Esas hesabı ne acabaÇok üzgünüm ama kendinizi sobelediniz...
Ve ikinci üyelik kurallarına uymanızı rica ediyorum. Esas hesabınız ile bu konuda yorum yapmayın.
Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
Burada kadın suçlanıyor direk bir haftada nasıl olur diye.20 yıl önceyi düşünün.İkiside öğrenci. Erkek o an uzamış üniversite son sınıfta 24/25 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.Kız arkadaşınla yatıyorsun ve okul bitti diye çekip gidiyorsun.İyi de bu kadar kolay mı.Bunun hiç mi sorumluluğu yok.Aa olmadı beğenmedim bana by by.Muhafazakar bir insan değilim onu belirteyim ama bu ülkenin gerçeğini biliyorum.Ve birlikte olduğu kız da muhafazakar çevreden belli.Durum böyle iken hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidebilir mi. Erkek yönünden burayı hiç anlamış değilim.....Anlattı ya üniversitede son sınıfta tanıştık, bı hafta sonra yattık , biz çok muhafazakar bir aile olduğumuz için bikac ay sonra babamlar onun memleketine gidip ailesine bu işi nikahla temizleyin dedi öyle evlendik diye...daha neyini anlatacak?
Burada kadın suçlanıyor direk bir haftada nasıl olur diye.20 yıl önceyi düşünün.İkiside öğrenci. Erkek o an uzamış üniversite son sınıfta 24/25 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.Kız arkadaşınla yatıyorsun ve okul bitti diye çekip gidiyorsun.İyi de bu kadar kolay mı.Bunun hiç mi sorumluluğu yok.Aa olmadı beğenmedim bana by by.Muhafazakar bir insan değilim onu belirteyim ama bu ülkenin gerçeğini biliyorum.Ve birlikte olduğu kız da muhafazakar çevreden belli.Durum böyle iken hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidebilir mi. Erkek yönünden burayı hiç anlamış değilim....Burada kadın suçlanıyor direk bir haftada nasıl olur diye.20 yıl önceyi düşünün.İkiside öğrenci. Erkek o an uzamış üniversite son sınıfta 24/25 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.Kız arkadaşınla yatıyorsun ve okul bitti diye çekip gidiyorsun.İyi de bu kadar kolay mı.Bunun hiç mi sorumluluğu yok.Aa olmadı beğenmedim bana by by.Muhafazakar bir insan değilim onu belirteyim ama bu ülkenin gerçeğini biliyorum.Ve birlikte olduğu kız da muhafazakar çevreden belli.Durum böyle iken hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidebilir mi. Erkek yönünden burayı hiç anlamış değilim.....
Çok üzgünüm ama kendinizi sobelediniz...
Ve ikinci üyelik kurallarına uymanızı rica ediyorum. Esas hesabınız ile bu konuda yorum yapmayın.
Ayyyy bir dakika isten yeni geldim, neler olmuş ,bir anlayayım
neden komik geldi anlamadımBurada kadın suçlanıyor direk bir haftada nasıl olur diye.20 yıl önceyi düşünün.İkiside öğrenci. Erkek o an uzamış üniversite son sınıfta 24/25 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.Kız arkadaşınla yatıyorsun ve okul bitti diye çekip gidiyorsun.İyi de bu kadar kolay mı.Bunun hiç mi sorumluluğu yok.Aa olmadı beğenmedim bana by by.Muhafazakar bir insan değilim onu belirteyim ama bu ülkenin gerçeğini biliyorum.Ve birlikte olduğu kız da muhafazakar çevreden belli.Durum böyle iken hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidebilir mi. Erkek yönünden burayı hiç anlamış değilim.....
Kadın birlikte olduktan sonra çekip gitse erkek için de aynı şeyi mi düşünecektiniz? Yoksa kadın da sorumluluk alıp istemediği adamla evlenmek zorunda mı kalacaktı size göre?Burada kadın suçlanıyor direk bir haftada nasıl olur diye.20 yıl önceyi düşünün.İkiside öğrenci. Erkek o an uzamış üniversite son sınıfta 24/25 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum.Kız arkadaşınla yatıyorsun ve okul bitti diye çekip gidiyorsun.İyi de bu kadar kolay mı.Bunun hiç mi sorumluluğu yok.Aa olmadı beğenmedim bana by by.Muhafazakar bir insan değilim onu belirteyim ama bu ülkenin gerçeğini biliyorum.Ve birlikte olduğu kız da muhafazakar çevreden belli.Durum böyle iken hiç bir şey olmamış gibi çıkıp gidebilir mi. Erkek yönünden burayı hiç anlamış değilim.....
