- 7 Şubat 2022
- 951
- 1.762
- 63
- 70
Komikmiş...Bir daha kimse için yormam kendimi yardımcı olacağım diye byerken yakalanmadı 57. sayfada yakalandı.
kim olduğu anlaşılmasın diye kendine öyle yazmış olmalı
konu gerçek, sizlerle dalga geçmiyor ikinci hesapla açma sebebi gerçek hesabının bunu yaşadığının bilinmesini istememesi.
Yazmasa kim bilecek esas nickini.Yönetim izni ile toplum nabzını ölçmek için açılmış olabilir konu. yoksa niye durduk yere kendini haksız gorsun
Yazmasa kim bilecekti.erken yakalanmadı 57. sayfada yakalandı.
kim olduğu anlaşılmasın diye kendine öyle yazmış olmalı
konu gerçek, sizlerle dalga geçmiyor ikinci hesapla açma sebebi gerçek hesabının bunu yaşadığının bilinmesini istememesi.
Yazmasa kim bilecekti.
Gerek var mı yani ?
Çok saçma neyse
Benimde aklımda biri varYakalanmadan önce de yazdıysa kendi konusuna diğer hesabı ile bir kişi var aklımda.
Kendine kızmak için yakalanması da ayrı olay:)
57.sayfada yakalandiysaYakalanmadan önce de yazdıysa kendi konusuna diğer hesabı ile bir kişi var aklımda.
Kendine kızmak için yakalanması da ayrı olay:)
Aynen yaBenimde aklımda biri var%99 gibi hatta. Resmen bu kadınlar kulübü bizi hafiye yaptı
Ben öyle düşünüyorum57.sayfada yakalandiysa
O sayfada ki yorumlarda mi gercek hesabi acaba ?
Hak verenlerden biri kendisi değil işin komik tarafı diğer hesabıyla kendini eleştirmiş olması. Yani konu fake. Kazen öyle olmadığını söylese de akıl var mantık var tabi.Ayyyy neler olmuş neler ,meğersem kadına hak verenlerden birisi de gene kendisiymis ,aklımda bir iki hesap var .Ay neyse de ne iyice sinirlendim ,böylesi bir insandan böyle numaralarda beklenir aslında ama neye şaşırmışsak.Olan senle bize oldu arkadaşım, beynimiz yandı, günlerdir
57 değil 59. Sayfada .57.sayfada yakalandiysa
O sayfada ki yorumlarda mi gercek hesabi acaba ?
Kazen 57.sayfada yakalandi siz geç farkettiniz dedi o yüzden 57.sayfaya kimler yorum yapmis bakmak lazim57 değil 59. Sayfada .
57.sayfada 2 hesap varBence diğer hesabı kendine olumlu yorum yapıyor.
Onu bilemicem şimdi hedef göstermiş gibi olmiyim. Bunların hepsi varsayım çünkü.57.sayfada 2 hesap var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?