3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Komikmiş...Bir daha kimse için yormam kendimi yardımcı olacağım diye by

Yönetim izni ile toplum nabzını ölçmek için açılmış olabilir konu. yoksa niye durduk yere kendini haksız gorsun
Yazmasa kim bilecek esas nickini.
Ona bu konuda 4775377437 kişi haksiz dedi zaten.
Kendisi kendine niye eleştiri sunuyor :))

Yazmasa kim bilecekti.
Gerek var mı yani ?
Çok saçma neyse

Bilinse bile ne olacak ki.. Kim kimi tanıyor burada. Kimlik yok bişey yok. Demek ki ablanın yaşadıkları ağır geldi ki böyle bir şeye tevessül etti. O zaman abla şunu sorayım. Yarım kalan bir şeyler var demiştim. U uckelebek abla eşiniz sizi aldatıyor mu? Çünkü araba isteğinize de hayır dememiş. Keyfinden verdiğini düşünmüyorum. Hayatında biri olmadığını düşündüm ilk başta ama bu arabayı da vermeye kalkması ile arkada yeni bir hayatı var gibime geliyor.
Olayın başından beri ikiniz de suçlusunuz. Ama orana vurursam %70 eşiniz %30 siz suclusunuz. Eşin aldatiyorsa bu oran böyle. Sizin suçlu olduğunuz tek nokta adam yıllarca boşanmak istediği halde ciddiye almamanız. Eşinizin zaten suçunu sayfalarca konuştuk. Ama birçok üye gibi ben adama acıyorum vs demiyorum. Ne yazık ki baştan yanlış yazılan bir hikaye katlanarak sorunlu ilerlemiş. Adam düze çıkınca turnusol kağıdı olmuş.

Yazmasa kim bilecekti.
Gerek var mı yani ?
Çok saçma neyse

hanımefendi kendisine sorun tanımıyorum, bilgim yok varsayımlar üzerine yazdım

sorun kendisine neden saçmaladın diye....

kadın esas hesbaı ile yorum yapıyorum diye hata yaptı o hatayı yapmasa ruhunuz duymayacaktı.

Hak verenlerden biri kendisi değil işin komik tarafı diğer hesabıyla kendini eleştirmiş olması. Yani konu fake. Kazen öyle olmadığını söylese de akıl var mantık var tabi.

Konu sahibi neden bizlere karşı dürüst davranmıyorsunuz ? O kadar insan konunuza yorum yaptı, vaktini harcadı size yol göstermeye çalıştı.
Bari bundan sonrası sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için dürüst olun.

Bence diğer hesabı kendine olumlu yorum yapıyor. Ortaya çıkmasın diye yanlışlıkla yapar gibi kendi hesabından olumsuz yorum attı ki diğer hesabı hep olumsuz yazıyor sanılsın. Biz olumsuz yorumlardan ikinci hesabı boşuna arıyoruz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…