aksi yönde yorum yapmaya kalkmazdı.

Ama burada bir hesabı ile diğerinin aksini yazarak adeta tartışma çıkarmaya çalışması konunun sahte olduğunu gösteriyor bence.

Son düzenleme:
Yönetim izni ile toplum nabzını ölçmek için açılmış olabilir konu. yoksa niye durduk yere kendini haksız gorsun

Yok yok o değil..... M Mvikdn siz ne düşünüyorsunuz konu hakkında azizim?
Ayyyy neler olmuş neler ,meğersem kadına hak verenlerden birisi de gene kendisiymis ,aklımda bir iki hesap var .Ay neyse de ne iyice sinirlendim ,böylesi bir insandan böyle numaralarda beklenir aslında ama neye şaşırmışsak.Olan senle bize oldu arkadaşım, beynimiz yandı, günlerdir

erken yakalanmadı 57. sayfada yakalandı.

kim olduğu anlaşılmasın diye kendine öyle yazmış olmalı

konu gerçek, sizlerle dalga geçmiyor ikinci hesapla açma sebebi gerçek hesabının bunu yaşadığının bilinmesini istememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…