Erkek olduğu için kendini haklı çıkarma derdinde olabilir. Buradakilerin desteği ile gaza gelerek oradan da kendini şişirmek istedi ama o heyecanla hesapları karıştırdı.İyi de kazen esas hesabı ile bu konuya yorum yazdığını sanarken kendisini haksız bulması peki ?
Esas hesabı ile yazmasa kim bilecek neyin ne olduğunu ?
Hayır yani sobelenmese esas üyeliği ile kendi kendine adamdan para kopartmaya çalıştığını yazacak ama erken enselendi.
İnsan niye başka bir nick ile kendini hakli bulduğu konuda kendine saydirir ?
Uydurduğu ve canı sıkıldığı için mağduru oynamak istediği için olabilir mi peki ?
Kadın birlikte olduktan sonra çekip gitse erkek için de aynı şeyi mi düşünecektiniz? Yoksa kadın da sorumluluk alıp istemediği adamla evlenmek zorunda mı kalacaktı size göre?
Erkek de kadın da kendi isteği ile bir şey yaşıyor. Eğer ortada evlenme vaadi, kandırma falan yoksa kimse de birliktelik yaşadı diye evlenmek zorunda değil. Bir zahmet bunu sorun edecek genç kızlarımız evlenmeden cinsellik yaşamasınBakın
Bu ülkede yaşıyorum artık belli yaşı aşmış meslek sahibi bir kv deyim.Dediğim gibi ben olaya kendi bakış açımla bakamıyorum.Ülke gerçeği ile bakıyorum iki tarafı da anlamaya çalışıyorum.Kadın suçsuz demiyorum zaten.Ama erkeğinde muhafazakar bir erkek olduğunu tahmin ediyorum.Ne olursa olsun o camiada hiç mi sorumluluğu yok o günler için.Kadın birlikte olduktan sonra çekip gitse erkek için de aynı şeyi mi düşünecektiniz? Yoksa kadın da sorumluluk alıp istemediği adamla evlenmek zorunda mı kalacaktı size göre?
Erkek de kadın da kendi isteği ile bir şey yaşıyor. Eğer ortada evlenme vaadi, kandırma falan yoksa kimse de birliktelik yaşadı diye evlenmek zorunda değil. Bir zahmet bunu sorun edecek genç kızlarımız evlenmeden cinsellik yaşamasınlar.
Bence de. Kendi hesabı ifşa olmasın diye ikinci üyelik almış olsa asıl hesabı ile aksi yönde yorum yapmaya kalkmazdı.İyi de kazen esas hesabı ile bu konuya yorum yazdığını sanarken kendisini haksız bulması peki ?
Yönetim izni ile toplum nabzını ölçmek için açılmış olabilir konu. yoksa niye durduk yere kendini haksız gorsunİyi de kazen esas hesabı ile bu konuya yorum yazdığını sanarken kendisini haksız bulması peki ?
Hayır yani sobelenmese esas üyeliği ile kendi kendine adamdan para kopartmaya çalıştığını yazacak ama erken enselendi.
Uydurduğu ve canı sıkıldığı için mağduru oynamak istediği için olabilir mi peki ?
Kazen Bey esas üyeliğinde üye, evli ve çocuklu bir kadın mı yoksa bekar mı ?
Yönetim izni ile toplum nabzını ölçmek için açılmış olabilir konu. yoksa niye durduk yere kendini haksız gorsun
O yazdığı yorum ne peki?sizle dalga geçmiyor gerçek hesap yaşadıkları da gerçek
Ayyyy neler olmuş neler ,meğersem kadına hak verenlerden birisi de gene kendisiymis ,aklımda bir iki hesap var .Ay neyse de ne iyice sinirlendim ,böylesi bir insandan böyle numaralarda beklenir aslında ama neye şaşırmışsak.Olan senle bize oldu arkadaşım, beynimiz yandı, günlerdir
İyi de kazen esas hesabı ile bu konuya yorum yazdığını sanarken kendisini haksız bulması peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?